Klik2

Thursday, 29 December 2016

KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE

MOLEEK SKINCARE KRIM JERAGAT 
1 KOTAK : 1PCS
HARGA PASARAN : RM100.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Moleek Skincare Krim Jeragat ialah merupakan krim No 1 Di Malaysia yang berkesan dalam membantu anda di luar sana yang serius ingin hilangkan jeragat dari wajah!

Krim Jeragat MOLEEK SKINCARE sesuai diguna oleh mereka yang mempunyai kulit yang bermasalah seperti tonal tidak sekata, masalah jeragat, jerawat, bintik hitam kesan parut jerawat, terdedah kepada sinaran matahari dan gelap di bawah mata.

Ingredient yang ada dalam produk nie kesemuanya material gred A. Original asli berstatus HALAL dari tumbuhan seperti vitamin E untuk menghilangkan masalah kulit di samping melembut dan melicinkan kulit. Jerawat jeragat boleh hilang dalam tempoh masa 72 jam!!

Moleek Skincare Krim Jeragat bukan sekadar memudarkan jeragat, malah ia juga dapat membantu mencerahkan kulit wajah dan menghilangkan segala bintik-bintik hitam.

FUNGSI/ KELEBIHAN/ KEBAIKAN/ MANFAAT MOLEEK SKINCARE KRIM JERAGAT:
Membantu menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
Membantu menghilangkan Jerawat,bintik hitam & kesan sinaran matahari
Membantu memudarkan kesan parut, menjadikan kulit licin.
Eyebag bengkak dan hitam kian mengecil dan cerah sekata.
Membantu menyekatakan tona warna kulit.
Membantu menghilangkan jeragat dengan pantas.
Membantu mencegah dari jeragat muncul semula.
Membantu mencerahkan kulit & anti penuaan.
Membantu merawat kulit muka yang rosak akibat bahan kimia yang tinggi.
Sesuai untuk semua jenis kulit.

KANDUNGAN KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE:
Aqua, Macadamia, Glisyerin, Tocopherol, Arbutin, Propylene Glycol, Kojic Acid, Niacinamide & Morus Alba Bark Extract.

CARA PENGGUNAAN MOLEEK SKINCARE KRIM JERAGAT:
Pertama sekali bersihkan wajah sebelum masuk tidur.
Kemudian sapukan krim Jeragat Moleek secara menipis dan sekata pada seluruh wajah dan leher.
Amalkan setiap malam sebelum tidur.
Kesan perkembangan kulit boleh lihat setiap pagi.

TESTIMONI PENGGUNA MOLEEK SKINCARE KRIM JERAGAT:
 
 

Tuesday, 27 December 2016

DHERBS UPIN IPIN KIDS HEAD TO TOE

DHERBS UPIN IPIN KIDS HEAD TO TOE
1 BOTOL : 500ML
HARGA PASARAN : RM25.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

ANAK KULIT SENSITIF???
ANAK MEMPUNYAI KUPING KEPALA??
RAMBUT KUSUT DAN TIDAK TERATUR??

Jangan risau lagi, Shampoo Upin & Ipin Jeng Jeng Jeng keluaran terbaru D’Herbs memang terbukti berkesan kerana ia lembut dan dirumus khas untuk kulit kepala bayi sehinggalah golongan dewasa.

BAHAN UTAMA DHERBS UPIN IPIN KIDS HEAD TO TOE:
Ekstrak Bunga Raya,
Minyak Kelapa,
Minyak Zaitun.

DHERBS UPIN IPIN KIDS HEAD TO TOE:
100% HALAL
MENGANDUNGI BAHAN SEMULAJADI.

Saturday, 10 December 2016

TONER PELUNTUR DAKI MURAH

TONER PELUNTUR DAKI 
HILANGKAN DAKI DEGIL 
PADA SELURUH BADAN
HARGA PASARAN : RM60.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Memperkenalkan TONER PELUNTUR DAKI 3IN1, produk terbaru inovasi terkini. Set hilangkan kulit gelap, kusam dan berdaki.

TONER PELUNTUR DAKI MENGANDUNGI:
1.TONER PELUNTUR
2. UNDER ARM & MISS V CREAM
3. BLEACHING SCRUB

KEISTIMEWAAN TONER PELUNTUR DAKI:
Produk Malaysia.
Membantu menghilangkan daki, sel2 kulit mati, kulit kusam, gelap juga strechmark.
Melembabkan kulit kasar dan kering.
Memudarkan parut.
Mengembalikan kulit selembut dan sehalus kulit bayi.
Hasil mulai jelas terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur setiap hari.
Sesuai digunakan untuk menghilangkan kesan hitam dan mencerahkan bahagian gelap seperti celah peha, siku, leher dan ketiak.

FUNGSI UTAMA TONER PELUNTUR DAKI:
👍 Membantu menghilangkan bahagian-bahagian badan yang gelap, stretchmark, dan menghalus kulit.
👍 Mengembalikan kulit selembut kulit bayi.
👍 Hasil mulai terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur.
👍 Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan di bahagian tertentu seperti garis-garis paha dan siku.
👍 Menghaluskan dan mencegah pecah-pecah pada siku kaki.

BAHAN KANDUNGAN TONER PELUNTUR DAKI:
Ekstrak Betik, Minyak Zaitun, Tawas, Rumpai Laut, Vitamin C & E.

CARA MENGGUNAKAN TONER PELUNTUR DAKI:
Titiskan Toner pada kapas, kemudian gosok dan sental pada bahagian yang diperlukan sebelum mandi.
Ia sejuk, tidak memedihkan kulit dan selamat digunakan.
Kesan gelap atau daki yang tanggal boleh di lihat pada kapas dengan serta merta.
Gunakan selalu untuk dapatkan kulit cerah, bersih dan bermaya.

Gosok BLEACHING SCRUB pada kawasan hitam seperti siku, ketiak dan celah paha biarkan selama 5 minit kemudian bilas dengan air / mandi.

Sapukan UNDER ARM & MISS V CREAM pada kawasan ketiak dan celah paha atau kawasan hitam yang lain selepas mandi.

TESTIMONI PENGGUNA TONER PELUNTUR DAKI:
 
 
 

Wednesday, 7 December 2016

TROPIKA BABY HAIR & BODY OIL

TROPIKA BABY HAIR & BODY OIL
1 BOTOL : 30ML
HARGA PASARAN : RM20.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Tropika Baby Hair & Body Oil menjadi pilihan kerana ianya dirumus khas sepenuhnya daripada minyak kelapa dara (VCO) serta bebas steroid, parabens, toksik dan lain-lain bahan kimia.

Diadun khas dengan bauan lavender untuk merangsang mood dan emosi si manja anda. Menenangkan bayi untuk lebih mudah tidur.

Terbukti berkesan merawat masalah alahan kulit sensitif di kalangan bayi seperti ekzema, ruam panas, ruam, ruam susu serta lain-lain masalah kulit.

TROPIKA BABY HAIR & BODY OIL MEMBANTU MERAWAT MASALAH SEPERTI:
Ruam panas.
Ruam susu.
Ruam lampin.
Radang ekzema.
Parut scabies / chicken pox.
Masalah kulit sensitive.
Masalah kerak kulit kepala.
Melebatkan rambut.

DI SAMPING ITU TROPIKA BABY HAIR & BODY OIL JUGA BOLEH:
Melegakan kesan gigitan nyamuk.
Kulit bersisik.
Kudis.
Parut luka kudis atau campak.
Kulit kering dan gatal.
Kulit melecur akibat terkena air panas / minyak panas.
Kulit kepala berkuping (cradle cap).
Melebatkan rambut.

CARA PENGGUNAAN TROPIKA BABY HAIR & BODY OIL:
Sapu tropika baby hair & body oil pada badan bayi dan kepala bayi setiap kali selepas mandi.

TIP PENGGUNAAN TROPIKA BABY HAIR & BODY OIL:

Sapu tropika baby hair & body oil ini pada badan anak anda 2 kali sehari selepas mandi & sekerap mungkin dengan sapuan nipis.

Monday, 5 December 2016

SUFI SECRET GEL MANDIAN BIDARA LIMAU PURUT SYIFA' (PENAWAR SIHIR SAKA & GANGGUAN)

 
GEL MANDIAN BIDARA 
LIMAU PURUT SYIFA' 
(PENAWAR SIHIR SAKA & GANGGUAN)
1 BOTOL : 250ML
HARGA PASARAN : RM22.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

GEL MANDIAN BIDARA LIMAU PURUT SYIFA' (PENAWAR SIHIR SAKA & GANGGUAN)
Membantu mengatasi masalah gangguan makhluk halus seperti sihir, saka, santau, jin dan lain-lain.

KELEBIHAN DAUN BIDARA Ia secara khusus digunakan dalam merawat penyakit-penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi (cepat marah), susah tidur (stress), gangguan makhluk halus dan sihir. Kaedah mengunakan daun bidara ini telah diamalkan oleh para ulama terdahulu sebagai bahan utama rawatan.

Imam Qurtubi menceritakan daripada Wahab untuk mengubati Sihir:
“Diambil 7 helai daun bidara ditumbuk halus lalu dicampurkan air dan dibacakan Ayat Kursi dan diberi minum pada orang yang terkena sihir tiga kali teguk dan baki airnya diguna untuk mandi, Insya Allah akan hilang sihirnya”.

“Dan diutamakan membaca Qul A’uzubil Falak, Qul A’uzubirabinnas juga ditambah Ayat Kursi kerana ayat-ayat itu dapat mengusir Syaitan.”

KEKUATAN GEL MANDIAN BIDARA LIMAU PURUT SYIFA' (PENAWAR SIHIR SAKA & GANGGUAN):
Dibacakan dengan doa-doa khas untuk pengubatan.
Sebagai gelombang positif menyingkirkan gelombang negatif.
Menghapuskan tapak-tapak jin dalam badan.
Membatalkan perkara BATHIL seperti sihir.
Merawat diri daripada gangguan jin.
Nilai PH yang tinggi bersifat alkali 8.5 sehingga 9.
Sesuai untuk merawat penyakit kulit.

CARA PENGGUNAAN GEL MANDIAN BIDARA LIMAU PURUT SYIFA' (PENAWAR SIHIR SAKA & GANGGUAN):
1. Membaca surah Al-Fatihah (di luar bilik mandi).
2. Selawat ke atas Nabi.
3. Mohan daripada Allah dijauhi segala gangguan.
4. Disyorkan digunakan semasa mandi antara waktu Asar & Maghrib. (InsyaAllah dengan izinNya.)

TESTIMONI PENGGUNA GEL MANDIAN BIDARA LIMAU PURUT SYIFA' (PENAWAR SIHIR SAKA & GANGGUAN):
 

Saturday, 19 November 2016

NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA

NANO LIGHTENER CREAM 
EXTRA MINT + ALOE VERA 
1 PCS : 15 GRAM
HARGA PASARAN : RM40.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA untuk memberi rasa segar, gunakan selepas mandi / sebelum tidur. Tambahan aloe vera untuk putih kan celahan 2 kali ganda lebih cepat.

TIADA BAU, boleh gunakan deadoran selepas memakai NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA tidak perlu simpan di dalam peti sejuk. Tanpa merkuri atau paraben, cream yang pekat padat dan matte. 

NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA 
Fungsinya sama dengan packing lama.
BEZANYA isi dalam (cream) di padatkan tambahan 5g.

KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA:
 Kesan seawal 7 hari.
 Sesuai untuk semua peringkat umur.
 Diguna di ketiak dan celahan miss v, siku, lutut, leher, celahan peha, buku lali, lutut baby, rekahan tumit, celahan-celahan lipatan kulit.
Tiada bau-bauan. 
KKM approved.

CARA PENGGUNAAN NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA:
Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap).
Tak perlu di bilas.
 Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini.

TESTIMONI PENGGUNA NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA:
 
 

Sunday, 6 November 2016

MISS FEET BY NOURBELL RAWAT MASALAH KULIT KAKI MEREKAH

MISS FEET HEEL CREAM BY NOURBELL 
RAWAT MASALAH KULIT KAKI MEREKAH
1 KOTAK : 100ML
+ PERCUMA 1PCS PUMICE STONE
HARGA PASARAN : RM79.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Kecantikan muka semuanya terjaga rapi tapi bila tengok kaki??
Kaki kering!
Tumit pecah!
Tumit kasar!
Tumit berduri!
Ngeri kan!

Nak cantikkan semula tumit kaki anda?? 
Inginkan kulit kaki selembut bayi?? 
Gunalah MISS FEET BY NOURBELL!!

KELEBIHAN MISS FEET BY NOURBELL:
 Tidak berminyak.
 Tidak melekit.
 Berbau wangi.
 Krim mudah serap.
 Memberi kesan cerah pada kaki.
 Melembutkan tapak kaki yang keras.
 Melembutkan tumit dan menghilangkan rekahan tumit.
 Penggunaan bersama dengan PUMICE STONE sangat digalakkan untuk memberi kesan yang lebih efektif.

KANDUNGAN BAHAN DALAM MISS FEET BY NOURBELL:
SHEA BUTTER
Berfungsi menghilangkan rekahan dan melembutkan tapak kaki dalam masa 24 jam.

ALMOND OIL
 Kaya dengan Vitamin E, protein, potassium & zinc yang baik untuk kulit, jantung dan rambut.

COCONUT OIL
 Melembapkan kulit, mudah meresap ke rongga badan.
 Kesan positif boleh dilihat dengan cepat.

MACADAMIA OIL 
 Kaya dengan Omega 9 yang berfungsi melembapkan dan melembutkan kulit.

WITCH HAZEL
 Melindungi kulit daripada sebarang jangkitan.

VITAMIN C & E 
 Menyihatkan kulit.
 Kulit lebih muda dari usia.

ALOE VERA
 Melembapkan kulit dan menyembuhkan kulit luka.

KESAN SELEPAS MENGGUNAKAN MISS FEET BY NOURBELL:
Mampu mencantikkan kulit kaki kering dan merekah.
 Memberi kesan lembut kepada kaki terutamanya tumit yang kering.
 Meningkatkan keyakinan diri pengguna.
 Memberi kesan yg dinginkan dengan penggunaan berterusan.
 Masalah kulit kaki yang kasar kembali lembut.
 Kulit kaki tidak lagi kering dan kusam.
 Tidak perlu mendapatkan rawatan ribu-riban, hanya dengan MISS FEET kaki kembali lawa dan tidak merekah.
 Yang penting, bila nak pakai kasut tumit tinggi dah tak perlu risau pasal tumit kaki, cantik je sarung uoolls.
 Ada kelulusan KKM & sijil HALAL.

CARA PENGUNAAN MISS FEET BY NOURBELL:
Rendam kaki di dalam air suam selama 10 ke 15 minit.
 Biarkan kulit mati yang terdapat pada bahagian kulit itu keputihan.
 Gosok kaki menggunakan PUMICE STONE yang disediakan.
 Gosok sehingga kesemua bahagian kulit mati hilang.
 Lap kaki sehingga kering dan sapukan MISS FEET ke bahagian yang dikehendaki.
 Elok dilakukan sebelum tidur supaya krim boleh meresap ke dalam kulit secara perlahan-lahan.
 Hanya sapu MISS FEET secara konsisten sebanyak 2x sehari, pagi dan malam, akan mampu mengembalikan keremajaan kaki anda serta keyakinan diri anda.

TESTIMONI PENGGUNA MISS FEET BY NOURBELL:
 
 

Monday, 31 October 2016

SATIN SKINZ GLUTA TABS MURAH

SATIN SKINZ GLUTA TABS 
EXTRA GLUTATHIONE & 
EXTRA ASTAXANTHIN
1 KOTAK : 2 BOTOL x 60 BIJI
HARGA PASARAN : RM180.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

KANDUNGAN SEKOTAK 2 BOTOL:
GLUTATHIONE PLUS FORMULA BOTOL PINK 60 BIJI
ASTAXANTHIN PLUS FORMULA BOTOL BIRU 60 BIJI

SATIN SKINZ GLUTA TABS untuk kulit yang lebih cerah di samping merawat kulit dari dalaman tanpa pengelupasan atau keradangan.

SATIN SKINZ GLUTA TABS merawat masalah jerawat dalam masa 7 hari sahaja, jerawat akan mula berkurangan dan lesap! Badan cergas sepanjang hari dan yang penting kulit lebih muda remaja walaupun sudah berumur.

Gabungan Astaxanthin Plus Formula (Botol Biru) dan Glutathione Plus Formula (Botol pink) akan menghasilkan kulit bersih tanpa cela yang sihat dan berseri. Untuk kesihatan menyeluruh. Boleh menstabilkan hormon, mencerahkan kulit, merawat jerawat, merawat jeragat, tona tidak sekata dan kulit. Hasilnya kulit lebih halus, putih, jelita dan yang penting darah bersih tanpa toksin.

KELEBIHAN SATIN SKINZ GLUTA TABS EXTRA GLUTATHIONE & EXTRA ASTAXANTHIN:
Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih.
Kulit lebih gebu, lembap dan tegang.
Menaikkan seri rona merah jambu pada wajah.
Menyekat pertumbuhan jerawat, eczema dan ruam.
Menghilangkan parut 5x lebih cepat
Merangsang peningkatan / pembinaan sel kolagen semulajadi kulit.
Memperbaiki tekstur kulit.
Mengurangkan pigmentasi.
Mengurangkan kedutan halus.
Meningkatkan sistem imunisasi.
Merawat penyakit resdung.
Menguatkan tulang, kuku dan rambut.
Menyingkirkan toksin dalam badan.
Memberi tenaga dan mencerdaskan minda.

KEBAIKAN ASTAXANTHIN PLUS FORMULA (BIRU):
SATIN SKINZ GLUTA TABS ASTAXANTHIN PLUS FORMULA BOTOL BIRU untuk anti aging dan merawat semua masalah kulit sepeti jerawat, jeragat, kulit nampak tua, kendur dan sebagainya.
Merawat jerawat secara mendalam.
Menghilangkan parut degil dan hitam.
Merawat permukaan kulit yang berkawah.
Memberi tenaga & kecergasan badan & minda.
Mengelakkan kerosakan DNA.
Meningkatkan metabolisme badan.

KEBAIKAN GLUTATHIONE PLUS FORMULA (PINK):
SATIN SKINZ GLUTA TABS GLUTATHIONE PLUS FORMULA BOTOL PINK mempunyai fungsi utama khas untuk Whitening Effect dan Detox. Dengan tambahan kuasa nano akan meningkatkan kuasa penyerapan dengan lebih maksimum. Hasilnya kulit lebih halus, putih, jelita dan yang penting darah bersih tanpa toxin.
Satu badan putih dengan kuasa nano.
Menghilangkan jeragat 10x lebih berkesan.
Bibir lebih merah tanpa menggunakan gincu.
Memutihkan kawasan ketiak & celahan tersembunyi.
Mencuci darah & toksin dalam badan.
Merapatkan liang pori yang terbuka.

KANDUNGAN BAHAN DALAM SATIN SKINZ GLUTA TABS EXTRA GLUTATHIONE & EXTRA ASTAXANTHIN:

KANDUNGAN ASTAXANTHIN PLUS FORMULA:
Glutathione, Collagen, Ascorbic Acid, Apple Extract, Astaxanthin.

KANDUNGAN GLUTATHIONE PLUS FORMULA:
Glutathione, Collagen, Ascorbic Acid.

CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ GLUTA TABS EXTRA GLUTATHIONE & EXTRA ASTAXANTHIN:
Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink. Perlu di telan / di hisap serentak.
Makan sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan sebelum tidur.
Disarankan ambil semasa perut kosong.
Minum air masak sebanyak 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang terbaik dan sempurna.
Kedua-dua biji dimakan serentak. Kemam atau telan, seperti yang di katakan terpulang pada individu, yang penting minum air yang banyak untuk memudahkan proses penyerapan & pencerahan.

TESTIMONI PENGGUNA SATIN SKINZ GLUTA TABS EXTRA GLUTATHIONE & EXTRA ASTAXANTHIN:
 

Saturday, 29 October 2016

SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM PLUS COLLAGEN & VITAMIN C

SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM 
PLUS COLLAGEN & VITAMIN C
1 Kotak : 20 Sachet
HARGA PASARAN : RM50.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM PLUS COLLAGEN & VITAMIN C
ADA 2 PERISA :
1. PERISA ASLI
2. PERISA COKLAT

SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM PLUS COLLAGEN & VITAMIN C lebih berkhasiat jika dibandingkan dengan susu lembu dalam menyembuh serta mencegah segala penyakit dalaman. Susu kambing membantu membaik pulih kesihatan badan anda secara keseluruhan disamping membantu menguatkan tulang dan kesihatan gigi.

KELEBIHAN SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM PLUS COLLAGEN & VITAMIN C:
Kaya dengan protein.
Memulihkan tenaga.
Menjadikan anda kelihatan awek muda.
Sesuai untuk ibu hamil.
Sesuai untuk seisi keluarga.
Baik untuk Gastrik.
Baik untuk kesihatan badan keseluruhan.
Membantu menguatkan tulang dan gigi.
Membantu merawat pelbagai penyakit kulit.
Menjadikan kulit lebih berseri dan halus.
Memutih, mencerah dan menggebukan kulit.

KANDUNGAN SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM PLUS COLLAGEN & VITAMIN C:
Susu Kambing Asli.
Ekstrak Kurma.
Ekstrak Madu.
Collagen.
Vitamin C.
Krimer Tanpa Tenusu.
Glukosa.

CARA PENGAMBILAN SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM PLUS COLLAGEN & VITAMIN C:
Campurkan 1 paket ke dalam air suam atau panas, minum sebelum sarapan dan sebelum tidur.

TESTIMONI PENGGUNA SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM PLUS COLLAGEN & VITAMIN C:

Monday, 24 October 2016

PEWARNA RAMBUT DHERBS ROYAL HENNA MURAH

DHERBS ROYAL HENNA
1 KOTAK : 6 SACHET
HARGA PASARAN : RM19.90

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Royal Henna keluaran D’herbs bertindak mengatasi masalah rambut beruban di samping menjadikan rambut anda tampil lebih lembut, lebat dan bermaya. Malah, ia turut berupaya menguatkan rambut anda sehingga ke akarnya serta membantu mengatasi masalah kelemumur yang mengganggu keselesaan anda.

DHERB ROYAL HENNA HADIR DALAM 2 PILIHAN WARNA:
1. BLACK.
2. BROWN.

KELEBIHAN DHERBS ROYAL HENNA:
Membantu mengatasi masalah rambut beruban.
Mengukuhkan rambut dari akarnya.
Merawat masalah rambut gugur, kering, rosak dan bercabang.
Membantu merawat masalah kelemumur.
Menjadikan rambut anda lebih lebat dan bermaya.
Mengekalkan kelembapan rambut dan kulit kepala.
Memelihara kelembutan rambut anda.
Merawat kerosakan rambut akibat pencemaran toksin.
Sesuai untuk semua jenis rambut lelaki dan wanita.

KANDUNGAN BAHAN DHERBS ROYAL HENNA:
DAUN INAI - Mengandungi glukosid dan asid henotanik yang bertindak sebagai bahan pewarna dan bergabung dengan kolagen yang terkandung di dalam rambut untuk menukar warna rambut. Di samping itu, inai turut berupaya menentang bakteria yang boleh merosakkan rambut selain memelihara kelembutan rambut, mencegah serta merawat masalah rambut gugur dan kelemumur, serta melindungi rambut daripada kerosakan.

DAUN AMLA - Digunakan dalam rawatan Ayurveda bagi membantu mengatasi masalah rambut gugur. Ia kaya dengan vitamin C dan antioksidan yang dapat membantu memperbaiki warna rambut agar lebih berseri serta mengukuhkan rambut sehingga ke akarnya seterusnya menjadikan rambut anda lebih subur dan bermaya.

DAUN NEEL (INDIGOFERA TINCTORIA) - Daun bunga ini sering digunakan sejak zaman dahulu sebagai bahan pewarna organik bagi menyerlahkan warna rambut di samping membantu mengatasi masalah rambut gugur.

ROSELLE (HIBISCUS SABDARIFFA) - Bunga Roselle berupaya mencegah masalah rambut gugur dan kelemumur. Malah, ia turut berkesan untuk mengatasi masalah kulit kepala yang kering serta membantu mengukuhkan rambut sehingga ke akarnya.

KOPI - Biji kopi berupaya mengukuhkan rambut sehingga ke akarnya di samping membantu menjadikan rambut anda lebih subur, bersinar dan mudah untuk diurus.

BHRINGRAJ - Herba yang sering digunakan dalam rawatan Ayurveda ini berupaya mengatasi masalah rambut gugur, beruban dan bercabang. Malah, ia juga bertindak menentang sebarang jangkitan bagi membantu mencegah masalah kelemumur.

SHIKAKAI - Tumbuhan yang sering terdapat di India ini berkesan untuk memelihara kelembutan rambut anda serta membantu meredakan masalah kelemumur. Malah, ia juga mampu menjadikan rambut anda tampil lebih lebat dan berseri.

BRAHMI - Herba yang sering digunakan dalam rawatan Ayurveda ini mampu mengukuhkan rambut anda sehingga ke akarnya di samping meredakan masalah kelemumur, rambut bercabang serta membantu melebatkan lagi rambut anda.

CARA PENGGUNAAN DHERBS ROYAL HENNA:
Pakai sarung tangan mahupun pelindung tangan, bahu dan telinga bagi melindungi pakaian sebelum menggunakan Dherbs Royal Henna.
Bancuhkan serbuk bersama air suam dan kacau hingga sebati.
Sapu dan ratakan pada rambut ke pangkalnya.
Biarkan selama beberapa minit dan tutup bahagian kepala supaya inai dapat menyerap dengan lebih baik.
Bilas dengan air suam sehingga bersih dan keringkan.