Klik2

Wednesday, 18 June 2014

WIS PUTIH SERUM SIMEN SELESAIKAN MASALAH KULIT MUKA ANDA

WIS PUTIH SERUM SIMEN 
SELESAIKAN MASALAH 
KULIT MUKA ANDA
1 BOTOL 30ml (untuk penggunaan lebih kurang 1-2 bulan)
HARGA PASARAN:
RM65.00 (S/M) / RM70.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281
NAK BELI BORONG PUN BOLEH 
BARU ! BARU! BARU!

PRODUK TERHANGAT DIIMPIKAN RAMAI PENGGUNA YANG MEMENTINGKAN KECANTIKAN DAN KESIHATAN KULIT WAJAH!

MENAMPAL SEMUA KETIDAK SAMARATAAN KULIT SEPERTI SIMEN!

MENJADIKAN WAJAH ANDA HALUS GEBU, LEMBUT, ANJAL DAN BEBAS DARI SEMUA LEKUK BERLUBANG, PARUT, PORI-PORI TERBUKA ATAU KEDUTAN HALUS SEAWAL SATU MINGGU PENGGUNAAN!

KULIT ROSAK MACAM NI?
CUBA WIS PUTIH SIMEN SERUM
- Tanpa suntikan.
- Tanpa laser.
- Tanpa sakit.
- Tanpa perlu telan ubatan.
- Tanpa susah-susah nak makan.
- Dan yang penting, tanpa berbelanja mahal.
- Harga Simen Serum Wis Putih sangat rendah jika kita ingin bandingkan dengan kualiti dan hasil yang bakal anda dapat.

Titisan keajaiban hasil teknologi terkini anak tempatan dalam industri kecantikan..

Terlahirnya Simen Serum, produk berkualiti unggul bertaraf antarabangsa yang bakal mencetus perhatian setiap lelaki dan wanita yang menghargai kesihatan dan keserian kulit luaran.

Kesan lebih hebat daripada teknologi stemcell dan minyak argan, dengan 30 kali kekuatan dan kepekatan yang diluar jangka.

APA ITU SIMEN SERUM WIS PUTIH?
Simen Serum dari rangkaian produk unggul Wis Putih, merupakan serum yang membantu merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, parut jerawat / luka / hitam, parut berlekuk / berkawah / berlubang dan pada masa yang sama turut memutihkan kulit, menghilangkan kedutan serta mengurangkan tanda-tanda penuaan. Satu titisan keajaiban menghapus semua masalah kulit yang anda hadapi.

KENAPA ANDA HARUS PILIH SIMEN SERUM WIS PUTIH?
- 100% Buatan Malaysia.
- Dijamin Halal.
- Bebas dari Bahan Kimia dan HYDROQUINON.
- Tiada kesan sampingan.
- Paling PENTING.... Mempunyai kelulusan KKM (NO. KKM : NOT140403933K).
- Sesuai untuk lelaki dan wanita.

10 RESPONDEN HASIL KAJIAN UNIT PENILAIAN KUALITI WIS PUTIH MENDAPATI :
- Kulit lebih lembap 80%
- Kulit lebih berseri 78.9%
- Kulit rosak dirawat 98.9%
- Kulit semakin cerah 76%
- Kulit semakin kebal kepada toksin perosak 67.2%

Wis Putih Simen Serum diperkaya dengan teknologi baru iaitu CERAMIDES, menjadikan kulit anda selicin satin selain kekuatan dan kepekatan bahan hebatnya 30 kali ganda dari jenama lain! Dengan Simen Serum anda akan terpaksa cantik!

Produk selamat, HALAL, bebas kimia berbahaya dan tiada kesan sampingan.. Jika anda ada masalah kulit yang terlampau dan inginkan perubahan nyata jom cuba Simen Serum sekarang!

SIAPA PATUT CUBA SIMEN SERUM WIS PUTIH?
- Mereka yang memiliki kulit kasar, parut berlekuk / berlubang.
- Pori-pori terbuka, kulit berminyak dan kusam.
- Jerawat bernanah atau kulit rosak kerana salah pemilihan skincare.
- Ada kedutan halus, kulit hilang keanjalan dan berjeragat serta tanda-tanda penuaan.
- Kulit gelap akibat sunburn / berjemur.
- Tona kulit tidak sekata.
- Lingkaran gelap bawah mata.
- Berkulit sensitive.
- Mereka yang ingin terus kekal awet muda dengan kulit licin, halus bermaya. 
CARA MENGGUNAKAN SIMEN SERUM  WIS PUTIH :
- Cuci muka malam sebelum tidur. Sapu toner (jika ada) dan diikuti Simen Serum sebelum pemakaian krim malam / pelembab anda. 
KAMI SARANKAN ANDA DAPATKAN SET COMBO WIS PUTIH ( SET WIS PUTIH BERSAMA SIMEN SERUM) TERUTAMANYA BAGI ANDA YANG MENGALAMI MASALAH PARUT BERLEKUK

TESTIMONI  MENGGUNA SIMEN SERUM  WIS PUTIH :

Sunday, 15 June 2014

WIS PUTIH SET PEMUTIHAN WAJAH

WIS PUTIH SET PEMUTIHAN WAJAH
HARGA PASARAN: RM110.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281

NAK BELI BORONG PUN BOLEH
AGENT DROPSHIP JUGA DIALU2KAN... 

Dah cuba macam2 skincare tapi jerawat dan jeragat tidak berkurang?
Mahu kulit cerah berseri dan terasa remaja sentiasa?
Idamkan perawatan wajah yang berkesan dalam masa singkat dengan cara penggunaan mudah?
Tanda-tanda penuaan kian memenuhi wajah?
Anda patut cuba WIS PUTIH ini..
Memang berbaloi2..

KULIT WAJAH ROSAK KERANA SALAHGUNA SKINCARE BERBAHAYA?
DETOX KAN SEMULA KULIT ANDA DENGAN TONER WIS PUTIH..
BERSIH DAN SEGAR KAN SEMULA SEL-SEL KULIT YANG BARU..

MENGAPA PERLU MEMILIH SET PERAWATAN WIS PUTIH?
Poduk Malaysia pertama yang menggabungkan teknologi dari Korea, Switzerland dan Filipina dalam 1 set produk perawatan wajah unggul
Dijamin Halal
Bebas dari kimia berbahaya seperti hydroquinone dan merkuri
Diformulasikan dari 17 stem cell buahan dan 5 agen pemutihan terbaik dunia
Tiada penggelupasan atau memedihkan kulit wajah
Mempunyai KKM dan dikilangkan dengan Amalan Pengilangan Baik (GMP)
Sesuai untuk lelaki dan wanita yang menitik beratkan penjagaan wajah

KENAPA WIS PUTIH SANGAT BERKESAN DALAM MASA SINGKAT?
* Kerana gabungan item dalam set ini memang benar2 hebat!

1. SABUN HERBA (60g) (NOT140403932K)
Mengandungi Glutathione murni yang bersifat reduced, ada ekstrak sarang burung walit yang membekalkan kolagen asli terbaik, berperanan mempercepatkan pembaharuan sel-sel kulit baru. Sabun ini turut diperkaya dengan vitamin C sumber dari rosehips yang mengawal penghasilan jerawat / minyak berlebihan. Manakala ekstrak biji anggur pula berperanan sebagai antioksidan yang melambatkan proses penuaan kulit dan antibiotik semulajadi. Turut mengandungi arbutin murni dan kojic asid yang menjadi agen pemutihan kulit.

2. DAY CREAM (20g) (NOT140403900K)
Tersohor sebagai krim paling hebat dengan keajaiban 20x ganda daripada BB cream, foundation dan krim asas yang biasa di pasaran. Krim Siang Wis Putih (CC Cream) bertekstur halus dan ringan mengandungi ekstrak arbutin, M-tranexamic, Glutathione Murni serta Pitera. Kekuatan SPF80 dengan teknologi FERN-Block yang meghalang penembusan cahaya UV sehingga 99%. Malahan ia diperhebatkan lagi dengan kandungan Korean SupraColor Foundation & Loose Powder By Kryolan, iaitu sejenis serbuk bedak yang ringan dan tersohor di Korea. CC Cream bertindak merawat, memudarkan parut, menghalang pertumbuhan jerawat dan memberi kesan pencerahan dan glowing pada wajah.

3. NIGHT CREAM (20g) (NOT140403901K)
Krim malam bebas penggelupasan ini bertindak untuk merawat serta memutihkan kulit sepanjang waktu tidur anda. Kekuatannya 20x ganda daripada krim malam jenama lain. Ia diformulasikan dengan kandungan lilin lebah, antara bahan semulajadi dalam proses pemutihan dan pemulihan kulit muka. Ia turut mengandungi ekstrak ubi kunyit serta pucuk jambu batu. Krim Malam Wis Putih adalah krim pertama di Malaysia yang turut mengandungi SPF25.

4. TONER STEM CELL (40ml) (NOT140403934K)
Dirumus khas daripada 17 stem cell, antaranya buah anggur, epal, oren, nenas, delima, strawberry dan sebagainya serta mengandungi ekstrak aloevera sebagai bahan anti parut dan antibiotik smulajadi, turut mengandungi enzim papaya dan M-tranexamic sebagai agen pemutih kulit. Penggunaan toner akan mengecilkan liang pori kulit, menjadikannya halus, gebu dan anjal sentiasa. 
UNTUK CARA PENGGUNAAN SKINCARE WIS PUTIH, BOLEH RUJUK GAMBAR DI ATAS..

100% Product buatan Malaysia
Dijamin halal
Bebas dari Bahan Kimia & HYDROQUINON
Kandungan asasnya dari Stemcell Buah Buahan
Tanpa Pengelupasan
Tidak memedihkan kulit 
Lulus KKM
Sesuai untuk Lelaki , Wanita & Remaja  

" Terbaik sgt Wis Putih. Julia mmg xpenah miss pakai. Kadang2 shooting kat set faham2 la kulit kering dan rosak ngn makeup. Wis Putih mmg terbaik. Paling best CC Cream and toner stem cell dia! Ini rahsia Julia kekal PAN ASIA walau berjemur di Malaysia"

TESTIMONI PENGGUNA WIS PUTIH :

Wednesday, 11 June 2014

SPA Q IQ UNTUK KECERGASAN MINDA ANDA

SPA Q IQ 
UNTUK KECERGASAN MINDA ANDA
1 KOTAK: 12 biji (UNTUK 3 BULAN)
HARGA PASARAN
RM59.00 (S/M) / RM64.00 (S/S)

UNTUK TEMPAHAN 
SMS / WHATSAPP 012-4348281

SPA Q IQ merupakan rumusan homeopathy dan naturalpathy yang menggunakan teknologi terkini yang mampu meningkatkan daya ingatan dan tumpuan pada minda seseorang dengan rumusan semulajadi dan dibacakan doa-doa syifa dan ayat-ayat suci Al-Quran. sesuai untuk semua peringkat umur.

ADAKAH ANAK ANDA MALAS BELAJAR??

LEMAH UNTUK MENGINGAT PELAJARAN??

PERTUTURAN TIDAK LANCAR??

SPA Q IQ BOLEH MEMBANTU ANDA!!

Jika anda mempunyai masalah anak yang sangat-sangat malas untuk belajar boleh cuba untuk memberikan mereka supplement yang baik untuk otak anak anda! Ianya dapat membantu memberikan lebih oksigen ke otak seterusnya membantu mereka semangat untuk belajar selain dapat meningkatkan kecerdikan otak mereka.

BAHAN DI DALAM PRODUK SPA Q IQ
Semen Juglandis, Fructus Lycli Extract, Lyophilized Royal Jelly, Poris Cocos Extract, Arillus Longan Extract, Semen Ziziphi Spinosae Extract, Bulbus Lilii Extract, Habbatus Sauda, Ekstrak Kurma, Madu dan Vitamin C.

SPA Q IQ KIDS :
Spa Q IQ Kids diformulasikan untuk menambah kecerdasan otak berfikir dengan baik serta untuk kepintaran minda. Berasaskan naturopathy & homeopathy. Sesuai untuk anak-anak yang berumur 12 tahun dan kebawah (boleh kunyah).

KEBAIKAN SPA Q IQ KIDS:
1) Mencerdaskan minda.
2) Menghilangkan rasa malas.
3) Menghubungkan sel-sel otak agar minda dapat berfungsi dengan baik.
4) Menghilangkan rasa letih.
5) Menambahkan tenaga.
6) Antioksida dan membuang toksid dalam badan.
7) Menghilangkan rasa mengantuk dan keletihan.
8)  Menstabilkan selera makan.
9) Mengurangkan risiko barah / kanser.
10) Melancarkan peredaran darah.

SPA Q IQ ADULTS :

KEBAIKAN SPA Q IQ ADULTS :
1) Mencerdaskan minda.
2) Antioksida dan membuang toksid dalam badan.
3) Menghilangkan rasa malas.
4) Menghilangkan rasa mengantuk dan keletihan.
5) Menghubungkan sel-sel otak agar minda dapat berfungsi dengan baik.
6) Menstabilkan selera makan.
7) Menghilangkan rasa letih.
8) Mengurangkan risiko barah / kanser.
9) Menambahkan tenaga.
10) Melancarkan peredaran darah.
11) Menguatkan daya ingatan.
12) Mengelakkan nyanyuk.
13) Menghilangkan rasa stress.
14) Menyihatkan otak.

CARA PENGAMBILAN SPA Q IQ :
1- Bermula dengan bismillah, selawat 3 kali berserta niat, 1 biji seminggu sekali sahaja. (ambil waktu pagi sebelum sarapan).
2- Untuk bayi, separuh biji dihancurkan dan dimasukkan ke dalam susu.

Isi kandungan: 12 biji (tahan utk 3 bln)

KEISTIMEWAAN SPA Q IQ :
1. Kandungnya dari bahan semulajadi yang mempunyai nilai terapi dan pemakanan, nutriennya diekstrek menggunakan teknologi terkini dan khasiatnya sebagai ubat dan pemakanan minda terperlihara sepenuhnya, malah keupayaan SPA Q IQ adalah 30-50 kali ganda berbanding bahan mentah dalam keadaan semjulajadi. 

2. Segala zat yang diperlukan oleh otak dalam satu tablet, SPA Q IQ adalah pati ekstrek yang dihasilkan melalui proses saintifik di bawah kawalan piawaan yang ketat untuk memastikan khasiatnya kekal dan berkembang. 

3. Keberkesanan yang sangat tinggi, kebaikannya dapat dirasai dalam beberapa hari saja dan kesanya dapat bertahan sepanjang minggu malah lebih lama. SPA Q IQ adalah pemakanan menguatkan fungsi otak dan kecerdasan minda yang sangat sukar ditemui dipasaran. Hasli gabungan keunggulan pemakanan para sahabat serta ambiya' dan tamadun hebat pemakanan minda tradisional cina menghasilkan nutrien tambahan otak yang tiada tandingan keberkesanannya, sebab itu lah spa Q IQ disarankan pengambilannya seminggu sekali saja.

SOAL JAWAB MENGENAI SPA Q IQ:

S : Berapakah umur yang sesuai untuk penggunaan SPA Q IQ bagi kanak-kanak dan dewasa?
J: Untuk kanak-kanak yg berusia bawah 12 tahun boleh mengambil SPA Q IQ KIDS (kotak upin ipin) dan bagi yg berumur 12 tahun dan ke atas perlu mengambil SPA Q IQ ADULT (kotak biru tua).

S : Bolehkah saya mengambil SPA Q IQ dengan supplement tambahan (e.g multivitamin) atau produk yang lain?
J : Ya Boleh! Ini kerana SPA Q IQ diperbuat daripada bahan-bahan semulajadi dan herba-herba terpilih (homeopathy).

S : Bagaimana jika saya berhenti mengambil SPA Q IQ dan mengambil balik selepas tempoh yang lama? Adakah ia dapat memberi sebarang kesan sampingan?
J : Tidak. tidak akan ada kesan sampingan. Bahan-bahan dalam SPA Q IQ terdiri dari herba semulajadi. SPA Q IQ adalah makanan tambahan yang secara umumnya memberi lebih banyak pengaliran oksigen ke otak dan membantu memelihara minda yang sihat. Oleh itu, jika seseorang berhenti mengambil SPA Q IQ tidak akan memberi apa-apa risiko ke atas kesihatan kita.

S : Kenapa isi kandungan SPA Q IQ terlalu sedikit dan hanya perlu di makan seminggu sekali sahaja adakah ianya berkesan?
J : Sebenarnya otak kita tidak makan seperti perut kita, ianya hanya memerlukan sedikit nutrient, vitamin untuk pengaliran darah yang sempurna. Seperti juga ubat, kadang-kadang kita lupa untuk mengambil tiap-tiap hari jadi SPA Q IQ telah dirumuskan pengambilan selama seminggu (kalau ambil hari Jumaat, so Jumaat minggu depan baru makan. Mudah kan? SPA Q IQ juga mengutamakan kualiti berbanding kuantiti dalam produk (buat apa kalau kuantiti banyak tapi tidak berkesan kan?.

S : Sekotak SPA Q IQ ini boleh tahan berapa lama?
J : SPA Q IQ boleh tahan untuk 3 bulan (sangat-sangat berbaloi bukan.

Tuesday, 10 June 2014

AQUA RADIANCEZ SKIN TREATMENT SET UNTUK MASALAH JERAGAT DAN JERAWAT

AQUA RADIANCEZ SKIN TREATMENT
SET PERAWATAN WAJAH SESUAI UNTUK
MASALAH JERAGAT  DAN JERAWAT
HARGA PASARAN
RM120.00 (S/M) / RM125.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 
Pigmentasi? Kulit kering? Jerawat? Kusam?

Memperkenalkan set perawatan berteknologi dari Switzerland, RADIANCEZ SKIN TREATMENT.

Inovasi terkini khusus untuk mereka yang menghargai kecantikan semulajadi kulit..

Dengan RADIANCEZ SKIN TREATMENT anda akan mengalami kesan ketara untuk merawat jeragat dan jerawat, malah ianya menjadikan kulit lebih tegang, anjal, semakin cerah, lebih muda berseri-seri hingga anda boleh keluar rumah tanpa mekap!

KEISTIMEWAAN SET RADIANCEZ SKIN TREATMENT  :
- Anti pigmentasi dan jerawat / acne
- Melembab
- Foundation / asas bedak
- Mencerah
- Anti penuaan

SETIAP SET RADIANCEZ SKIN TREATMENT  MENGANDUNGI :

RADIANCEZ SKIN TREATMENT FACIAL CLEANSER
** Rumusan yang lembut untuk membersihkan sisa kotoran dan minyak berlebihan tanpa menghakis lembapan semulajadi kulit. Mengandungi Tea Tree Oil dan Vitamin B untuk melindungi kulit daripada pertumbuhan jerawat. Kulit muka pastinya lebih bersih, segar dan lembap sepanjang hari.

RADIANCEZ SKIN TREATMENT DAY CREAM SPF 30
** Diformulasi khusus untuk mencegah jerawat sambil mengecilkan liang-liang roma dengan berkesan. Ia juga menyaman dan melembapkan kulit dengan perlindungan daripada sinaran UV (spf) supaya wajah kekal lembut, halus, lembap dan licin.

RADIANCEZ SKIN TREATMENT NIGHT CREAM
** Krim Malam yang dirumus khas dengan agen pencerahan kulit, bertindak secara intensif sambil melembapkan kulit wajah pada waktu malam. Mengandungi Ekstrak Biji Labu untuk membantu melega dan melindungi kulit yang sensitif. Ia juga membantu mengurangkan kedutan bagi menyerlahkan wajah yang lebih awet muda dan cerah menawan.

FORMULA HEBAT SET AQUA RADIANCEZ SKIN TREATMENT :
** Piper Betle ( Sireh ) - merawat parut, menyegarkan kulit dan sebagai antiseptik semulajadi untuk kulit berjerawat / luka.
** Vitamin C - mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik-bintik hitam, menghapuskan jeragat dan lingkaran di bawah mata, mencerah, menghalus dan menggebukan kulit
** Vitamin E 
** Tea Tree - agen pembersih yang bersifat anti kulat dan anti kuman
** Pure Stem Cell
** SPF 30
** VCO ( Virgin Coconut Oil ) 
** Habbatus Sauda
** Argan Oil - merangsang pembaharuan sel-sel kulit, merawat jerawat dan radang kulit, melembabkan kulit, meningkatkan keanjalan serta mengurangi tanda-tanda penuaan awal seperti garis halus

CARA PENGGUNAAN SET AQUA RADIANCEZ SKIN TREATMENT :
1. Gunakan Radiancez Facial Cleanser pada waktu pagi dan malam
2. Waktu pagi - Sapu Radiancez Day Cream selepas menggunakan Radiancez Facial Cleanser
3. Waktu malam - Sapu Radiancez Night Cream selepas menggunakan Radiancez Facial Cleanser

TIP MENGGUNAKAN RADIANCEZ SKIN TREATMENT :
Pada permulaan apabila guna Radiancez Skin Treatment, lapisan pada muka akan mengeluarkan white head atau black head tetapi jangan terkejut dan biarkan saja ianya keluar sehingga habis selepas itu guna seperti biasa kerana Radiancez Skin Treatment membuang kuman-kuman di dalam kawasan muka yang bermasalah seperti jerawat dan kotoran.

TIP PENGGUNAAN RADIANCEZ FACIAL CLEANSER :
Sebelum anda mengunakannya, basahkan muka anda dengan air dan tekan sekali sahaja ke tapak tangan. Buihkan sedikit cleanser tersebut dan gosok pada bahagian muka anda. Seterusnya urut secara menaik dan bilas muka anda dengan air serta lap sehingga kering. Selamat mencuba.

Nota : Facial cleaser tidak berbuih kerana mengandungi formula pelembab dan tanpa bahan kimia.

TIP PENGGUNAAN RADIANCEZ NIGHT CREAM :
Sebelum anda mengunakannya, pastikan anda telah mencuci muka anda dengan Radiancez Facial Cleanser terlebih dahulu. Calitkan Radiancez Night Cream sebesar duit syiling 10 sen dan letakkan pada 5 bahagian utama pada wajah iaitu dahi, pipi kanan dan kiri, hidung dan seterusnya dagu anda. Sapukan secara rata krim tersebut ke seluruh muka anda secara menaik.

Nota : Radiancez Night Cream merawat kulit anda 2 kali ganda ketika tidur dan turut melembabkan kulit anda. 

TIP PENGGUNAAN RADIANCEZ DAY CREAM :
Sebelum anda mengunakannya, pastikan anda telah mencuci muka anda dengan Radiancez Facial Cleanser terlebih dahulu. Calitkan Radiancez Day Cream sebesar duit syiling 10 sen dan letakkan pada 5 bahagian utama pada wajah iaitu dahi, pipi kanan dan kiri, hidung dan seterusnya dagu anda. Sapukan secara rata dan lembut kerana Radiancez Day Cream tersebut digunakan sebagai penganti alas bedak (Foundation).

Nota : Radiancez Day Cream merawat kulit anda serta melindungi kulit anda dari pancaran sinaran Matahari.

TESTIMONI PENGGUNA SET AQUA RADIANCEZ SKIN TREATMENT 

Monday, 9 June 2014

IZ WELLIN PENAWAR SAKIT LUTUT DAN SENDI

IZ WELLIN PENAWAR 
SAKIT LUTUT DAN SENDI
1 kotak (15sachet x 5gm
HARGA PASARAN
RM98.00 (S/M) / RM103.00 (S/S)

BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281

PUNCA BERLAKUNYA SAKIT LUTUT / SENDI
1) FAKTOR USIA
2) OBESITI (BEBAN PADA LUTUT)
3) BERLAKUNYA KEMALANGAN
4) PENYAKIT DI BAHAGIAN SENDI
5) KEKURANGAN CECAIR SINOVEL

FUNGSI IZ WELLIN :
- Mencegah kerosakan tulang rawan dan sendi.
- Mengurangkan sel imun yang menyebabkan keradangan.
- Meningkatkan bekalan darah ke sendi.
- Menenangkan sendi dengan cecair sinovial, struktur menjadi licin dan mudah untuk bergerak.
- Mencegah osteoporosis.
- Mmbantu dalam mengurangkan sakit punggung dan menguatkan tulang.

KANDUNGAN BAHAN DALAM IZ WELLIN
Boswellia serata, curcumin, apple extract stem cell, calcium lactate, orange vitamin c, citric asid, oligo, fructose.

CARA PENGAMBILAN IZ WELLIN :
- Bancuh 1 sachet dengan 1 gelas air sejuk / suam (minum selepas makan)
- Jika menghadapi sakit yang lama / serius disyorkan pengambilan 2 kali sehari siang dan malam
- Untuk tujuan penyembuhan. Ia mengambil masa sekurang-kurangnya 3 - 6 kotak untuk menumbuhkan semula cecair sinovel di lutut. Digalakkan diambil dengan Iz Pure Collagen untuk membantu dalam proses pemulihan.

Thursday, 5 June 2014

AQUA GLOWSHAPE SLIMMING WHITENING BODY LOTION

AQUA GLOWSHAPE SLIMMING 
WHITENING BODY LOTION (100ml)
HARGA PASARAN
RM70.00 (S/M) / RM75.00 (S/S)
(FREE POSTAGE)

BERMINAT SMS / WHATSAPP 012-4348281 
Adakah anda selalu stress fikirkan lemak degil dan kulit yang gelap lagi kusam? Adakah anda tercari-cari produk yang bukan sahaja dapat melangsingkan badan tetapi mampu memutih dan meremajakan kulit tanpa sebarang kesan sampingan? Kini ... Anda tidak perlu risau lagi !!!

GLOWSHAPE penyelesaiannya! Sejenis losyen unik luarbiasa dengan formula terbaik, memilki pelbagai fungsi hebat dengan setiap kali sapuan. Ia adalah losyen yang melengkapkan keperluan penjagaan harian kulit anda yang sungguh menjimatkan masa dan wang!

AQUA GLOWSHAPE ICE UNTUK :
UV Protection
Anti Aging
Anti Ance
Firming
Dijamin halal, Sijil GMP dan diluluskan KKM NOT 130600326K

Mahu menurunkan berat badan?
Mahu melangsing & membentuk lekuk tubuh menawan?
Mahu membentuk wajah bujur V-Shape?
Mahu menganjalkan kulit yang geleber dan kendur?
Mahu mencerah dan menggebukan kulit yang kusam?
Mahu sentiasa kelihatan remaja dan awet muda?

KEUNIKAN LOSYEN AQUA GLOWSHAPE ICE :
Tidak hangat sebaliknya buat kulit rasa dingin dengan teknologi nano cooling
Menjadikan kulit lebih muda dengan meransang penghasilan sel sel baru
Memulihkan kerosakan kulit, selain melembabkan kulit yang kering atau bersisik
Warna pigmentation yang tidak setara di kulit anda berkurang
Kulit menjadi semakin cerah dan gebu lagi sihat
Jerawat anda kecut dan tidak berparut
Memudarkan parut
Merawat kulit gatal, ruam atau eczema
Proses detox kulit melalui pembuangan air besar dan angin
Selulit dipudarkan
Badan lebih tegang dan anjal terbentuk
Wajah V-Shaped dan lebih tegang
Kedutan dirawat dan kulit menjadi lebih muda
Sangat sesuai untuk kulit sensitive

CARA MENGGUNAKAN AQUA GLOWSHAPE ICE :
~ SAPU 2-3 KALI SEHARI SELEPAS MANDI DAN SEBELUM TIDUR
~ Nikmati kewangian yang menenangkan jiwa dan kesan mantap nya dalam masa 14 hari !!
~ Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita

TESTIMONI PENGGUNA AQUA GLOWSHAPE ICE :

KLIK