Klik2

Monday, 25 March 2013

AURA WHITE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 400,000MG

AURA WHITE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 400,000MG
HARGA : RM150(S/M) RM160(S/S)
FREE POS LAJU
FREE SHAKER
FREE DIAMOND SHEET MASK

BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
Aura White Gluta Collagen 400000mg - Rahsia Kulit Cantik Berseri Tanpa Jeragat.

INGIN TAHU RAHSIA KULIT CANTIK SELEBRITI ? 
Dengan Aura White anda boleh membuat transformasi seperti selebriti dan keluar dari KEGELAPAN !!!

PILIHAN TERBAIK MENGGANTIKAN SUNTIKAN & RAWATAN LASER.

SAINS KECANTIKAN SEMULAJADI. UNTUK KULIT KENDUR, KUSAM, KULIT TIDAK SEKATA, TIDAK BERMAYA, JERAWAT, MALASMA, PIGMENTASI, PARUT, JERAGAT, KULIT GELAP DAN EKZEMA.

PRODUK PENCERAHAN KULIT YANG PERTAMA DI MALAYSIA MENGGABUNGKAN 3 STEM SEL DARI TOMATO, APPLE & ROSELLE BERSAMA GLUTATHIONE DAN TILAPIA KOLAGEN 

Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

* Minuman Aura White inovasi kecantikan dari teknologi Jepun yang mempunyai campuran bahan sesuai untuk kulit asia 

* Minuman ini bukan sahaja memberi kulit kita putih dan gebu malah memberi kesihatan dalaman di dalam badan kita. 

* Jika kita hanya mengunakan produk kecantikkan untuk luaran tetapi tidak mengambil minuman kesihatan untuk dalaman tidak ada guna, mungkin disebabkan keletihan juga merupakan salah satu punca yang menyebabkan kulit muka dan badan kusam, berjeragat dan tidak bermaya disamping faktor kekurangan collagen.

* Sesetengah orang yang menggunakan produk kecantikan tidak nampak kesan atau bertambah teruk disebabkan masalah dalaman badan kita. Oleh itu saya syorkan anda pengambilan minuman AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400000MG yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...
da pengambilan minuman AURA WHITE yang dapat selesaikan masalah anda Insyallah...

AURA WHITE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 400,000MG MAMPU MENJADIKAN :

1. KULIT CERAH & GEBU
Diformulasi dengan teknologi dari Jepun mengabungkan Tilapia Collagen, L-Glutathione, Vitamin C, Hyaluronic Acid dengan bahan semulajadi yang lain seperti Tomato Stem sell, Epal Stem sell, Rosella stem sell, Lemon, Turnip, Strawberi, Maquiberi, Papaya, Sarang Burung, Astaxanthin, & Pinebark dimana ia bertindak 3 kali ganda mencerahkan kulit, membaiki struktur kulit yang rosak akibat jerawat, pigmentasi serta kulit kering & kasar. Hasilnya kulit lebih putih, halus, licin dan gebu. SESUAI UNTUK LELAKI DAN WANITA

2. KECANTIKAN KUKU DAN RAMBUT
Secara teliti ia dapat membantu anda yang mengalami masalah keguguran rambut berminyak atau kulit kepala kering tidak kurang juga yang mengalami kuku mudah patah, berbunga dan kering. Meningkatkan kalsium yang diperlukan oleh tubuh badan, agar tulang lebih kuat

3. SESUAI BAGI IBU MENGANDUNG DAN MENYUSU
Sesuai bagi ibu mengandung dan menyusu kerana kandungan khasiat vitamin yang tinggi ia menyalurkan nutrisi terus kepada bayi di dalam kandungan dan mengalakan pemprosesan susu yang banyak jadi si ibu cantik bersama bayi yang comel

4. LEBIH AKTIF DAN BERTENAGA
Jika dulu anda lesu dan mudah penat AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400000MG boleh membantu anda kembali bertenaga serta mengurangkan sakit sendi & otot.. Lelaki atau wanita yang bergerak aktif setiap hari akan kekurangan kolagen & vitamin, ini adalah penyebab utama masalah kelesuan. Aktifkn Hidup Anda !

5. KESIHATAN DALAMAN
Formulasi 3x stem sel phytocelltec, pakar kesihatan telah membuat penyelidikan AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400000MG ini baik untuk kulit, ia juga dapat meningkatkan tahap ketahanan serta kesihatan tubuh badan, melawan radikal bebas serta membaikpulih sel-sel lama kepada sel- sel baru
 
KEBAIKAN AURA WHITE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 400,000MG: 
1) Sesuai untuk lelaki dan perempuan
2) Anda dapai merasai kesan dalam 10 hari
3) Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia
4) Merawat serta mencegah jerawat
5) Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIKAN
6) Mengecilkan liang roma
7) Merawat Enzema dan Prorisis
8) Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit
9) ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE
10) Menghilangkan tompok hitam dan parut 
11) Kesan pencerahan yang menakjubkan
12) Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan
13) Mencegah kerosakan KOLAGEN
14) Meningkatkan daya ketahanan badan 
15) Rambut dan kuku menjadi lebih sihat
16) Melindungi daripada sinaran UA-B
17) Menyembuhkan luka dan mencegah parut
18) Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga
19) Membantu menyah toksik dan pencemaran didalam tubuh dan menghasilkan kulit lebih cerah
20) Meningkatkan penghasilan susu ibu
21) Mengandungi nutrien yang tinggi dan sesuai bagi ibu mengandung 
CARA PENGAMBILAN AURA WHITE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 400,000MG: 

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral / air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang.

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral / air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas. 

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)

** Period stop minum dulu. Hari ke-4 period boleh sambung balik minum.

BEBERAPA PERSOALAN YANG SERING DITANYA PENGGUNA:

a). 1 jar tu berapa gram? Tulis 500gm, tp kenapa isi ia 400,000mg?
- Sebab ia termasuk berat jar / bekas ia.. isi kandungan memang 400gm = 400,000mg

b). 1 jar tahan berapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

c). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

d). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut.. hehe..

e). Alahan seafood / resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

f). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

g). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

TESTIMONI PENGGUNA AURA WHITE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 400,000MG:
Conversation antara Hanez Suraya & peminat beliau tentang Aurawhite! I ♥ 
♥ ♥ Haa Uolls Nak Tau Rahsia CANTIK HANEZ SURAYA yang sekarang Tercalon TOP 5 Artis Baru Wanita ANUGERAH BINTANG POPULAR Sheolls memang CUN & GEBU SANGAT even Tanpa Makeup cos Hanez salah seorang pengguna AURAWHITE tau !!
 
 
 
 
 
 

KLIK