Klik2

Thursday, 10 April 2014

SATIN SKINZ KULIT CERAH GEBU SELEMBUT SATIN

SATIN SKINZ KULIT CERAH 
GEBU SELEMBUT SATIN
HARGA PASARAN: 
RM180 (S/M) / RM190.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281
Agent dropship juga dialu2kan...  
PRODUK PERTAMA DI MALAYSIA YANG MENGASINGKAN BAHAN-BAHAN AKTIF UNTUK MENGEKALKAN KHASIAT SEMULAJADI TANPA PERTEMBUNGAN BAHAN LAIN YANG MUNGKIN MENYEBABKAN PERUBAHAN PADA KHASIAT ASAL.

WANTED HERE!!!!!!! ADAKAH INI ANDA????
► KULIT GELAP, KUSAM DAN BERSISIK?
► PENUH JERAWAT MUKA DAN BADAN?
► PARUT BERSEPAH-SEPAH??
► CELAHAN YANG GELAP DAN HITAM?
► MUKA BERMINYAK DAN PUCAT?
► JERAGAT YANG SUSAH NAK HILANG
► MASALAH RAMBUT GUGUR
► SENGGUGUT
► BANYAK TOKSIN DALAM BADAN
► IMUNISASI BADAN YANG TIDAK KUAT
► GATAL-GATAL KULIT ATAU EXZEMA

New!!! Produk yang bakal TOP dipasaran. Garenti puas hati. Satin Skinz 1 box ada dua botol iaitu collagen dan vitamin.

KENAPA PERLU MEMILIH SATIN SKINZ?
► Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.
► Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa. 

Satin bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

Skinz bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak

► Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu Pure Glutathione (Botol Pink) Pure Vitamin C Rosehip, Hydrolyzed Collagen & Phytocelltec (Botol Biru)

KELEBIHAN SATIN SKINZ :
- Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih
- Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
- Menaikkan rona merah jambu pada wajah
- Wajah lebih segar dan berseri
- Menyekat pembentukan jerawat
- Menghilangkan parut 5x lebih cepat
- Memutihkan kawasan intim dan pelipat
- Merangsangkan peningkatan kolagen
- Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
- Mengurangkan pigmentasi & garis selulit
- Mengurangkan kedutan halus
- Meningkatkan sistem imunisasi
- Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin

► Satin Skinz memfokuskan kesihatan dan kecantikan kulit dari dalaman. Secara tidak langsung semua masalah berkaitan kulit seperti kulit kusam dan gelap, jerawat, parut, eczema, ruam, resdung, dapat di atasi dengan mudah. Khasiat tambahan lain seperti collagen ikan kod & stemcell bagus untuk minda, tulang, rambut dan memberikan tenaga yang diperlukan oleh individu normal

► Di formulasikan untuk semua peringkat umur termasuk perempuan dan lelaki dengan dos yang di sarankan

► Mendapat sijil HALAL, KKM, FDA dan HACCP. Gunakan tanpa was-was dan yakini SATIN SKINZ !!!

BAHAN AKTIF YANG TERDAPAT DALAM SATIN SKINZ BOTOL BIRU (1500MG)
- Premium pure vitamin C dengan EXTRA Rosehip 
- Kolagen ikan kod
- Gabungan phyto steamcell (Apple, Tomato, Roselle)
- Astaxanthin
- Super Lemon ( Extra Vitamin C)

KELEBIHAN SATIN SKINZ – BOTOL BIRU
►Membantu dan menyokong proses pencerahan kulit dengan cepat. (Hanya dengan gabungan istimewa dari PURE GLUTATHIONE dalam botol PINK)
►Mengecutkan dan memudarkan jerawat dengan 5x lebih cepat !
►Menghilangkan garisan halus pada muda dan badan
►Merawat eczema, ruam dan gatal-gatal akibat alergi dan resdung
►Rambut lebih kuat dan tidak mudah gugur
►Peningkatan metabolisme tubuh badan 3x ganda
►Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
►Memulihkan sakit sendi dan otot
►Memberi kecergasan badan sepanjang hari
►Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser

BAHAN AKTIF YANG TERDAPAT DALAM SATIN SKINZ BOTOL PINK ( 1500MG)
- Grade Reduced Glutathione : Glutamate, Cysteine, & Glycine
- Pure L-Glutathione & Basic Glutathione N-Acetylcysteine (NAC)
- Alpa Lipoic Acid (ALA)

KELEBIHAN BOTOL SATIN SKINZ – BOTOL PINK
►Perubahan tona kulit sehingga 5x lebih putih dan segar!
►Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
►Menaikkan rona merah jambu pada wajah (Pinkish)
►Wajah lebih segar dan berseri
►Menyekat pembentukan jerawat
►Menghilangkan parut 5x lebih cepat
►Memutihkan kawasan intim dan pelipat
►Meransangkan peningkatan kolagen
►Memperbaiki tekstur kulit tua & mati
►Glutathione merupakan anti oksidan yang bagus untuk menghindari dari penyakit kronik seperti kanser

1 kotak satin skinz boleh tahan sehingga 2 bulan penggunaan sekiranya anda ambil 2 biji sehari. Maksimum pengambilan dalam sehari adalah 4 biji. Untuk kotak yang pertama di sarankan ambil 4 biji sehari untuk mempercepatkan proses whitening berlaku.

Flavour Satin Skinz sedikit masam dan manis. Ia boleh di hisap atau di telan. Kami menyarankan anda menelan terus bersama-sama air masak (plain water) Ia sangat bagus untuk membersihkan usus di samping mendapatkan kulit idaman yang berseri sehalus satin!

P/S Jangan lupa ya minum air masak 2-3 liters sehari bagi membantu mendapatkan kadar serapan yang sempurna!

CARA PENGAMBILAN SATIN SKINZ :
► Ambil 1 biji dari botol biru + 1 biji botol pink (Perlu di telan / di hisap serentak)
► Ambik sehari 2 kali iaitu pada waktu pagi (sebelum sarapan) dan sebelum tidur
► Disarankan ambil semasa perut kosong 
► Minum air masak sebanyak 2-3 liters sehari untuk kadar serapan yang paling sempurna

SOALAN TENTANG SATIN SKIN:
Bolehkah saya hanya amalkan PURE GLUTATHIONE dari botol PINK sahaja?

JAWAPAN :
Tidak boleh. Satin skinz perlu di ambil serentak, tidak boleh berasingan kerana ahli farmasi telah membuat formulasi yang sangat bertepatan dengan dosage untuk setiap individu. Botol pink berfungsi untuk pemutihan kulit dan botol biru berfungsi untuk sokong bahan-bahan dari botol PINK supaya dapat diserap dan diterima oleh sistem badan secara sempurna.

Peranan Botol biru adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dalam keadaan ‘Reduced’ yang membolehkan kulit menjadi lebih cerah. *Reduced Glutathione bukan lah bermaksud Glutathione telah dikurangkan, tetapi, Reduced Glutathione merujuk kepada Glutathione yang mempunyai gred yang bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione.

BAGAIMANA SATIN SKINZ BERTINDAK DALAM BADAN KITA!
PURE VITAMIN C
menyahkan toksin dalam badan yang berpunca dari pemakanan seharian, persekitaran dan lain2.

PURE GLUTA
selepas badan sudah bebas dari toksin, pure gluta bertindak untuk memutih dan mencerahkan kulit.

Digalakkan mengambil SATIN SKINZ secara berterusan kerana toksin dalam badan sentiasa akan ada walaupun sedikit. 

TESTIMONI SATIN SKINZ:
 
 
 
 
 
 

Sunday, 6 April 2014

MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK (MASK TELUR)

MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK (95g)
HARGA PROMOSI SEKARANG
RM20.00 (S/M) / RM25.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN 
MASIH TERCARI-CARI MASKER YANG SESUAI UNTUK PERAWATAN TAMBAHAN BAGI KULIT BERMINYAK, BERJERAWAT ATAU KUSAM?

MAHU CARA MUDAH MERASAI TAMPALAN MASKER IBARAT PEMAKAIAN PUTIH TELUR TRADISIONAL?

JOM CUBA MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK INI..

TIADA HANYIR MALAH BERBAU WANGI DAN BERKESAN..

MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK SANGAT BEST SEBAB :
- Tak perlu nak pecahkan telur kat rumah.
- Senang nak digunakan.
- Senang nak bawak ke mana-mana.
- Tak der bau hanyir telur.

KELEBIHAN MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK :
- Menanggalkan sel-sel kulit mati dengan berkesan
- Dapat menganjalkan serta melicinkan kulit
- Membantu menghilangkan blackhead dan whitehead
- Memudarkan parut-parut halus
- Mengecilkan pori-pori kulit muka
- Mengecutkan jerawat
- Mengatasi kesan sunburn pada wajah
- Menyejukkan dan menenangkan kulit yang stress
- Mengurangkan masalah kulit berminyak
- Juga membantu mencerahkan kulit
- Boleh kurangkan kedutan dan menjadikan kulit lebih tegang
- Menjadikan kulit lebih lembut
- Sesuai untuk semua jenis kulit dan boleh diguna lelaki dan wanita

KANDUNGAN MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK :
Albumen (putih telur), Hydrolyzed Elastin, Collagen.

CARA PEMAKAIAN MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK:
1. Cuci muka dengan sabun / cleanser dan keringkan muka.
2. Sapu egg mask pada seluruh muka kecuali bibir dan mata secukupnya
3. Tunggu 20-30 minit sehingga egg mask benar-benar kering
4. Tarik egg mask perlahan-lahan dari bawah ke atas
5. Rasai wajah yang lembut, halus dan lebih bersih!
6. Guna 2-3 kali seminggu untuk hasil optimum

Selepas sekali penggunaan egg mask ini sahaja anda dah merasai keberkesanannya.
Semua pelanggan kami berpuas hati dengan hasil penggunaan egg mask

Kulit semakin cantik, semakin anjal dan cerah!!

* Tips : Simpan egg mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum digunakan buat pemakaian anda terasa lebih cool dan segar!

TESTIMONI PENGGUNA MISTINE EGG WHITE PEEL OF MASK:

Sunday, 30 March 2014

SABUN AL-RAZI

SABUN AL-RAZI (1 KOTAK ADA 2 PCS)
HARGA PASARAN
RM63.00(S/M) / RM67.00(S/S)
HARGA PROMOSI SEKARANG
RM49.00 (S/M) / RM55.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN  
Mahu kulit segar dan cantik bersih sepanjang hari?
Kurang gemar memakai pelbagai krim muka?
Skincare sedia ada buat kulit tambah bermasalah dan kusam?

Cukup dengan bersabun dengan AL-RAZI dua kali sehari.
Bebaskan kulit wajah dari sebarang cela dengan SABUN AL-RAZI..
Dengan SABUN AL-RAZI anda pasti tampil lebih yakin dengan diri sendiri.

Sabun Al-Razi inovasi dari rahsia turun temurun, dan kini dengan bantuan teknologi terkini, ia diadun lebih sempurna hasil kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih sesuai untuk memulihkan pelbagai masalah kulit khusus nya rakyat Malaysia secara alami dan bebas kesan sampingan.

Gunakan tanpa was-was. SABUN AL-RAZI  berdaftar dengan KKM : NOT131103088K

SABUN AL-RAZI MEMBANTU MENGATASI :
* Jerawat / Jerawat Batu
* Bintik-bintik hitam / putih
* Parut jerawat & cela
* Pori-pori terbuka
* Jeragat dan tanda-tanda penuaan awal
* Mencerahkan bahagian muka & badan
* Meratakan tona kulit muka
* Mengurangkan kedutan halus
* Mengawal minyak berlebihan
* Mengekalkan kelembapan kulit
* Membuang parut kecil seperti sel kulit mati 
* Membaiki lapisan kulit yang bermasalah

RAMUAN ISTIMEWA SABUN AL RAZI :
ALOE VERA / LIDAH BUAYA : Membantu merawat parut jerawat, bekas luka dan mengurangi keradangan kulit. Ia juga digunakan sebagai rawatan untuk kulit yang sunburn kerana terdedah pada sinaran matahari.

MINYAK TEA TREE : Membantu mengatasi kulit berjerawat. Kandungan bahan aktif nya sangat efektif untuk menghapuskan bakteria penyebab jerawat dan mengecutkan jerawat dengan lebih cepat.

OLIVE OIL / MINYAK ZAITUN : Membantu merangsang penghasilan sel-sel kulit yang baru, menanggalkan sel-sel kulit mati dan parut selain melembab dan menghaluskan kulit.

EKTRAK MENTIMUN : Sangat bermanfaat untuk mengatasi kulit kering dan bersisik, kulit yang terbakar akibat berjemur di bawah sinar matahari, menyegar dan melembabkan kulit selain kaya vitamin dan mineral penting untuk kesihatan kulit.

VITAMIN C : Vitamin penting yang mampu menyegarkan kulit serta memutihkan wajah secara semulajadi.

EKTRAK BAWANG PUTIH : Kandungan bahan aktifnya membantu merawat jerawat batu dengan sangat berkesan serta berupaya melembutkan kulit wajah.

EKTRAK SERAI : Manfaat serai merupakan rawatan paling berkesan untuk membunuh 99% kuman di kulit muka.

CARA GUNA SABUN AL-RAZI :
- Basahkan muka dengan air suam / biasa, gosokkan Sabun Al-Razi pada tapak tangan sehingga berbuih, kemudian sapu buihnya secara rata dan lembut ke wajah selama 2-3 minit sebelum dibilas dan keringkan wajah dengan tuala bersih.
- Gunakan 2 kali sehari secara teratur, pagi dan malam sebelum tidur untuk hasil terbaik.
- Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita serta semua peringkat usia.
- Boleh juga digunakan untuk mandian seluruh tubuh.

TESTIMONI PENGGUNA SABUN AL-RAZI :

Sunday, 23 March 2014

4 STEP SHAPE SLIMMING WAIST BELT

4 STEP SHAPE SLIMMING WAIST BELT
HARGA PROMOSI SEKARANG
RM30.00 (S/M) / RM35.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)         
BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN 
MAMPU MENGEMPISKAN PERUT!!

BENGKUNG MODEN YG MUDAH DIPAKAI...

PERUT BUNCIT LEPAS BERSALIN?
JEANS KETAT X BOLEH ZIP?
SUKAR NAK KAWAL JUMLAH PENGAMBILAN MAKAKAN?

· TIDAK digalakkan menggunakan 4 STEP SHAPE SLIMMING WAIST BELT ini bersama-sama dengan krim panas yang lain. (Jika kulit sensitif akan menyebabkan gatal n rashes)
· TETAPI, jika kulit anda tahan dan tiada masalah, ia satu kelebihan untuk anda dan prose kempiskan PERUT akan menjadi lebih cepat

4 STEP SHAPE SLIMMING WAIST BELT Membantu anda mencapai bentuk badan menawan Digunakan untuk mengempiskan perut dengan kesan yang lebih efektif dari haba infrared. Boleh dipakai pada bila-bila masa.

4 STEP SHAPE SLIMMING WAIST BELT BOLEH
Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan terasa berpeluh
Penggunaan yang konsisten selama sebulan dapat melihat pengurangan inci yang ketara
Ada 4 tahap zip boleh laras, dianggarkan dari pinggang 24 inches – 32/34 inches
Best dan ideal digunakan waktu period dan pantang, sbb sauna effect tu die bg kesan panas, ala2 bertungku gitu, so darah-darah kotor memang keluar dengan effective.. cuba la!!!
Sila pakai waist trimmer dalam keadaan baring, supaya mudah dan senang untuk zip.

KELEBIHAN 4 STEP SHAPE SLIMMING WAIST BELT
1. Sesuai untuk saiz pinggang antara 56cm-96cm (fabrik yg digunakan disulami dengan sinaran infrared).
2. Infrared akan bertindak balas dengan lemak-lemak dalam badan apabila adanya haba & peluh. Fabriknya pula jenis bermutu tinggi yang dapat hasilkan immediate effect (rampingkan pinggang)
3. Ketika permulaan pemakaian, dinasihatkan tidak terus menggunakan zip yg paling ketat. Setelah ke 2-3 kali, baru boleh tukar / adjust ke zip lain (supaya zip tidak rosak atau koyak)
4. Boleh digunakan ketika siang hari (sewaktu pergi kerja) dan juga malam hari (ketika tidur) – maksimum 8 jam.
5. Sangat sesuai juga dipakai ketika bersenam SESUAI UTK LELAKI & PEREMPUAN ** Mempercepatkan pembakaran lemak kerana ada infra-red. 
CARA UNTUK MEMBASUH 4 STEP SHAPE SLIMMING WAIST BELT
- Ialah dengan meggunakan air sabun, celup dan gosok secara lembut, bilas dengan air dan tekap dengan tuala kering. Selepas tu keringkan di bawah kipas. Jangan jemur di bawah cahaya matahari jika jemur di bawah matahari akan merosakkan FIR dalam 4 Step Shape Slimming Waist Belt itu.
- Untuk yang perut buncit pastikan masa memakai. 4 Step Shape Slimming Waist Belt perlu baring dahulu untuk memudahkan zip.
- 4 Step Shape Slimming Waist Belt boleh digunakan selagi mampu tak kira siang atau malam seeloknya 8jam sehari (untuk mendapat kesan yg maksimum)

CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION SPF50

CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1
FOUNDATION SPF50 1PCS
CHRISZEN AMPOULE 1 BOTOL
HARGA PASARAN
RM88.00 (S/M) / RM92.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN 
Bedak Asas + L-Glutathione = Chriszen Moist Cake
Diformulasikan di Korea

Wajah nampak lembap dan semulajadi!
Inginkan Wajah Semulajadi?
Kulit Wajah Lembap, Halus, Cerah
Kini tiada lagi masalah Muka Berminyak! 
CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION
No. 1 Merah Jambu Cerah
No. 2 Merah Jambu 
No. 3 Kuning Langsat 
CADANGAN WARNA CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION
Kulit cerah, pakai no.1
Kulit sederhana, pakai no.2
Kulit gelap / kuning langsat, pakai no.3

KELEBIHAN CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION
- L-Glutathione (Mencerahkan)
- Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
- Kolagen (Menghaluskan)
- Pelembap (Melembapkan)

FUNGSI CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION
- Mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
- Mengandungi Collagen yang berfungsi untuk membantu pudarkan jerawat atau jeragat.
- Mengandungi Pelindung UV yang berfungsi melindungi kulit daripada UVA dan UVB.
- Mengandungi Pelembap yang berfungsi melembapkan kulit wajah.
- Membantu menyembunyikan lubang atau parut jerawat muka.
- Mengurangkan masalah kulit muka berminyak.
- Mengandungi NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, senang dipakai di muka.
- Ringan mudah dibawa keluar.

CARA PAKAI CHRISZEN AMPOULE DAN CHRISZEN MOIST CAKE:
TESTIMONI CHRISZEN MOIST CAKE 2 IN 1 FOUNDATION

Thursday, 20 March 2014

SENSUAL PLUS SERUM TERBAIK UNTUK MERAWAT WAJAH ANDA

SENSUAL PLUS SERUM TERBAIK UNTUK MERAWAT WAJAH ANDA
1 box ada 10 botol 
(boleh campur-campur serum)
HARGA PASARAN: 
RM65 (S/M) / RM70.00 (S/S)
  SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH
Agent dropship juga dialu2kan...
Kulit Cantik & Comel !
Anda Kini Lebih Yakin !
Anda Kini Boleh Berjimat !
Anda Kini Kelihatan Awet Muda ! 
Anda Kini Miliki Kuli Licin dan Gebu !
Anda Kini Miliki Kulit Idaman !

14 PILIHAN SENSUAL PLUS SERUM YANG MENARIK:-
1. Hydrating - melembabkan kulit dan untuk keseimbangan kulit. sesuai untuk kulit kering atau berminyak
2. Eye care - menghilangkan eye bag, lingkaran mata hitam
3. Collagen - kolagen supplement untuk kulit yang lebih anjal 
4. Soothing - untuk kulit sensitif 
5. Purifying - untuk kulit berminyak & jerawat
6. Scar - menghilangkn parut jerawat
7. Oxygenating -pembekal oxygen terus ke epidermis kulit
8. Tigthening - mengecilkan pori-pori
9. Vit C - supplement untuk mencerahkan kulit
10. Ligthening - mencerahkan kulit
11. Regenerating – menghilangkan bintik hitam / pigmentasi
12. Anti-wrinkle - mengurangkan kedut
13. Beauty Lifting - untuk kulit yang lebih tegang dan mengurangkan kedut
14. Beauty Shine - memberikan kesan wajah berseri-seri, cerah & glow. Menghaluskan tekstur kulit.

CARA MENGGUNAKAN SENSUAL PLUS SERUM :
Titiskan beberapa drops di tangan dan sapu diseluruh muka selepas pakai toner atau selepas cuci muka.

Boleh digunakan 2-3 kali sehari.
Jika ada beberapa jenis serum, guna dalam masa berlainan, contoh pagi pakai Serum Vit C, malam pakai Serum Ligthening.

Wednesday, 19 March 2014

SET BABIES BLINKS PINKISH WHITENING LYANAZ BEAUTY

SET BABIES BLINKS PINKISH WHITENING LYANAZ BEAUTY
HARGA PASARAN: 
RM85 (S/M) / RM90.00 (S/S)
SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH              
Agent dropship juga dialu2kan...  
Kesan pengunaan set babies blinks memang dapat mengecilkan pori-pori muka, mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih!!! Membantutkan jerawat, mematikan jerawat, menghilangkan jeragat serta melembapkan kulit dan mengimbangkan minyak berlebihan!!!

TIADA PENGELUPASAN 
TIADA BAHAN2 TERLARANG!
PRODUK BUMIPUTRA
1 SET PENGGUNAAN 1 BULAN

Apa yang best sangat dengan SET BABIES BLINK PINKISH NI? mesti ada yang tertanya-tanya.

KELEBIHAN UTAMA SET BABIES BLINKS:
- Mengecilkan pori-pori wajah
- Mencerahkan 5x ganda dari agen pemutih
- Menjadikan kulit cerah + pinkish
- Melicinkan kulit secara maximum
- Membantutkan kenaikan jerawat baru
- Membantutkan pertumbuhan jerawat
- Menghilangkan jeragat dalam 5 hari bergantung pada jenis jeragat
- Melembapkan kulit seperti chewing gum
- Mengimbangkan minyak berlebihan

KANDUNGAN SET BABIES BLINKS:
GLUTACOLL SOAP
ANTIBIOTIC DAY CREAM
MAGIC NIGHT CREAM

GLUTACOLL SOAP:
Menghilangkan bintik-hitam
Mengecutkan jerawat
- Cuci muka 2 kali sehari pagi & malam menggunakan glutacol soap

TREATMENT MAGIC NIGHT CREAM:
Menghilangkan jerawat
Memudarkan parut-parut jerawat & parut hitam
Menggebu & menghaluskan kulit
Mencerahkan kulit seawal 24jam
Kulit lebih pinkish & kenyal
mengecilkan pori ~ sesuai untuk semua jenis kulit
- Boleh juga disapukan di bibir untuk mendapatkan bibir yg pinkish
- Dari anak gadis seawal 12 tahun boleh untuk menggunakan Babies Blinks Set

ANTIBIOTIK DAY CREAM:
Mencegah pertumbuhan jerawat
Meresap minyak di muka menjadi lembapan~kulit bebas minyak
Mengawal pori-pori dari tersumbat
Membuatkan kulit segar & berseri
Memberi perlindungan penuh dengan SPF35
Sesuai untuk semua jenis kulit ~ sensitif,jerawat,berminyak & kusam

99% KANDUNGAN SET BABIES BLINK MENGANDUNGI:
Pati ibu putih
Krim glutathione
Pati buah berry, susu madu, estrak tomato
Tidak mengandungi HIDROQUINON & MERKURI

BAGAIMANA CARA PEMAKAIAN SET BABIES BLINKS?
1. Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi & malam, bilas dengan air & keringkan.
2. Guna toner (jika ada) untuk menutup pori-pori wajah
3. Pagi : Apply serum guna tangan sikit dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim siang Babies Blink di serata wajah & ratakan.
Malam : Apply serum guna kat tangan dap2 seluruh muka sampai kering lepas tu baru apply krim malam Babies Blink di serata wajah & ratakan.

TIP
- UNTUK KULIT EXTRA KERING : MIX KAN SIKIT KRIM SIANG DENGAN AIR

- UNTUK KULIT BERMINYAK & BERJERAWAT : MAINTAIN SAHAJA, TP KALAU TERLALU BERMINYAK, KRIM MALAM SELANG-SELANGKAN.

TESTIMONI PENGGUNA SET BABIES BLINKS

KLIK