Klik2

Friday, 31 July 2015

WHITE & UP RAHSIA BUNGA MURAH ORIGINAL

WHITE & UP 
RAHSIA BUNGA MURAH ORIGINAL
1 BOTOL : 30Biji
HARGA PASARAN : 
RM85.00 (S/M) / RM90.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Diformulasikan dengan bahan-bahan aktif sebagai agent 
PENEGANG, MENGANJAL DAN MEMUTIH.

WHITE & UP: MENCERAH DAN MENGANJALKAN KULIT HANYA DALAM MASA 7 HARI. LEBIH TEGANG, MONTOK DAN GEBUS!!

WHITE & UP TANPA KESAN SAMPINGAN SEPERTI, GEMUK, MENGANTUK, MENGGIGIL DAN BERDEBAR-BERDEBAR.

KELEBIHAN WHITE & UP:
* Menjadikan kulit putih dan glowing.
* Mengelakkan kulit menjadi gelap kerana sinaran UV.
* Mencantikkan kulit. 
* Menguatkan kuku dan rambut.
* Mencantikkan payudara.
* Menaikkan punggung yang jatuh.
* Menaikkan payudara yang kendur.
* Membentuk payudara yang besar tegang dan montok.
* Membentuk punggung yang jatuh. 
* Mencantikkan kulit dan merampingkan bentuk badan.
* Meningkatkan keinginan untuk bersama.
* Menambah keinginan untuk bersama, diformulasikan dengan bahan-bahan aktif sebagai agent penegang, menganjal dan memutih.

KANDUNGAN WHITE & UP:
Pueriria Mafrica, Gluthione, Carcinoma

CARA PENGAMBILAN WHITE & UP:
1 biji sebelum sarapan
1 biji sebelum tidur 

TESTIMONI PENGGUNA WHITE & UP:
 
 
 

MANJA KASEH DRINK MURAH

MANJA KASEH DRINK 
EKSTRAK PEARL, ARGAN DAN COLLAGEN
1 JAR : 500g
HARGA PASARAN : 
RM69.90 (S/M) / RM79.90 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Manja Kaseh Drink merupakan minuman 'SUPERWOMAN' pertama di Malaysia yang menggabungkan 10 unsur penting menjadi 1 untuk wanita!

Minuman ini telah terbukti mampu membantu anda dalam masa 7 hari.
Masalah-masalah di bawah dapat di atasi :
- Kurang bertenaga dan kelesuan.
- Berat badan berlebihan.
- Kurang ghairah bila bersama.
- Wajah kusam / gelap / pigmentasi / parut / jeragat.
- Kulit tua dari usia.

RAHSIA CANTIK MENAWAN, RASA CERGAS, WAJAH TAMPAK BERSERI, BERAT BADAN SEMAKIN IDEAL!!
- Terasa cergas berstamina tinggi.
- Payudara terasa tegang.
- Kulit kelihatan bersih berseri.
- Mendapat kembali berat badan ideal.
- Wajah lebih cerah. 
- Rasa ghairah dalam hubungan intim.
- Faraj terasa kemas.

MANJA KASEH DRINK SEBAGAI AGEN KECANTIKAN:
1. SERBUK MUTIARA - mencerahkan kulit, menentang penuaan, melicinkan dan menghaluskan kulit serta menguatkan rambut.

2. ARGAN - meneutralkan radikal bebas, merangsang oksigen dalam badan, meningkatkan keupayaan otak.

3. KOLAGEN - menganjalkan kulit, menguatkan kuku dan rambut.

MANJA KASEH DRINK SEBAGAI AGEN PENJAGAAN WANITA:
4. PUERARIA MIRIFICA - menegangkan kulit, mengurangkan garis halus, menegangkan payudara dan pinggul, memantapkan bentuk tubuh kewanitaan.

5. MANJAKANI - merawat keputihan, menghindarkan bau kurang enak, menguatkan otot rahim.

6. SERAPAT- mengetatkan dinding rahim, mengembalikan keremajaan organ pembiakan wanita

MANJA KASEH DRINK SEBAGAI AGEN PELANGSINGAN:
7. L- CARNITINE - bertindak sebagai nutrien pengangkut lemak / merangsang pembakaran lemak.

8. GARCINIA CAMBOGIA - mengawal selera makan / menghalang pembentukan lemak berlebihan.

9. CITRUS AURANTUM - meningkatkan kadar metabolisma yang mengaktifkan pembakaran lemak.

MANJA KASEH DRINK SEBAGAI AGEN PEMBERSIHAN:
10. GREEN TEA - menyingkirkan segala toksin dan racun dalam badan / membantu menghindar kanser.

SOALAN-SOALAN LAZIM MENGENAI MANJA KASEH DRINK:
1) Minuman Manja Kaseh Drink sesuai atau tidak untuk yang belum berkahwin?
Manja Kaseh Drink sesuai juga untuk yang belum berkahwin kerana dapat menyelesaikan masalah seperti keputihan dan haid yang tidak teratur.

2) Minuman Manja Kaseh Drink ini ada apa pantang larang tak?
Tiada sebarang pantang larang jika ingin minum Manja Kaseh Drink.

3) Berapa lama kesan akan dapat dilihat oleh pengguna yang pengamalkan Manja Kaseh Drink?
Seawal 5 hari kesan akan nampak dan kesan akan berbeza kepada setiap orang kerana mengikut metabolisma badan seseorang.

4) Perlu minum banyak air ke jika minum Manja Kaseh Drink nie?
Banyakkan minum air putih untuk kesan yang cepat.

5) Siapakah yang sesuai untuk minum Manja Kaseh Drink nie?
Wanita yang sudah berkahwin / belum berkahwin serta yang baru melahirkan cahayamata sesuai minum Manja Kaseh Drink. Jauhkan dari kanak-kanak.

CARA PENGAMBILAN MANJA KASEH DRINK:
1) Tuang 2 sudu Manja Kaseh Drink ke dalam cawan bersama air panas.
2) Kacau hingga larut dan sedia untuk menikmati kelazatan Manja Kaseh Drink.
3) Simpan di tempat yang dingin dan sejuk.
4) Boleh ambil Manja Kaseh Drink 2 kali sehari setiap pagi dan setiap malam.

TESTIMONI PENGGUNA MANJA KASEH DRINK:
 
 

Thursday, 30 July 2015

BLV PINKY GLOW FOUNDATION MURAH

BLV PINKY GLOW FOUNDATION 
NEW PACKAGING
1pcs : 10g
HARGA PASARAN : 
RM80.00 (S/M) / RM85.00 (S/S)
FREE POSTAGE

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Blv Pinky Glow Foundation New Packaging!
Tiada perubahan pada krim nya cuma ditukar packaging kepada saiz yang lebih besar dengan cermin dan tempat untuk letak sponge.

BLV PINKY GLOW FOUNDATION hanya mempunyai satu kod warna sahaja bertindak magik mengikut darah dan warna kulit si pemakai.

Mempunyai SPF50 untuk melindungi kulit dari sinaran UV berbahaya dan mempunyai vitamin E untuk merawat, melembab dan memudarkan parut pada wajah dan tidak berminyak, tidak bertompok walaupun berpeluh tahan sehingga 16 jam.

KELEBIHAN BLV PINKY GLOW FOUNDATION :
Mempunyai 1 warna sahaja yang sesuai dengan semua jenis kulit.
Mengikut aliran darah.
Mempunyai KKM.
Ada SPF50 yang mampu melindungi kulit dari sinaran UV berbahaya.
Mempunyai Vitamin E yang mampu merawat, melembab serta memudarkan parut pada wajah.
Tidak berminyak.
Tidak bertompok walaupun berpeluh.
Tidak merekah kat tepi hidung dan mulut.
Hasil solekan gebu, flawless dan glowing.
Tahan sehingga 16 jam.

CARA PENGGUNAAN BLV PINKY GLOW FOUNDATION:
1. Cuci muka dari kotoran / minyak.
2. Calit BLV Pinky Glow Foundation dan sapu di sudut empat muka anda (dahi, pipi, dagu dan hidung).
3. Boleh gunakan span basah / jari untuk ratakan foundation di wajah.
4. Pakai sedikit bedak (untuk membuat lapisan asas pada wajah supaya tahan lebih lama).

TESTIMONI PENGGUNA BLV PINKY GLOW FOUNDATION :
 
 
 

Wednesday, 29 July 2015

BUST UP EXPRESS MURAH

BUST UP EXPRESS 
UNTUK PAYUDARA MENAWAN
1 JAR : 750gram
HARGA PASARAN : 
RM150.00 (S/M) / RM155.00 (S/S)
FREE POSTAGE

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

HATI RUNSING MEMIKIRKAN BENTUK PAYUDARA DAN PUNGGUNG:
- KECIL.
- KENDUR.
- LEPER.

TUKARKAN PAYUDARA ANDA YANG LISUT, KENDUR, LEPER DAN KECIL KEPADA YANG:
- KELIHATAN LEBIH ANJAL.
- NAMPAK LEBIH BESAR.
- TAMPAK MONTOK.
- LEBIH ANGGUN DAN SEKSI.

KELEBIHAN BUST UP EXPRESS :
Menambah saiz payudara.
Menegangkan payudara dan punggung yang kendur.
Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan.
Merawat masalah-masalah berkaitan rahim antaranya seperti masalah keputihan.
Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing.
Mengetatkan vagina.
Menghilangkan bau badan dan bau peluh.
Mencegah dan mengurangkan penyakit migraine.
Menjadikan kulit lebih lembut dan awet muda.
Mencerahkan kulit termasuklah kulit di bahagian puting payudara.
Menganjalkan kulit yang melendut.
Melambatkan proses penuaan.
Melancarkan aliran darah dan membuatkan anda tubuh lebih cergas dan bertenaga. 
Mengurangkan risiko Osteoperosis, Kanser Prostat, dan kanser lain yang berasaskan hormone.
Mengatasi masalah Insomnia (sukar tidur).

ISI KANDUNGAN BUST UP EXPRESS :
- 7 master fruit stem cell,
- Dextrose Monohydrate,
- Strawberry Juice Powder,
- Pueraria Lobata Extract, 
- Pueraria Mirifica Extract,
- Castor Sugar,
- Strawberry Flavor
- Stevia.

CARA PENGAMBILAN BUST UP EXPRESS:
- Masukkan 1 ATAU 2 SCOOP penuh ke dalam mulut dan biarkan ia larut bersama air liur.

- Boleh juga dibancuh bersama air - namun dgalakkan agar biarkan ia larut sendiri (tanpa dibancuh) agar lebih mudah meresap melalui saraf-saraf yang terdapat pada permukaan lidah.

- WAKTU PENGAMBILAN: 1 jam sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur malam.

- Bust Up Express 1 Jar: 750gram (bekalan 3 ke 4 mggu) **Bergantung kepada cara pengambilan.

SOALAN YANG SERING DI TANYA TENTANG BUST UP EXPRESS:
BAGAIMANAKAH CARA PENGAMBILAN BUST UP EXPRESS?
Hanya ambil 1 scoop penuh setiap hari sebelum sarapan dan sebelum tidur. Boleh pilih sama ada hendak makan terus atau campurkan dalam air kosong. Untuk mendapatkan kesan yang lebih maksima adalah dengan kemam serbuk BUST UP EXPRESS ke dalam mulut untuk beberapa saat.

SIAPAKAH YANG BOLEH MENGAMBIL BUST UP EXPERSS?
Semua wanita boleh mengambil BUST UP EXPRESS kecuali wanita yang sedang mengandung 1-3 bulan. Wanita yang sedang berpantang amat digalakkan.

☛ Ibu yang menyusukan bayi yang berusia 6 bulan ke atas. Namun digalakkan untuk minum lebih banyak air kosong.

APAKAH RASA BUST UP EXPRESS?
Rasanya anggur yang enak untuk di makan.

BERAPA LAMA 1 JAR BUST UP EXPRESS INI BOLEH BERTAHAN?
Sekiranya di ambil 1 scoop dua kali sehari, 1 jar serbuk BUST UP EXPRESS boleh bertahan selama 1 bulan.

APAKAH KANDUNGAN UTAMA BUST UP EXPRESS?
7 kali stem sel buah-buahan, ektrak pueraria lobata, ekstrak pueraria mirifica, perisa anggur dan stevia.

ADAKAH TERDAPAT SEBARANG KESAN SAMPINGAN SELEPAS PENGAMBILAN BUST UP EXPRESS?
Tidak seharusnya wujud sebarang kesan sampingan. Tetapi, sekiranya wujud berhentikan pengambilan BUST UP EXPRESS serta merta kerna mungkin ada bahan di dalam BUST UP EXPRESS yang tidak sesuai dengan anda.

BAGAIMANAKAN CARA TERBAIK YANG PERLU DI AMALKAN SEMASA PENGAMBILAN BUST UP EXPRESS?
Pengambilan serbuk BUST UP EXPRESS perlu disusuli dengan pengambilan air suam sekurangnya 3-4 liter sehari. Elakkan minuman berais, berkafein dan bergula.

ADAKAH PRODUK INI SESUAI UNTUK MEREKA YANG MEMPUNYAI PAYUDARA BERSAIZ SEDERHANA, NAMUN MENGENDUR SETELAH BERDIET / SAIZ PAYUDARA SEDIA ADA SUDAH BESAR NAMUN KURANG PEJAL (KENDUR) / BADAN YANG TERLALU KURUS DENGAN PAYUDARA TERLALU KECIL ? 
 Jawapan nya YA. Ini adalah kerana kandungan Pueraria LOBATA DAN Pueraria Mirifica mampu mengatasi masalah payudara kendur, terlalu kecil dan seterusnya menstabilkan hormon kewanitaan supaya aset anda kekal 'muda'. Ia juga tidak akan membesarkan payudara yang sememangnya telah besar kerana tisu payudara hanya akan membesar mengikut jisim sebenar badan anda.


TESTIMONI PENGGUNA BUST UP EXPRESS:
 
 
 

Tuesday, 28 July 2015

AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA HILANGKAN PARUT

AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA MERAWAT MASALAH PARUT
1 BOTOL : 15ML
HARGA PASARAN : 
RM70.00 (S/M) / RM75.00 (S/S)
FREE POSTAGE

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA adalah produk versi terbaru AZANIS di mana formula telah dipertingkatkan agar dapat memberi hasil yang lebih menakjubkan.

INOVASI SERUM PARUT BERTARAF ANTARABANGSA, KINI PADA HARGA MAMPU MILIK.
 ΚΕЅΑΝNYA ЅΕΑWΑL 3 ΗΑRΙ!
 Βеrkеѕаn untuk раrut JERAWAT.
 ЅΤRΕΤСΗ ΜΑRΚЅ di pеrut, pеhа, dаdа dan badan.
 ΚΚΜ Νо. (ΝΟΤ150301588Κ) dаn Dіуаkіnі Ηаlаl.
 Βоlеh раkаі ѕоlаt.
 Βuаtаn Μаlауѕіа, kіnі mеndараt реrmіntааn tіnggі dі luаr nеgаrа.

Azanis Scar Serum Advanced Formula mengandungi Vitamin E 100% semulajadi (D-Alpha Tocopherol) dari sumber soya. D-Alpha Tocopherol mempunyai 50% lebih kuasa antioksidan dan menyerap dengan lebih baik daripada Vitamin E sintetik (dikenali sebagai Acetate ataupun DL-Alpha Tocopherol).

PARUT BERTAHUN LAMA, HILANG LICIN DALAM SEBULAN!
- Anda berdepan masalah parut jerawat berlopak, berlekuk, berlubang?
- Parut luka cedera kemalangan atau pembedahan?
- Parut kudis, kurap dan demam campak?
- Atau kesan regangan kulit selepas bersalin yang tak pudar2?
- Sudah cuba bermacam krim dan ubat sapu tapi tidak berkesan??
- Kini anda tidak perlu ragu dan malu!
- Nyahkan parut-parut lama anda dengan titisan ajaib AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA.

AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA MERAWAT MASALAH STRETCH MARK:
Stretch marks adalah keadaan kulit yang biasa berkait dengan kehamilan dan juga penambahan berat badan. Ia suatu masalah yang sangat biasa berlaku pada wanita mahupun lelaki.

Ia berlaku apabila lapisan tengah kulit terkoyak apabila kulit merenggang terlalu jauh dengan cepat. Akibatnya, akan kelihatan seakan garisan merah keunguan. Selepas beberapa ketika, kemerahan itu akan hilang dan bertukar menjadi seakan garisan putih.

Azanis Scar Serum Advanced Formula diformulasi untuk mengurangkan dan juga memperbaiki keadaan kulit yang mengalami regangan ini.

Sapukan sedikit Azanis Scar Serum Advanced Formula pada stretch marks anda. Gunakan pada waktu pagi dan malam ataupun sekerap yang dirasakan perlu. Ketika kehamilan, ia boleh digunakan bermula pada trimester kedua pada tempat yang biasa berlaku stretch marks.

Tindakbalas adalah berbeza mengikut individu.

AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA MERAWAT MASALAH TONA KULIT TIDAK SEKATA:
Tona kulit tidak sekata ataupun hiperpigmentasi adalah kesan daripada penghasilan melanin secara berlebihan. Melanin berfungsi memberikan warna kepada kulit dan juga rambut kita. Ia turut melindungi kulit daripada sinaran uv yang merbahaya.

Walaubagaimanapun, penghasilan melanin secara berlebihan yang distimulasi oleh pendedahan kepada cahaya matahari secara berlebihan ataupun faktor hormon, boleh menyebabkan tona kulit tidak sekata ini.

Azanis Scar Serum Advanced Formula membantu memperbaiki keadaan kulit yang mengalami tona kulit tidak sekata ini.

Tindakbalas adalah berbeza mengikut individu.

AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA MERAWAT MASALAH KEDUTAN HALUS:
Kedutan halus merupakan antara tanda-tanda paling mudah kelihatan apabila kita semakin meningkat usia.

Sapukan sedikit Azanis Scar Serum Advanced Formula pada kedutan halus itu sejurus selepas anda mencuci wajah. Anda boleh gunakan pada waktu pagi dan malam atau sekerap yang dirasakan perlu.

Apa yang Azanis Scar Serum Advanced Formula lakukan adalah membekalkan nutrien untuk membantu kitaran pembaharuan semulajadi kulit anda. Kehebatan serum ini akan membolehkan sel kulit anda kembali ke keadaan asal. Ia akan melicinkan serta menghaluskan kulit anda dan seterusnya mengurangkan kedutan halus pada wajah.

Azanis Scar Serum Advanced Formula juga bertindak sebagai pelembab yang juga akan memperbaiki tekstur serta tona kulit anda.

AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA MERAWAT MASALAH KULIT KERING:
Kulit kering sering dialami oleh semua orang tidak kira usia. Apabila kita semakin tua, akan berlaku penurunan yang mendadak pada stratum corneum lipids, iaitu sejenis lemak yang sangat penting dalam struktur dan fungsi setiap sel hidup. Perkara yang sama berlaku pada ceramides (salah satu komponen penting yang membentuk lipid barrier kulit kita).

Azanis Scar Serum Advanced Formula membekalkan lapisan minyak semulajadi kulit yang akan membantu mengembalikan fungsi untuk mengekalkan kelembapan.

Oleh itu, masalah kulit kering akan boleh diselesaikan dengan sapuan Azanis Scar Serum Advanced Formula.

KEISTIMEWAAN AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA:
- Hanya sapu, tapi kesan hebat seperti rawatan laser.
- 99% pengguna pasti merasai perbezaan ketara hanya dalam 1 bulan penggunaan. 
- Tinggi kandungan antioksidan, membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat lebih cepat.
- Sesuai untuk rawatan parut lama dan juga baru.
- Mencantik dan mensekatakan tona kulit.
- Turut membantu melembabkan kulit kering dan kesan penuaan.
- Mendapat kelulusan KKM, halal dan dijamin selamat.
- Sesuai untuk semua usia dan jantina.

CARA MENGGUNAKAN AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA: 
Titis serum 1-2 titik, sapu dengan gerakan membulat pada parut yang ingin dirawat.

Sapu secara teratur dan konsisten 2x sehari, ataupun sekerap yang diperlukan.

PERHATIAN :
UNTUK KESAN ‘CHICKENPOX’ MAHUPUN KESAN LUKA TERBAKAR, SILA TUNGGU IA BENAR-BENAR KERING SEBELUM MENYAPU AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA.

UNTUK LUKA PEMBEDAHAN PULA, SILA TUNGGU SEHINGGA LUKA TELAH TERTUTUP SERTA JAHITAN TELAH DIBUANG SEBELUM MENGGUNAKAN AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA.

TESTIMONI PENGGUNA AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA:
 
 
 

NURRAYSA BEAUTY SKINCARE SET

NURRAYSA BEAUTY SKINCARE SET
HARGA PASARAN : RM150.00 (S/M) / RM155.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281

NURRAYSA BEAUTY SKINCARE Set ini merupakan trial set yang telah di upgrade daripada set sebelumnya yang hanya 3 in 1. 

Ia sesuai untuk lelaki dan wanita, wanita mengandung, remaja dan kanak-kanak.

SEKARANG NURRAYSA BEAUTY SKINCARE SET 4 IN 1 INI TERDIRI DARIPADA :

1. NURRAYSA COLLAGEN SOAP 30g
Membersih dan mencerahkan kulit wajah.
Menganjalkan kulit muka.
Mengurangkan jerawat dan parut.
Menjadikan tona kulit lebih sekata.
Melembapkan kulit wajah.
Membersihkan pori-pori.
Menanggalkan sisa make-up.

"Nurraysa Collagen Soap sangat wangi, kulit muka rasa lembut, lembab dan tegang je lepas cuci muka. Muka pun semakin cerah dan berseri. Jerawat semakin mengecut....."

2. NURRAYSA TREATMENT SERUM 15ml
Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit lebih berseri dan mulus.

"Nurraysa Treatment Serum pun best. Sapu kat jerawat, jerawat cepat kecut. Tak melekit, cepat serap. Kulit jadi tegang dan halus mulusss."

Cara penggunaan Nurraysa Treatment Serum :
Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar dan keluar.

3. NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY 30ml
Memutih, mencerah, menegang, menutup liang-liang roma, mengurangkan garis garis halus dan kedutan pada wajah.

"Just spray je kat muka sebelum tidur dah tak perlu pakai krim malam. mudah dan cepat..!!"

Cara penggunaan Nurraysa Miracle Whitening Spray:
Selepas sapu Nurraysa Treatment Serum, semburkan ia ke wajah dan ratakan ke seluruh wajah.

4. NURRAYSA UV CREAM :
Melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah berseri.

"Nurraysa UV Cream memang best. Tekstur krim sangat ringan dan lembut. Tidak berminyak dan tidak melekit. Bila pakai Nurraysa UV Cream tak perlu pakai bedak pun ok."  

Cara penggunaan Nurraysa UV Cream :
Selepas menyapu serum, sapu uv cream ke seluruh wajah.

KELEBIHAN SET 4 IN 1 NURRAYSA BEAUTY:
Merawat jerawat dan jeragat.
Merawat kulit berminyak.
Memudarkan parut.
Mengecilkan liang pori pada wajah.
Mencerahkan kulit wajah.
Membuang sel-sel kulit mati.
Melembapkan kulit muka yang kering.
Memperbaiki struktur kulit muka dari dalam.
Mengurangkan whitehead dan blackhead.
Menganjalkan dan menegangkan kulit.
Merawat bekas jerawat berlubang.
Merawat wajah yang rosak akibat tersalah penggunaan skincare.

LANGKAH PENGGUNAAN NURRAYSA BEAUTY SKINCARE SET 4 IN 1:
WAKTU SIANG
Nurraysa Collagen Soap --> Nurraysa Treatment Serum --> Nurraysa UV Cream

MALAM
Nurraysa Collagen Soap --> Nurraysa Treatment Serum --> Nurraysa Miracle whitening Spray

TESTIMONI PENGGUNAAN NURRAYSA BEAUTY SKINCARE SET 4 IN 1;
 
 
 

Monday, 27 July 2015

NURRAYSA COLLAGEN SOAP MURAH

NURRAYSA COLLAGEN SOAP
1 PCS : 55gram
HARGA PASARAN : RM70.00 (S/M) / RM75.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281

NURRAYSA COLLAGEN SOAP DIPERKAYA DENGAN BAHAN-BAHAN BERKHASIAT TINGGI BERIKUT :
Gliserin (untuk menyerap kelembapan agar kulit wajah sihat).
Pure Marine Collagen.
Minyak Zaitun (banyak khasiatnya disebut dalam Al-Quran).
Susu Kambing (rahsia penjagaan wajah nenek moyang).
Vitamin A, C & E.
Herba.

KEBAIKAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP:
■ Membersih dengan lembut dan menyegarkan kulit lesu.
■ Mengecutkan jerawat di wajah atau badan. 
■ Memudarkan parut dan menghilagkan parut dan cela. 
■ Mengurangkan pigmentasi atau jeragat.
■ Mengurangkan kedutan dan garis halus serta kesan regangan atau stretchmark.
■ Menghilangkan Black Head dan White Head.
■ Mengurangkan kesan berminyak diwajah dan badan.
■ Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap, kasar dan kering.
■ Menyamaratakan tona kulit.
■ Memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit.

CARA PENGGUNAAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP: 
Cuci muka 3x sehari, sapukan buih-buih sabun diwajah, biarkan 1-2 minit kemudian bilas sehingga bersih.

TESTIMONI PENGGUNA NURRAYSA COLLAGEN SOAP