Klik2

Tuesday, 23 August 2016

D’AURA MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA LIQUID

D’AURA MINYAK KELAPA 
DARA AS-SYIFA (LIQUID)
1 KOTAK :  2 BOTOL x 100ml
HARGA PASARAN : RM79.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

D’Aura Minyak Kelapa Dara As-Syifa merupakan kaedah perubatan alternatif 100% dari bahan semula jadi dan diproses tanpa menggunakan pemanasan haba atau bahan kimia. Mengandungi berbagai khasiat yang sangat diperlukan oleh tubuh badan kita dan menjadikannya produk yang terbaik untuk anda dan seisi keluarga.

D’AURA MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA (LIQUID):
WANITA HAMIL / MENGANDUNG
Sebagai minyak selusuh untuk mudah melahirkan anak.
Sebagai minyak urutan perenium untuk mengurangkan koyakan ketika melahirkan anak.

KESIHATAN DAN RAWATAN PENYAKIT
Mencegah dan merawat masalah gout.
Merawat masalah resdung.
Merendahkan kadar kolestrol.
Membantu anda menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal.
Mengurangkan risiko penyakit jantung dan darah tinggi.
Mengawal kadar gula dalam darah dan menggalakkan penghasilan insulin untuk pesakit diabetes.
Bertindak sebagai antikanser dan antihistemine.
Bersifat antivirus, antifungus, antibakteria & antiprotozoa.
Meningkatkan daya tahan badan.
Memperbaiki pencernaan.
Mencegah dan merawat buasir.
Mempermudahkan pencernaan mineral dan vitamin.
Menghalang pembentukan radikal bebas.

PENJAGAAN BAYI
Mencegah dan merawat ruam lampin bayi.
Melembabkan kulit bayi dan mengurangkan masalah eczema.
Merawat masalah kulit kepala bayi yang berkerak.
Bagus untuk bayi (terutama pramatang) dan individu yang mempunyai masalah pencernaan kerana ia mula dihadam di mulut oleh enzim air liur.

KECANTIKKAN
Bertindak sebagai perisai tambahan terhadap sinaran ultraviolet (UV).
Menghalang jangkitan kuman disamping mempercepatkan pembentukan sel baru.
Memperbaiki masalah rambut gugur dan berkelemumur.
Mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dermatitis.
Merawat pelbagai jenis penyakit kulit seperti kudis buta, kurap, panau, bersisik, ruam, luka, tumit pecah, jerawat.
Mencantikkan dan melembabkan kulit.
Kesuburan & hubungan suami isteri
Membunuh kulat, virus atau bakteria seperti keputihan.
Memperbaiki kandungan asid dalam rahim untuk persekitaran yang bagus untuk sperma hidup.
Memperbaiki masalah tersumbat pada fungsi organ kelamin.
Merangsang tenaga dan meningkatkan metabolisma.

KANDUNGAN D’AURA MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA (LIQUID):
D’aura Minyak Kelapa Dara As-Syifa ini tidak mengandungi LDL kolestrol.
Ia mengandungi lemak tepu rantai sederhana mudah dihadam (MFCA) dan tidak akan membebankan organ pankreas.
Ditenagakan dengan bacaan 30 Juzuk al-Quran dan ayat Syifa’ (doa penyembuh penyakit) secara langsung oleh anak-anak tahfiz dari Pondok Tahfiz Moden Saadah Addarain (bukan kaset /CD /radio).

CARA PENGAMBILAN D’AURA MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA (LIQUID):
 UNTUK IBU HAMIL: 
Untuk 1-7 bulan, minum 1 sudu pagi & 1 sudu malam selepas makan.
Untuk 8 bulan keatas, minum 2 sudu pagi & 2 sudu malam selepas makan.

 UNTUK RAWATAN PENYAKIT & AMALAN HARIAN:
Minum 1 sudu pagi & 1 sudu malam selepas makan.

 UNTUK KEGUNAAN LUAR:
Sapu pada kulit, rambut & bahagian yang bermasalah.

TESTIMONI PENGGUNA D’AURA MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA (LIQUID):
 
 

Friday, 19 August 2016

ELITE S7 HYBRID FAT BURNER BERKESAN UNTUK KURANGKAN BERAT BADAN

ELITE S7 HYBRID FAT BURNER 
1 BOTOL : 40 SACHET
HARGA PASARAN : RM210.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Elite S7 Hybrid Fat Burner adalah produk terbaru sesuai untuk LELAKI dan WANITA yang inginkan badan yang kurus, sihat dan selamat. Elite S7 Hybrid Fat Burner diluluskan oleh KKM (No Rujukan 130715/07/099) dan dijamin HALAL.

Soalan yang paling banyak ditanya ialah apa bahan yang ada dalam Elite S7 Hybrid Fat Burner?
Jangan risau, bahan-bahan yang terdapat di dalam Elite S7 Hybrid Fat Burner adalah 100% herba. Tiada bahan kimia, tiada kafein.

Produk Elite S7 Hybrid Fat Burner adalah Lulus KKM dan bukan dikategorikan sebagai ubatan. Elite S7 Hybrid Fat Burner adalah minuman kesihatan untuk menguruskan badan. Elite S7 Hybrid Fat Burner mengandungi Power Detox. Bahan ini sangat penting untuk membuang toksin di dalam badan. Ramai orang menggunakan produk menguruskan badan. Tetapi berat tidak turun. Kenapa?

Sebab badan anda terlalu banyak sangat toksin yang menghalang pembakaran lemak. POWER DETOX adalah proses membuang toksin di dalam badan. Bila toksin tiada maka lemak mudah terbakar dan badan akan mengalami proses penurunan badan yang sangat senang.

KEBAIKAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER:
ULTIMATE FAT BURNER
Ini adalah ejen pembakar lemak terunggul. Kandungan Fat Burner dalam Elite S7 ini terdiri daripada 7 bahan terbaik dunia yang diuji pakar. Terbukti untuk mencairkan lemak dengan mudah.

POWER DETOX
Banyak toksin dalam tubuh adalah salah satu sebab kenapa ramai orang susah nak kurus. Kandungan Power Detox ini akan membuang toksin dari badan 3x lebih cepat berbanding produk-produk lain di pasaran.

TRIPLE ENERGY BOOSTER
Dengan memakan satu sachet Elite S7 Hybrid Fat Burner akan membuatkan anda 3 kali ganda lebih bertenaga dari biasa. Ia juga akan membuatkan anda tidak terasa lapar seterusnya mengurangkan perasaan ingin makan.

COLLAGEN
Kolagen adalah ramuan bonus dalam kandungan Elite S7 Hybrid Fat Burner. Selepas sebulan anda rasa perbezaan pada kulit, lebih cerah, anjal dan gebu.

KELEBIHAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER
Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.
Membuang air besar dengan lebih mudah. Anda tak perlu termenung lama-lama di dalam tandas lagi. 
Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat semakin meningkat.
Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.
Selera makan terkawal.
Sesuai untuk semua lelaki atau wanita.

KANDUNGAN BAHAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER:
GRAPE FRUIT JUICE
Kajian Klinik Scripps 'Grapefruit Diet', yang diketuai oleh Dr. Ken Fujioka, memantau berat badan dan faktor-faktor metabolik 91 lelaki obes dan wanita selama 12 minggu. Hasilnya 95% respondan berjaya menurunkan berat badan sehingga 20 kilo.

GARCINIA CAMBOGIA
Membendung selera makan anda secara semulajadi. Kajian menunjukkan 60% HCA mempunyai potensi untuk membakar lemak perut yang degil. Ia juga meningkatkan tenaga, mengurangkan tekanan dan mendapat tidur malam yang lebih baik.

L-CARNITINE
Carnitine juga mengurangkan keletihan dan bertindak sebagai penahan selera makan. Menjadi aset utama apabila anda berdiet. Ia bukan sahaja akan membantu menjaga tubuh anda daripada menyimpan lemak, tetapi ia akan meningkatkan keupayaan aerobik anda untuk membantu anda membakar lebih banyak kalori.

OAT FIBER
Gabungan serat dari oat, beras, jagung amat berguna dalam mengimbangi pengambilan serat. Ini dapat membantu anda merasa lebih kenyang untuk jangkamasa yang lama.

OLIGO FIBER
Diet yang kaya dengan serat, seperti inulin, boleh membantu mengekalkan rasa kenyang untuk tempoh yang lebih lama selepas makan. Ia juga meningkatkan nilai pemakanan produk makanan dengan meningkatkan kandungan serat pemakanan dan berpotensi mengurangkan kandungan kalori.

GUARANA
Digunakan untuk mengurangkan berat badan. Guarana adalah produk herba. Ia berfungsi dengan membekalkan tenaga dan mengurangkan selera makan.

ACAI BERRY
Boleh membantu bukan sahaja mengurangkan berat badan, tetapi mengekalkan berat badan yang sihat. Satu kajian yang menarik dari National Institutes of Aging mendapati pulpa daripada buah acai berry mempunyai keupayaan untuk mengurangkan kesan negatif daripada diet lemak yang tinggi.

GREEN TEA
Teh hijau telah terbukti untuk meningkatkan pembakaran lemak dan meningkatkan kadar metabolisme. Kajian menunjukkan bahawa pengoksidaan lemak telah meningkat sebanyak 17%.

CINNAMON
Pengambilan cinnamon boleh meningkatkan aliran darah. Peningkatan aliran darah secara amnya meningkatkan metabolisme anda, ia boleh membantu dalam penurunan berat badan.

CAPSICUM
Ia boleh membantu anda mengurangkan berat badan dan tahap lemak secara keseluruhan. Menurut kajian yang disiarkan dalam isu 2006 "Biosains, Bioteknologi dan Biokimia" Ahli-ahli sains mendapati bahawa memakan lada merah manis secara teratur sepanjang dua minggu membawa kepada berat badan dikurangkan dan pengumpulan lemak badan kurang.

VITAMIN C
Mendapatkan dos harian Vitamin C bukan sahaja membantu fungsi badan anda dengan betul, tetapi ia boleh membantu dalam penurunan berat badan yang berkesan. Menurut kajian yang diterbitkan pada tahun 2005 dalam "Journal of American College of Nutrition", orang-orang yang kekurangan vitamin C ada kesukaran untuk kehilangan jisim lemak.

STEVIA
Stevia Rebaudiana merupakan herba yang tumbuh liar di beberapa kawasan di Paraguay dan Brazil. Daun mengandungi glikosid yang dipanggil Stevioside, yang sangat manis. Stevia telah digunakan sebagai pemanis selama berabad-abad. Ia telah mendapatkan populariti di seluruh dunia sebagai pengganti gula semula jadi dan potensi bantuan penurunan berat badan.

ALOE VERA
Aloe Vera bukan sahaja membantu dalam penurunan berat badan tetapi juga membantu dalam detoksifikasi, sistem penghadaman dengan cara yang positif dan membersihkan badan dengan baik. Ini menyebabkan penurunan berat badan yang sihat.

CARA PENGAMBILAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER:
  Sangat MUDAH.
  Cuma satu sachet dicampur dengan 150ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan ambil selepas bangun dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7 Hybrid Fat Burner.
  Untuk optimum result disarankan ambil 1 sachet pagi & 1 sachet sebelum makan tengah hari atau 2 sachet pagi.

PANTANG LARANG ELITE S7 HYBRID FAT BURNER:
Q - Ibu menyusu boleh minum Elite S7 Hybrid Fat Burner ?
A - Ibu menyusu boleh minum selepas 100 hari.

Q - Kalau ambil Elite S7 Hybrid Fat Burner, kemudian berat badan makin naik, kenapa?
A - Ingredients Elite S7 Hybrid Fat Burner untuk menguruskan. Kalau naik mungkin sebab terlampau banyak makan dari biasa. Ada jugak yang ingat bila guna fat burner sebagai lesen untuk makan lagi banyak. Makan seperti biasa, jangan ubah pemakanan berganda-ganda dari normal.

Q - Ada side effect tak?
A - InsyaAllah tak ada sebab bahan yang digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.

Q - Kalau ada dapat berat badan ideal perlu teruskan ke?
A – Terpulang, nak teruskan boleh, nak stop pun boleh.

Q - Perlu bersenam tak?
A – Terpulanng, kalau bersenam or jogging is a bonus, lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sangat membantu. Tapi Elite S7 Hybrid Fat Burner diformulasikan untuk mereka yang sibuk & tak ada masa nak exercise. Tak bersenam pun boleh turun 10kg dengan Elite S7.

Q - Seawal umur berapa boleh minum Elite S7 Hybrid Fat Burner?
A - Disarankan bermula umur 15 tahun keatas.

Q - Boleh ke campur Elite S7 Hybrid Fat Burner dengan supplement lain?
A – Ya boleh, tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.

Q - Kalau ada tekanan darah rendah boleh minum ker?
A - Sebenarnya tak ada masalah, tapi kalau ada simpton2 seperti jantung berdegup laju @ simpton2 lain perlu stop segera.

Q - Gastrik boleh minum ker?
A - Ya boleh. Tapi selepas 10 minit minum Elite S7 Hybrid Fat Burner perlu makan. Jangan biar perut kosong.

TESTIMONI PENGGUNA ELITE S7 HYBRID FAT BURNER:
 
 
 

Thursday, 18 August 2016

BABIES BLINK PLATINUM 5IN1 MURAH

BABIES BLINK PLATINUM 5IN1
HARGA PASARAN : RM70.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

SET BABIES BLINK PLATINUM 5IN1 TERDIRI DARIPADA:
1. Glutacol Soap.
2. Serum.
3. Toner.
4. Day Cream (Yellow).
5. Magic Night Cream.

Babies Blink Platinum 5in1 ialah produk yang berperanan dalam membantu mengatasi masalah kulit rosak. Babies Blink Platinum selamat digunakan tanpa bahan kimia.

Adakah anda kurang berkeyakinan dalam menempuh kehidupan harian?
Sudah bosan jadi bahan ejekan kawan disebabkan kulit anda yang tidak sekata, kulit penuh jeragat, jerawat, liang-liang pori terbuka dan macam-macam lagi. Jangan risau, Babies Blink Platinum 5in1 boleh membantu menjadikan kulit anda lebih cerah dan cantik.

FUNGSI SET BABIES BLINK PLATINUM 5IN1:
GLUTACOL SOAP:
Menghilangkan bintik hitam.
Mengecutkan jerawat.

SERUM:
Mencerahkan & memberi kelembapan pada kulit.

TONER:
Membuang daki dan kotoran.
Mencerahkan 5x ganda dari bahan pemutih yang lain.
Mengimbangkan minyak berlebihan serta kulit tampak bersinar.

DAY CREAM (YELLOW):
Mencegah pertumbuhan jerawat.
Meresap minyak dimuka menjadi lembapan - kulit bebas minyak.
Membuatkan kulit segar & berseri.
Memberi perlindungan penuh dengan SPF35.
Sesuai untuk semua jenis kulit - sensitive, jerawat, berminyak, kulit normal & kulit kusam.

MAGIC NIGHT CREAM:
Menghilangkan jerawat.
Memudarkan parut-parut jerawat & parut hitam.
Menggebu & menghaluskan kulit.
Mencerahkan kulit seawal 24 Jam.
Kulit lebih pinkish & kenyal.
Mengecilkan pori - sesuai untuk semua jenis kulit.

KELEBIHAN SET BABIES BLINK PLATINUM 5IN1:
Membantu menutupi liang-liang pori.
Mencerah kulit wajah.
Membantu melicinkan wajah secara maksimum.
Membantu mencegah pertumbuhan jerawat baru.
Membantu menghilangkan jeragat seawal minggu.
Membantu menjadikan wajah lebih lembap.
Membantu menyeimbangkan minyak yang berlebihan.
Mengecilkan pori-pori.

CARA MENGGUNAKAN SET BABIES BLINK PLATINUM 5IN1:
1. Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air & keringkan.
2. Guna toner untuk menutup pori-pori wajah.
3. Pagi: Apply serum guna tangan dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim siang di serata wajah & ratakan.
4. Malam: Apply serum guna tangan dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim malam di serata wajah & ratakan.

TIPS :
- UNTUK KULIT EXTRA KERING: MIX KAN SIKIT KRIM SIANG DENGAN AIR.
- UNTUK KULIT BERMINYAK & BERJERAWAT: MAINTAIN SAHAJA, TAPI KALAU TERLALU BERMINYAK, KRIM MALAM SELANG-SELANGKAN.

TESTIMONI PENGGUNA BABIES BLINK PLATINUM 5IN1:
 

Wednesday, 17 August 2016

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB PENAWAR ASMA & LELAH PALING BERKESAN

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB 
PENAWAR ASMA & 
LELAH PALING BERKESAN.
1 Botol : 30ml
HARGA PASARAN : RM39.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

MENCARI UBAT ALTERNATIF UNTUK MERAWAT ASMA

Minyak Herba Asma Mujarab adalah rawatan alternatif untuk asma (lelah), semput, batuk, kahak dan selsema 
– TANPA nebulizer.
– TANPA ubat / pil.
– TANPA kos rawatan yang tinggi.

Ibu bapa yang prihatin pasti mahukan anaknya tidur lena tanpa gangguan. Bayangkan si kecil anda yang menangis dan meragam kerana tidak sihat, kasihan kan?

Minyak Herba Asma Mujarab sesuai untuk semua peringkat umur, dari bayi yang baru lahir sehinggalah kepada orang tua kerana testimoni yang diterima menunjukkan keberkesanan pada semua peringkat umur.

Minyak Herba Asma Mujarab juga boleh digunakan untuk masalah gigitan serangga, luka, tergeliat, terkena api, bengkak, lenguh, sakit gigi, kembung / sakit perut dan lain-lain.

Minyak Herba Asma Mujarab adalah satu KEPERLUAN yang mesti dimiliki oleh setiap keluarga.

Pastikan Minyak Herba Asma Mujarab ada di rumah, pasti berguna apabila diperlukan!!

MINYAK HERBA ASMA MUJARAB SESUAI UNTUK MASALAH :
Lelah (asma).
Selesema.
Masalah saluran nafas.
Batuk.
Kahak & lendir.
Lenguh otot dan sendi.
Sakit gigi.
Sakit kepala.
Gigitan serangga.
Luka-luka kecil.
Kembung / sakit perut.

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB:
  Minyak zaitun.
  Minyak kelapa dara.
  Habatussauda.
  Pati gamat.
  Akar kayu.
  Herba terpilih.

CARA MENGGUNAKAN MINYAK HERBA ASMA MUJARAB:
Hanya perlu disapu sekerap yang boleh sehingga sembuh.

TESTIMONI PENGGUNA MINYAK HERBA ASMA MUJARAB:
 

Tuesday, 16 August 2016

PERLA SUSU KAMBING MURAH

PERLA SUSU KAMBING
1 Kotak : 20 Sachet
HARGA PASARAN : RM50.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

NAK PUTIH!!!
NAK CANTIK!!!
NAK SIHAT!!
PERLA SUSU KAMBING SUSU UNTUK SEMUA.

Perla Susu Kambing adalah produk keluaran terbaru IRICH resources. Insyaallah produk ini setanding dengan PERLA yang lain dimana Perla Coffee yang satu-satunya kopi pertama di malaysia yang menghasilkan kopi dan serbuk mutiara sebagai minuman untuk kecantikan kulit.

Kali ni PERLA Susu Kambing dihasilkan bukan untuk wanita sahaja. Susu ini dirumus khas untuk seisi keluarga dan sesuai untuk semua peringkat usia.

PERLA Susu Kambing pilihan terbaik untuk ibu mengandung.

KELEBIHAN PERLA SUSU KAMBING:
Susu yang dirumus khas untuk seisi keluarga dan sesuai untuk semua peringkat umur, lelaki dan wanita termasuk ibu hamil.
Mengandungi serbuk mutiara yang diperkaya dengan protein, vitamin, asid amino dan mineral semulajadi dalam membantu menjadikan kulit lebih lembap, anjal dan awet muda.
Mengandungi makanan kesihatan semulajadi sarang burung walit yang boleh membuatkan kulit menjadi halus dan berseri-seri. 
Mengandungi bahan makanan sunnah seperti kurma, madu, buah tin, habbatus sauda, kismis & delima. 
Membantu mengimbangi gula dalam darah & kadar kolestrol dalam badan kita.
Membantu mengubati kanser, gastrik, asma, penyakit kulit & ulser.
Membantu mengatasi masalah sukar tidur.
Tidak menyebabkan alahan & kahak.
Membantu memulihkan tenaga batin.
Membantu mempertingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan.
Sumber kalsium yang hebat.
Sangat baik untuk ibu mengandung.
Membantu menambah pengeluaran susu ibu.
Membantu mengelak penyakit demam kuning kepada bayi.
Membantu menguatkan sistem imunisasi.
Bersifat alkali.
Membantu melancarkan sistem penghadaman dan baik untuk usus.

KANDUNGAN BAHAN DI DALAM PERLA SUSU KAMBING:
SERBUK MUTIARA ASLI 
Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral, Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup).

SARANG BURUNG WALIT
Bagi wanita sarang burung walet terdapat khasiat yang boleh membuatkan kulit menjadi halus dan berseri-seri. Juga disebutkan bahawa bagi wanita yang sedang mengandung yang mengamalkan sarang burung akan membuat bayi yang dilahirkan nanti memiliki kulit yang halus dan mulus.

MENGANDUNGI MAKANAN SUNNAH SEPERTI:
✔ Kurma.
✔ Habatussauda.
Delima.
Buah tin.
Kismis.
Madu.
Susu kambing.
* Perla Susu Kambing sesuai untuk semua peringkat umur
* Perla Susu Kambing bagus untuk ibu mengandung

CARA PENGAMBILAN PERLA SUSU KAMBING:
First bancuh dengan 150ml air minuman.
Boleh diminum sebelum sarapan atau sebelum tidur.


TESTIMONI PENGGUNA PERLA SUSU KAMBING:

Sunday, 14 August 2016

D’AURA SOFTGEL MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA MURAH

D’AURA SOFTGEL MINYAK 
KELAPA DARA AS-SYIFA
1 Botol :  80 Softgel
HARGA PASARAN : RM49.90

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

D’Aura Softgel Minyak Kelapa Dara As-Syifa merupakan kaedah perubatan alternatif 100% dari bahan semula jadi dan diproses tanpa menggunakan pemanasan haba atau bahan kimia. Mengandungi berbagai khasiat yang sangat diperlukan oleh tubuh badan kita dan menjadikannya produk yang terbaik untuk anda dan seisi keluarga.

KEBAIKAN D’AURA SOFTGEL MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA:
WANITA HAMIL / MENGANDUNG
Sebagai minyak selusuh untuk mudah melahirkan anak.
Sebagai minyak urutan perenium untuk mengurangkan koyakan ketika melahirkan anak.

KESIHATAN DAN RAWATAN PENYAKIT
Mencegah dan merawat masalah gout.
Merawat masalah resdung.
Merendahkan kadar kolestrol.
Membantu anda menurunkan dan mengekalkan berat badan yang ideal.
Mengurangkan risiko penyakit jantung dan darah tinggi.
Mengawal kadar gula dalam darah dan menggalakkan penghasilan insulin untuk pesakit diabetes.
Bertindak sebagai antikanser dan antihistemine.
Bersifat antivirus, antifungus, antibakteria & antiprotozoa.
Meningkatkan daya tahan badan.
Memperbaiki pencernaan.
Mencegah dan merawat buasir.
Mempermudahkan pencernaan mineral dan vitamin.
Menghalang pembentukan radikal bebas.

PENJAGAAN BAYI
Mencegah dan merawat ruam lampin bayi.
Melembabkan kulit bayi dan mengurangkan masalah eczema.
Merawat masalah kulit kepala bayi yang berkerak.
Bagus untuk bayi (terutama pramatang) dan individu yang mempunyai masalah pencernaan kerana ia mula dihadam di mulut oleh enzim air liur.

KECANTIKKAN
Bertindak sebagai perisai tambahan terhadap sinaran ultraviolet (UV).
Menghalang jangkitan kuman disamping mempercepatkan pembentukan sel baru.
Memperbaiki masalah rambut gugur dan berkelemumur.
Mengurangkan gejala psoriasis, eksim dan dermatitis.
Merawat pelbagai jenis penyakit kulit seperti kudis buta, kurap, panau, bersisik, ruam, luka, tumit pecah, jerawat.
Mencantikkan dan melembabkan kulit.
Kesuburan & hubungan suami isteri
Membunuh kulat, virus atau bakteria seperti keputihan.
Memperbaiki kandungan asid dalam rahim untuk persekitaran yang bagus untuk sperma hidup.
Memperbaiki masalah tersumbat pada fungsi organ kelamin.
Merangsang tenaga dan meningkatkan metabolisma.

KANDUNGAN D’AURA SOFTGEL MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA:
D’aura Softgel Minyak Kelapa Dara As-Syifa ini tidak mengandungi LDL kolestrol.
Ia mengandungi lemak tepu rantai sederhana mudah dihadam (MFCA) dan tidak akan membebankan organ pankreas.
Ditenagakan dengan bacaan 30 Juzuk al-Quran dan ayat Syifa’ (doa penyembuh penyakit) secara langsung oleh anak-anak tahfiz dari Pondok Tahfiz Moden Saadah Addarain (bukan kaset /CD /radio).

CARA PENGAMBILAN D’AURA SOFTGEL MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA:
2 kapsul softgel pada sebelah pagi dan 2 biji kapsul softgel pada sebelah malam.

TESTIMONI PENGGUNA D’AURA SOFTGEL MINYAK KELAPA DARA AS-SYIFA:
 
 

Friday, 12 August 2016

PEWIIT SKINCARE SET MURAH

PEWIIT SKINCARE SET 3IN1
HARGA PASARAN : RM120.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

JERAWAT BERMAHARAJALELA DI WAJAH ANDA... HAPUSKANYA JANGAN BIARKAN. SEGALA JERAWAT BATU, JERAWAT NASI, JERAWAT NANAH, RUAM... BUANGKAN SEGALA PARUT YANG ADA.... BUANGKAN JAUH-JAUH....

KINI PEWITT SKINCARE DAPAT MEMBANTU.

KANDUNGAN PEWIIT SKINCARE SET 3IN1:
- Sabun Kulit Kayu Manis.
- Day Cream (UV Protection).
- Night Cream (Aloe Vera + Vit A, C & E).

KELEBIHAN PEWIIT SKINCARE 3 IN 1:
 Menghilangkan jerawat batu.
 Menghilangkan parut jerawat.
 Menghilangkan kesan jerawat.
 Memutihkan.
 Mengecilkan pori kulit.
 Menyihatkan kulit.
 Muka anda berasa segar & glowing.
 Menghilangkan jeragat.
 Menghilangkan kulit kusam.
 UV protection.
 Mengekalkan kelembapan kulit.

KANDUNGAN BAHAN UTAMA PEWIIT SKINCARE SET 3IN1:
Extract bunga cengkih.
Extract kulit kayu manis.
Extract collagen.
Extract gluta.
Vitamin A C E.
Extract alovera.
Extract tomato.

CARA PENGGUNAAN PEWIIT SKINCARE SET 3IN1:
WAKTU SIANG
**Cuci muka dengan sabun pewiit, kemudian sapu nipis krim siang **

WAKTU MALAM
**Sebelum tidur, cuci muka dahulu dengan sabun pewiit. Lepas cuci muka, baru sapu nipis krim malam**

TESTIMONI PENGGUNA PEWIIT SKINCARE SET 3IN1: