Klik2

Monday, 4 November 2013

PERLA COFFEE MURAH

 PERLA COFFEE SERBUK MUTIARA DAN GLUTATHIONE
PUTIH, GEBU, BERSERI 
HARGA PASARAN 1 KOTAK (20 Sachet x 20g)
RM59.90 (SM) / RM64.90 (SS).

BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN... 

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih / cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan Perla Coffee. 

ANTARA KEBAIKAN PERLA COFFEE:
Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
Mengurangkan kedutan dan garis halus.
Mengecilkan liang pori
Meningkatkan sistem imunisasi badan.
Mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

FORMULA LENGKAP PERLA COFFER:
Diperkaya dengan serbuk mutiara, glutathionr, collagen, vitamin C, kalsium, kopi arabika, krimmer bukan tenusu, habbatusauda, tomato dan betik yang membantu menyerlahkan kecantikan disamping mengekalkan kesihatan.

BAHAN- BAHAN UTAMA DALAM PERLA COFFEE:
Serbuk Mutiara, Glutathione, Asid Hyaluronik

SERBUK MUTIARA:
MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit. 

GLUTATHIONE:
GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

ASID HYALURONIK:
ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan. Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee. 

CARA PENGAMBILAN PERLA COFFEE:
1. masukkan 1 sachet Perla Coffer ke dalam secawan air panas @suam.
2. kacau dan sedia diminum
3. maxima penggambilan Perla Coffee adalah 2 sachet sehari dan boleh diamalkan pada bila-bila masa.
4. dinasihatkan minum air masak / mineral / air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.