Klik2

Tuesday, 13 January 2015

NIKKO PLACENTA WHITE MURAH

NIKKO PLACENTA WHITE MURAH
1 BOTOL (60 TABLET)
HARGA PASARAN :
RM90.00 (S/M) / RM95.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Atau Klik sini untuk pembelian di website : http://auramega.com/shop/nikko-placenta-white-murah/ 

NIKKO PLACENTA WHITE
- Fair Skin
- Whitening
- Anti Aging
- Anti Acne

NIKKO PLACENTA WHITE
kesan secepat 10 HARI, syok ! 
terbukti berkesan utk jerawat, kulit berminyak, kulit kusam, gelap
 Halal & ada KKM 
1 botol ada 60 TABLET berperisa strawberry. 

NIKKO PLACENTA WHITE  DIFORMULAKAN DENGAN :
 Gluta & Collagen - membantu kulit lebih tegang dan putih. It is proven - dan digunakan meluas dalam produk putih 
 Vita C - membasmi pertumbuhan jerawat serta membaiki kesan parut 
 Salmon placenta - Penemuan baru dalam sains. Ia halal. Bagus untuk anti aging dan melambatkan proses monopaus

SETIAP BOTOL NIKKO PLACENTA WHITE  MAMPU MEMBERIKAN :-
Memutihkan muka & seluruh badan
Tegang serta gebukan kulit wajah
Mengecilkan ruang pori
Mencegah serta menghilangkan jerawat
Membaiki strukur kulit ( hilang parut )
Menambah tenaga
Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus

FREQUENTLY ASKED QUESTION [ SOALAN LAZIM ]
1) Apa kandungan Produk Nikko Placenta White ?
- Berasaskan glutathione,collagen,mixberries,vitamin c dan juga extract protein salmon placenta.

2) 1 botol Nikko Placenta White untuk berapa lama dan cara makan ?
- Ada 60 tablet. Untuk pengambilan pertama. Makan 2x biji sehari. Selepas dah serasi & untuk mantain, cuma perlu makan 1x sehari saja.
Makan 1x pagi dan 1x malam. Selepas makan.

3) Ada pantang apa-apa tak ?
- Kalau boleh kurangkan minuman kafein. Period boleh ambil tiada masalah. Pregnant juga boleh

4) Kesan boleh tengok bila ?
- Bergantung jenis kulit dan komposisi nutrien seseorang juga. Kalau kulit teruk berminyak mesti take time sedikit. Kesan awal boleh rasa dlm 10 hari.

5) Fungi utama Nikko Placenta White?
- Memutihkan muka dan badan
- Menghapuskan jerawat
- Membaikit struktur kulit ( hilang parut )
- Menghilangkan kulit berminyak
- Melambatkan monopaus
- Melambatkan proses penuaan
- Mengecilkan liang pori

8) Salmon placenta tu apa ?
Ekstrak protein placenta ikan salmon.

CARA PENGAMBILAN NIKKO PLACENTA WHITE :
- 1 biji pagi selepas sarapan dan 1 biji lagi selepas makan malam
- Boleh kunyah, hisap atau telan. Berperisa strawberry
- Minum air bersih secukupnya sepanjang hari

TESTIMONI PENGGUNA NIKKO PLACENTA WHITE :
 
 
 
 

Monday, 22 December 2014

RAWATAN RESDUNG DI ALOR SETAR

[JOM RAWAT RESDUNG ANDA SEKARANG]

TANDA2 ANDA MEMPUNYAI RESDUNG..
>> Hidung tersumbat dan berbau busuk
>> Gatal-gatal di kawasan muka, telinga, mata dan hidung
>> Hidung kerap berair walaupun tidak selsema
>> Kerap bersin terutama di waktu pagi
>> Rasa berat muka atau sakit terutama di kawasan antara mata
>> Sakit tekak sacara berpanjangan serta berulang
>> Mengalami demam atau rasa tidak sedap badan secara berpanjangan
>> Kerap sakit kepala atau migrain

RAWATAN RESDUNG PADA HARGA PROMOSI RM 10 JER..

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
TUNGGU APA LAGI...JOM LA KITA RAWAT RESDUNG SEBELUM MELARAT...

Boleh dtg ke permis kami di :
Aura Mega Trading.
Tingkat bawah. No A17.
Susuran tandop.Kwsn Perusahaan Tandop Baru,
05400 Alor Setar, Kedah.

(Hadapan Alor Star Mall (pacific).
Buka pkul 10.30 pg. Tutup pkul 6.30 ptg.
Jumaat cuti.
HUBUNGI 04-7718281 utk temujanji anda


PROMOSI SAH SEHINGA 31 DEC, 2014

PROMOSI RAWATAN WAJAH DI ALOR SETAR (FACIAL NORMAL)

[ PROMOSI RAWATAN WAJAH ]

Teringin nk buat rawatan muka???
tapi risau sabab mahal???

skrg x perlu risau lg kerana #auramega ada menyediakan pakej promosi hujung tahun utk rawatan facial normal serendah RM25 shj

NAK TAHU APA KELEBIHAN RAWATAN MUKA ??
Rawatan asas untuk kulit wajah dapat membantu mengurangkan bintik hitam dan bintik putih.

Rawatan ini dapat membantu menanggalkan sel kulit mati dan juga membersihkan wajah dengan lebih mendalam

Dan hasilnya kulit anda anda nampak lebih segar & bersih.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
BERMINAT UNTUK MENCUBA ??

Boleh dtg ke permis kami di :
Aura Mega Trading.
Tingkat bawah. No A17.
Susuran tandop.Kwsn Perusahaan Tandop Baru,
05400 Alor Setar, Kedah.

(Hadapan Alor Star Mall (pacific).
Buka pkul 10.30 pg. Tutup pkul 6.30 ptg.
Jumaat cuti.
HUBUNGI 04-7718281 utk temujanji anda

PROMOSI SAH SEHINGA 31 DEC, 2014

RAWATAN SAUNA KABIN SINAR INFRA -RED (FIR) DI ALOR SETAR

RAWATAN SAUNA KABIN SINAR INFRA -RED (FIR)

KEBAIKAN SAUNA KABIN SINAR INFRA -RED
1. Penyahtoksida
2. Mengurangkan berat badan
3. Pembersihan selulit
4. Peredaran darah
5. Keremajaan kulit

SAUNA KABIN SINAR INFRA -RED SESUAI UNTUK RAWATAN PEMULIHAN KESIHATAN
1. Darah tinggi
2. Kencing manis
3. Gout
4. Sakit kepala (migrain)
5. Resdung
6. Rawatan selepas bersalin
7. Pembuangan lemak

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
TUNGGU APA LAGI... JOM CUBA SAUNA KABIN SINAR INFRA -RED

Boleh dtg ke permis kami di :
Aura Mega Trading.
Tingkat bawah. No A17.
Susuran tandop.Kwsn Perusahaan Tandop Baru,
05400 Alor Setar, Kedah.

(Hadapan Alor Star Mall (pacific).
Buka pkul 10.30 pg. Tutup pkul 6.30 ptg.
Jumaat cuti.
HUBUNGI 04-7718281 utk temujanji anda


PROMOSI SAH SEHINGA 31 DEC, 2014

Tuesday, 9 December 2014

BLACKHEAD REMOVER SERUM UNTUK TANGGALKAN BINTIK HITAM DAN PUTIH

BLACKHEAD REMOVER SERUM 
UNTUK TANGGALKAN BINTIK HITAM DAN PUTIH
1pcs : 10ml
HARGA PASARAN
RM25.00
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Atau Klik sini untuk pembelian di website : http://auramega.com/shop/blackhead-remover-serum/ 
BLACKHEAD REMOVER SERUM CARA MUDAH UNTUK HILANGKAN MASALAH BINTIK HITAM DAN PUTIH DI MUKA ANDA

KELEBIHAN BLACKHEAD REMOVER SERUM :
Terbaik untuk melindungi kulit daripada kotoran,
Mencegah terhasilnya blackhead dan whitehead. 
Bertindak menutup kembali pori-pori yang terbuka akibat bekas blackhead dan whitehead.
Membekalkan kepada kulit nutrient-nutrient yang diperlukan untuk pori-pori wajah mengecil.
Baik untuk menghilangkan dan mencegah terjadinya blackhead, whitehead dan kerosakkan kulit.  
CARA MENGGUNAKAN BLACKHEAD REMOVER SERUM 
Cuci / Bersihkan wajah dahulu.
Bahagikan kapas kepada dua.
Basahkan / tuangkan serum pada kapas.
Tampal / tekap kapas (ala² strips / mask) pada tempat bermasalah.
Tunggu 15-20minit. If ada terasa pedih / gatal. Dunt worry normal je tu!
Tanggalkn kapas & sila guna besi extractor / besi pimple untuk keluarkan sisa kotoron whitehead / blackehad.
Picit perlahan dan tak perlu tekan kuat-kuat. Sebab kotoran tu senang nak keluar / tanggal.

TESTIMONI PENGGUNA BLACKHEAD REMOVER SERUM
 
 
 
 

Sunday, 7 December 2014

BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB HALUSKAN KULIT ANDA

BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB
1 JAR : 200g
HARGA PASARAN :
RM70.00 (S/M) / RM75.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB DIGUNAKAN KHAS UNTUK :
Ketiak
Tangan dan lengan
Celah peha
Tempat2 yg berdaki degil.

KANDUNGAN BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB :
Vitamin C
Vitamin E
Collagen
Milk
Pure Smooth Salt
Micro Pure Gold

KHASIAT BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB :
Mencerahkan dan memutihkan kulit
Melicinkan kulit
Menegangkan kulit
Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA
Melembabkan kulit
Menghilangkan parut
Menanggalkan daki lama dan degil
Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal,panau, dan kurap
Menghaluskan kulit 
CARA MENGGUNAKAN BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB : 
Skrub pada bahagian badan bermasalah terutama pelipat dan celahan yang gelap serta berdaki degil seperti ketiak, siku, lutut dan peha serta kawasan yang banyak terdedah pada sunburn seperti tangan dan kaki.

Amalkan 3x seminggu untuk hasil yang memuaskan.

Kesan seawal 3-5x penggunaan. Kulit lebih halus, cerah sekata dan lembut seperti bayi

TESTIMONI PENGGUNA BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB :
 
 

Saturday, 29 November 2014

KRIM PEMUTIH GIGI - RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE

KRIM PEMUTIH GIGI - 
RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE
1PCS : 25g
HARGA PASARAN : RM25.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Rasyan Herbal Clove Toothpaste adalah krim pemutih gigi yang dibuat dari Herbal Cengkeh yang terkenal dapat memutihkan, menyegarkan dan melindungi gigi anda. Rasyan Herbal Clove Toothpaste telah diformulasikan dengan gabungan bahan aktif asteraceae, lauraceae, mentol, clove oil, sodium laurilsuiphate untuk menghilangkan kapur / kerak gigi, memutihkan, mengurangi gigi hipersensitif dan anti bakteri. dan miliki nafas segar sepanjang waktu

CARA MENGGUNAKAN KRIM PEMUTIH GIGI - RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE 
Ambil sedikit dengan stik yg disediakan, lalu oleskan ke gigi, biarkan lebih kurang 2 minit kemudian kumur-kumur.

Lebih baik kalau dipakai setelah gosok gigi.

KLIK