Klik2

Wednesday, 20 September 2017

HERMONEX RAHSIA ISTERI DAMBAAN SUAMI

HERMONEX RAHSIA ISTERI DAMBAAN SUAMI
UNTUK PEMBELIAN 
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

KELEBIHAN HERMONEX:

1. Membangkitkan nafsu ghairah untuk bersama dengan pasangan.
2. Mengetatkan Miss V.
3. Menegangkan payudara.
4. Menganjalkan punggung.
5. Menyelesaikan masalah keputihan Miss V.
6. Memulihkan kulit yang kering & merekah.
7. Menjadikan kulit semakin gebu & lembut.
8. Menghilangkan jeragat & jerawat.
9. Memberi tenaga dalaman wanita sepanjang hari
10. Badan lebih segar & ringan.
11. Menghilangkan kesan parut kecil & hitam kesa dicelah-celah badan.

CARA MINUM HERMONEX:

1. Minum sehari 1 sachet di waktu pagi.
2. Bancuh 1 sachet Hermonex dengan air panas/suam sebanyak 80ml.
3. Minum air putih lebih 3L sehari.

Saturday, 12 August 2017

LEMONEX JUS DETOX

LEMONEX 30 SACHET
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

OKAYA FOUNDATION

OKAYA FOUNDATION 15G
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

BEE VENOM SKINCARE SET 4IN1

BEE VENOM SKINCARE SET 4IN1
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

PEACHY MIRACLE FRUITY FIBER DRINK

PEACHY MIRACLE FRUITY FIBER DRINK 10 SACHET
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

CHARMS FAHARA SKINCARE SET

CHARMS : FAHARA SKINCARE SET 3IN1
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

CHARMS SERUM KAISYA

CHARMS : SERUM KAISYA 15ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

CHARMS CLEANSER & MAKE UP REMOVER

CHARMS : CLEANSER & MAKE UP REMOVER 100ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM

HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM 40ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

HONEY BEE CLEANSING FOAM

HONEY BEE CLEANSING FOAM 100ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

TOTALLY CLEAN MAKEUP REMOVER

TOTALLY CLEAN (1SET :3 PEK)
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

HANNIS GREEN COFFEE

HANNIS GREEN COFFEE 15SACHET
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

YARRA XTRAC MOISTURISER

YARRA XTRAC MOISTURISER 100ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

YARRA XTRAC MOISTURISER TRIAL

YARRA XTRAC MOISTURISER 50ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

BASAHAN KENCUR

BASAHAN KENCUR 200ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

MAMOM MILK BOOSTER

MAMOM MILK BOOSTER (60 CHEWABLE TABLETS)
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM

VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM 20G
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

I FLAWLESS MINYAK ARGAN

I FLAWLESS 15ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

B'LOVERA QUTY FOUNDATION 15G

B'LOVERA QUTY : FOUNDATION 15G
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

B'LOVERA QUTY FOUNDATION TRIAL

B'LOVERA QUTY : FOUNDATION 7G
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

CHARMS STARGLOW LASER SCRUB

CHARMS : STARGLOW LASER SCRUB 70ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

CHARMS FOUNDATION

 

CHARMS : FOUNDATION 20G
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

ULFAA BEAUTY MOISTURIZER GEL

ULFAA BEAUTY : MOISTURIZER GEL 50ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

DEEJA COSMETIC SET

DEEJA COSMETIC SET
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

KOPI HIJAU ALANA

KOPI HIJAU ALANA 15 SACHET
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

PULIH DARA HYGINE WASH

PULIH DARA HYGINE WASH 60ML
UNTUK PEMBELIAN

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

RAHSIA WANITA COFFEE COMEY

RAHSIA WANITA COFFEE COMEY
1 KOTAK : 15 SACHET
HARGA PASARAN : RM40.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 
ATAU TERUS KLIK LINK  www.wasap.my/60124348281/coffeecomey

Rahsia Wanita Coffee Comey boleh diminum lelaki dan wanita, termasuk ibu hamil dan menyusui bayi. Ia juga membekalkan tenaga untuk permulaan hari yang ceria, membantu melawaskan pembuangan najis dan mengawal berat badan.

Bermula dari kejayaan produk Coffee Comey RW satu-satunya coffee yang berasaskan serbuk mutiara yang menjadi bualan hangat seluruh malaysia dimana terbukti berkesan mencerahkan bukan saja wajah malah seluruh badan. Bermula dari kaki hingga ke muka. Kini Coffee Comey merupakan produk keluaran syarikat Rahsia Wanita sedang menjadi bualan hangat dan digilai ramai pada hari ini.

👏 Bagi yang mementingkan kecantikan dalaman dan luaran, Rahsia Wanita Coffee Comey adalah pilihan yang tepat kerana Rahsia Wanita Coffee Comey bukan sahaja mampu mencerahkan kulit wajah malah berkesan untuk kesihatan dalaman dan seluruh tubuh badan.

👉 Dengan formulasi bahan-bahan terbaik dan gred triple A Rahsia Wanita Coffee Comey terbukti dapat membantu menyelesaikan masalah wanita di Malaysia.

KELEBIHAN RAHSIA WANITA COFFEE COMEY:
- Mengatasi masakah kulit kasar, kusam, kering dan tidak bermaya.
- Mencerahkan, melembab dan menyerikan kulit seluruh badan.
- Menghilangkan pigmentasi yang tebal.
- Menghapuskan jerawat dengan berkesan.
- Mengecilkan pori - pori wajah.
- Menghalus serta menggebukan kulit secara semulajadi.
- Anti Penuaan dan Awet muda yang unggul.
- Membekalkan tenaga, mengurangi selera makan dan mengawal berat badan.
- Melawaskan pembuangan air besar.

BAHAN-BAHAN RAHSIA WANITA COFFEE COMEY:
Collagen.
Serbuk Pearl.
Vitamin C.
Calcium.
Kopi Arabica.
Ekstra Biji Angur.
Krimer Bukan Tenusu.
Ekstra Kurma.
Habbatulsauda.

CARA PENGAMBILAN RAHSIA WANITA COFFEE COMEY:
1 sachet sehari.
Sebelum sarapan.
Hanya tuang air panas dan sedia diminum.

TESTIMONI PENGGUNA RAHSIA WANITA COFFEE COMEY:
 

PLATINUM MINERAL COFFEE PLUS GARAM BULUH

PLATINUM : MINERAL COFFEE PLUS GARAM BULUH
1 KOTAK : 2O SACHET
HARGA PASARAN : RM50.00
UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

MINUMAN KESIHATAN EKSTRAK GARAM BULUH

Adakah anda mengalami masalah kencing manis, pelancaran darah tidak baik, darah tinggi, jantung, buasir, sembelit & macam-macam lagi? 

Anda disarankan mencuba Platinum Mineral Coffee Plus Garam Buluh. 

Mineral Coffee Plus Garam Buluh ini sesuai dan selamat diguna oleh semua peringkat umur. Jom atasi masalah anda sebelum terlambat! 

Mineral Coffee Plus Garam Buluh merupakan Coffee yang khas diperbuat dari kopi robusta dan garam buluh organik semulajadi dari Korea. Mineral Coffee Plus Garam Buluh juga mengandungi Magnesium, Zat Besi, Kalsium dan Pottasium dan paling istimewa Mineral Coffee Plus Garam Buluh ini tidak mengandungi bahan yang diawet. Ianya adalah 100% Organik & Semulajadi. 

FUNGSI & KEISTIMEWAAN MINERAL COFFEE PLUS GARAM BULUH:
Terdiri 100% bahan semula jadi seperti garam laut, buluh, Tanah liat dan dihasilkan melalui proses khusus. 
Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, dan kalsium.
Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
Melegakan tekanan.
Tanpa bahan pengawet.
Tanpa GULA.
Bersifat alkali dan membantu menyeimbangkan pH badan.
Mengekalkan keseimbangan nutrien badan. 
Menggalakkan metabolisme badan.
Menghilangkan tekanan.
Membekalkan tenaga berpanjangan.
Menghilangkan rasa mengantuk dan lesu.
Mengatasi masalah gastrik. 
Melegakan masalah sakit kepala. 
Mengurangkan senggugut. 
Menghilangkan rasa letih lesu, mengantuk dan sengal sendi. 
Merawat masalah kulit. 
Merawat resdung. 
Merawat masalah buasir dan sembelit. 
Melancarkan peredaran darah. 
Mampu mencegah kanser. 
Mengatasi masalah kencing manis, darah tinggi dan jantung. 
Sesuai untuk ibu mengandung. 

BAHAN-BAHAN TERKANDUNG DALAM MINERAL COFFEE PLUS GARAM BULUH:
Kopi Robusta. 
Garam Buluh. 
Magnesium. 
Zat besi. 
Kalsium. 
Pottasium. 

CARA PENGAMBILAN MINERAL COFFEE PLUS GARAM BULUH:
☕ 1 Sachet dibancuh bersama air panas @ air suam.

CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK

CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK
1 PCS : 25 GRAM
HARGA PASARAN : RM30.00
UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK BOLEH HILANGKAN SEMUA MASALAH HITAM DI CELAH-CELAH & KETIAK? BIAR BETUL????

TAHUKAH ANDA SELAIN DEODORANT CEK LAWA MAMPU MEMBUATKN KETIAK ANDA PUTIH DAN WANGI SEPANJANG HARI??

KELEBIHAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK:
100% ekstrak herba semulajadi.
 Kaya dengan vitamin c dan mineral.
 Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
 Mencerna sel-sel kulit lama.
 Menjadikan kulit semakin cerah dengan tona yg sekata.
 Merangsang lapisan kolagen untuk menjadikan kulit lebih sihat dan lembut.
 Dapat melembabkan kulit.
 Bau yang wangi.

CARA MENGGUNAKAN CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK:
Pakai 2 kali sehari, selepas mandi. Tak perlu pakai deodorant lagi dah, sebab  
CEK LAWA ni sendri dah mengandungi deodorant pemutih.
Tak payah pakai deodorant lagi.
Tak kan ade masalah ketiak hitam lagi.
Tak kan ade orang komplen ketiak anda masyam & tengik lagi.

TESTIMONI PENGGUNA CEK LAWA KRIM PEMUTIH KETIAK:
 
 
 

Sunday, 16 July 2017

PLATINUM WHITESLIM JUICE

PLATINUM WHITESLIM JUICE
1 BOTOL : 250ML
HARGA PASARAN : RM50.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281

KHAS UNTUK MEREKA YANG SERIUS NAK KURUS!! PLATINUM WHITESLIM JUICE DGN RAMUAN 11 HERBA TERPILIH INI MAMPU MENURUNKAN BERAT BADAN ANDA.

KELEBIHAN PLATINUM WHITESLIM JUICE:
Meningkatkan imunisasi badan.
Melancarkan peredaran darah.
Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan.
Fokus pada tempat-tempat lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu.
Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
Membakar lemak, membuang toksin dan racun di dalam badan.
Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang dan bertenaga.
Memutih dan melembapkan kulit.
Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan dan luka.

CARA PENGAMBILAN PLATINUM WHITESLIM JUICE:
Goncang botol sebelum minum.
Minum 30ml sehari sebelum sarapan.
Untuk kesan yang lebih pantas, minum air bersih sekurang-kurangnya 8 gelas sehari.

Friday, 14 July 2017

SET MANDIAN ALOEVERA 3IN1

SET MANDIAN ALOEVERA 3IN1
UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281

SET MANDIAN ALOEVERA 3 IN 1 INI TERDIRI DARIPADA:
Scrub Bathsalt 400gram
Mandian Bodybath 500ml
Losyen Bodylotion 500ml

SET MANDIAN ALOEVERA ialah produk yang diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan diperkaya dengan extract aloevera 100%.

ANTARA KEBAIKAN & KELEBIHAN SET MANDIAN ALOEVERA 3IN1:
Memberi kelembapan yg maksima.
Menghilangkan daki dengan salt scrub.
Melembabkan kulit dan menghilangkan kulit2 mati.
Memelihara kehalusan kulit.
Menyegarkan badan.
Mencerahkan kulit.
Melindungi kulit dari masalah bau hapak.
Mengatasi kulit kering dan berkerak.
Memberi perlindungan kulit.
Tidak melekit.
Sesuai utk semua golongan.
Sekatakan kulit badan.
Wangian ala aromaterapi.
Merawat jerawat pada badan.
Membantu merawat masalah penuaan pda badan.
Mengurangkan kesan stretch mark pada badan.
Melindungi dan merawat kulit daripada sinaran matahari.

Wednesday, 12 July 2017

OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER

OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER
1 KOTAK : 30 CHEWABLE TABLET
HARGA PASARAN : RM59.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281

SIAPA NAK KACAK MACAM ARTIS HOT MALAYSIA KITA, FATTAH AMIN?? ORANG PEREMPUAN PUN KALAU NAK KEKAL SIHAT MACAM FATTAH AMIN JOM TRY OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER.

OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER merupakan makanan produk tambahan yang menggunakan daun buah zaitun sebagai bahan utama. Tablet kunyahan berperisa oren ini menjanjikan kesan yg terbaik sebagai sumber tenaga disamping meningkatkan sistem imunisasi badan.

KELEBIHAN OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER:
Perubahan tona kulit berganda lebih cerah.
Kulit lebih gebu, lembap dan tegang.
Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari.
Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius.
Membantu menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective.
Memudarkan dark spot di seluruh badan.
Merangsangkan menghasilkan glutatione dlm badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan.
Meningkatkan sistem imunisasi.
Membuang toksin dan membersihkan darah kotor.
Memulihkan sakit sendi dan otot.
Memberi kecergasan badan sepanjang hari.
Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser.

CARA PENGAMBILAN OLI CANDY FATTAH AMIN EXTRA BOOSTER:
Ambil 1 atau 2 tablet untuk kesan maksima.
Boleh diambil pada bila-bila masa sebelum atau selepas makan.
Digalakkan untuk meminum air putih/ kosong 2 liter sehari.
Boleh diambil oleh lelaki kerana bahan-bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita.
Juga boleh di ambil dari umur 13 tahun dan ke atas.
Wanita mengandung tidak digalakkan mengambil olicandy.

Saturday, 1 July 2017

BLEGEND CHIA SEEDS

BLEGEND CHIA SEEDS
1 BOTOL : 120 GRAM
HARGA PASARAN : RM15.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Kadar KOLESTROL dah TURUN?
BERAT dah TURUN?
Jom dapatkn BLEGEND CHIA SEEDS

APA ITU CHIA SEEDS
💊 bukan UBAT
💊 bukan supplement
💊 bukan vitamin

TETAPI IA ADALAH
🌿 makanan organic
🌿 super food
🌿 sejenis bijirin

KELEBIHAN BLEGEND CHIA SEEDS:
5x Ganda lebih Kalsium daripada susu.
7x Ganda lebih Vitamin C daripada buah Oren.
2x Ganda lebih Antioxidant berbanding buah Blueberry.
3x Ganda lebih Zat Besi daripada Bayam.
8x Ganda lebih Omega 3 daripada Ikan Salmon.
2x Ganda lebih Potassium daripada Pisang.

KEBAIKAN BLEGEND CHIA SEEDS:
🍃 Melancarkan sistem pencernaan.
🍃 Menstabilkan gula dalam darah.
🍃 Meningkatkan tenaga & kadar metabolisma.
🍃 Membantu mengurangkan berat badan.
🍃 Mengenyangkan.
🍃 Mengurangkan kolestrol.
🍃 Melindungi jantung.
🍃 Membantu pembentukkan & menguatkan tulang.
🍃 Kulit lebih sihat & berseri.
🍃 Sangat membantu wanita hamil dalam membekalkan protein dan tenaga.
🍃 Menambah susu badan.
🍃 Menguatkan minda.
🍃 Meningkatkan sistem imun.
🍃 Membuang toksin dalam badan.
🍃 Membantu masalah berdengkur.
🍃 Membantu masalah sakit tumit dan sakit sendi.
🍃 Mengurangkan stress.

CADANGAN PENGAMBILAN CHIA SEEDS
1. MINUMAN
Rendam & kacau 1 SUDU TEH CHIA SEEDS ke dalam 1.5 liter air, apa sahaja air minuman, kecuali minuman bergas dan biarkan biji-biji chia seeds kembang dalam tempoh 15-30 minit. Lepas kembang boleh la minum macam biasa.
Habiskan dalam masa SEHARI (lebih pada sehari chia seeds akan keluarkan akar & daun, jadi macam taugeh).
Air akan bau masam, jadi jangan gunakan. (Nanti sakit perut).
Chia seeds bila kita cambahkan atas tanah boleh makan sebab sudah di bekalkan nutrient zat galian dari tanah itu sendiri.
Chia seeds yang bercambah dalam air akibat rendaman terlalu lama tidak boleh di makan kerana terdedah pada bakteria, Pada medium yang lembab dan tiada faktor cahaya dan nutrient.
Kalau nak tanam dan mahukan chia sprout, tanam macam biasa, nanti akan tumbuh sprout boleh blend daun tu minum atau jadikan sebagai ulam.

2. TABUR
Boleh tabur juga atas YOGURT, BUBUR, atau apa sahaja yang anda suka tapi kena INGAT, CHIA SEED menyerap banyak air, so bila makan chia seeds kering yang tak DIRENDAM terlebih dahulu, perlu banyakkan minum air.

3. PUDDING
Masukkan chia seeds dalam 60ml juice / almond milk, biar kembang dan boleh tambah almond / buah potong atau apa-apa sahaja ikut citarasa anda.

TESTIMONI PENGGUNA BLEGEND CHIA SEEDS: