Klik2

Tuesday, 28 July 2015

AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA HILANGKAN PARUT

AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA MERAWAT MASALAH PARUT
1 BOTOL : 15ML
HARGA PASARAN : 
RM70.00 (S/M) / RM75.00 (S/S)
FREE POSTAGE

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA adalah produk versi terbaru AZANIS di mana formula telah dipertingkatkan agar dapat memberi hasil yang lebih menakjubkan.

INOVASI SERUM PARUT BERTARAF ANTARABANGSA, KINI PADA HARGA MAMPU MILIK.
 ΚΕЅΑΝNYA ЅΕΑWΑL 3 ΗΑRΙ!
 Βеrkеѕаn untuk раrut JERAWAT.
 ЅΤRΕΤСΗ ΜΑRΚЅ di pеrut, pеhа, dаdа dan badan.
 ΚΚΜ Νо. (ΝΟΤ150301588Κ) dаn Dіуаkіnі Ηаlаl.
 Βоlеh раkаі ѕоlаt.
 Βuаtаn Μаlауѕіа, kіnі mеndараt реrmіntааn tіnggі dі luаr nеgаrа.

Azanis Scar Serum Advanced Formula mengandungi Vitamin E 100% semulajadi (D-Alpha Tocopherol) dari sumber soya. D-Alpha Tocopherol mempunyai 50% lebih kuasa antioksidan dan menyerap dengan lebih baik daripada Vitamin E sintetik (dikenali sebagai Acetate ataupun DL-Alpha Tocopherol).

PARUT BERTAHUN LAMA, HILANG LICIN DALAM SEBULAN!
- Anda berdepan masalah parut jerawat berlopak, berlekuk, berlubang?
- Parut luka cedera kemalangan atau pembedahan?
- Parut kudis, kurap dan demam campak?
- Atau kesan regangan kulit selepas bersalin yang tak pudar2?
- Sudah cuba bermacam krim dan ubat sapu tapi tidak berkesan??
- Kini anda tidak perlu ragu dan malu!
- Nyahkan parut-parut lama anda dengan titisan ajaib AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA.

AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA MERAWAT MASALAH STRETCH MARK:
Stretch marks adalah keadaan kulit yang biasa berkait dengan kehamilan dan juga penambahan berat badan. Ia suatu masalah yang sangat biasa berlaku pada wanita mahupun lelaki.

Ia berlaku apabila lapisan tengah kulit terkoyak apabila kulit merenggang terlalu jauh dengan cepat. Akibatnya, akan kelihatan seakan garisan merah keunguan. Selepas beberapa ketika, kemerahan itu akan hilang dan bertukar menjadi seakan garisan putih.

Azanis Scar Serum Advanced Formula diformulasi untuk mengurangkan dan juga memperbaiki keadaan kulit yang mengalami regangan ini.

Sapukan sedikit Azanis Scar Serum Advanced Formula pada stretch marks anda. Gunakan pada waktu pagi dan malam ataupun sekerap yang dirasakan perlu. Ketika kehamilan, ia boleh digunakan bermula pada trimester kedua pada tempat yang biasa berlaku stretch marks.

Tindakbalas adalah berbeza mengikut individu.

AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA MERAWAT MASALAH TONA KULIT TIDAK SEKATA:
Tona kulit tidak sekata ataupun hiperpigmentasi adalah kesan daripada penghasilan melanin secara berlebihan. Melanin berfungsi memberikan warna kepada kulit dan juga rambut kita. Ia turut melindungi kulit daripada sinaran uv yang merbahaya.

Walaubagaimanapun, penghasilan melanin secara berlebihan yang distimulasi oleh pendedahan kepada cahaya matahari secara berlebihan ataupun faktor hormon, boleh menyebabkan tona kulit tidak sekata ini.

Azanis Scar Serum Advanced Formula membantu memperbaiki keadaan kulit yang mengalami tona kulit tidak sekata ini.

Tindakbalas adalah berbeza mengikut individu.

AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA MERAWAT MASALAH KEDUTAN HALUS:
Kedutan halus merupakan antara tanda-tanda paling mudah kelihatan apabila kita semakin meningkat usia.

Sapukan sedikit Azanis Scar Serum Advanced Formula pada kedutan halus itu sejurus selepas anda mencuci wajah. Anda boleh gunakan pada waktu pagi dan malam atau sekerap yang dirasakan perlu.

Apa yang Azanis Scar Serum Advanced Formula lakukan adalah membekalkan nutrien untuk membantu kitaran pembaharuan semulajadi kulit anda. Kehebatan serum ini akan membolehkan sel kulit anda kembali ke keadaan asal. Ia akan melicinkan serta menghaluskan kulit anda dan seterusnya mengurangkan kedutan halus pada wajah.

Azanis Scar Serum Advanced Formula juga bertindak sebagai pelembab yang juga akan memperbaiki tekstur serta tona kulit anda.

AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA MERAWAT MASALAH KULIT KERING:
Kulit kering sering dialami oleh semua orang tidak kira usia. Apabila kita semakin tua, akan berlaku penurunan yang mendadak pada stratum corneum lipids, iaitu sejenis lemak yang sangat penting dalam struktur dan fungsi setiap sel hidup. Perkara yang sama berlaku pada ceramides (salah satu komponen penting yang membentuk lipid barrier kulit kita).

Azanis Scar Serum Advanced Formula membekalkan lapisan minyak semulajadi kulit yang akan membantu mengembalikan fungsi untuk mengekalkan kelembapan.

Oleh itu, masalah kulit kering akan boleh diselesaikan dengan sapuan Azanis Scar Serum Advanced Formula.

KEISTIMEWAAN AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA:
- Hanya sapu, tapi kesan hebat seperti rawatan laser.
- 99% pengguna pasti merasai perbezaan ketara hanya dalam 1 bulan penggunaan. 
- Tinggi kandungan antioksidan, membantu pertumbuhan sel kulit baru yang sihat lebih cepat.
- Sesuai untuk rawatan parut lama dan juga baru.
- Mencantik dan mensekatakan tona kulit.
- Turut membantu melembabkan kulit kering dan kesan penuaan.
- Mendapat kelulusan KKM, halal dan dijamin selamat.
- Sesuai untuk semua usia dan jantina.

CARA MENGGUNAKAN AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA: 
Titis serum 1-2 titik, sapu dengan gerakan membulat pada parut yang ingin dirawat.

Sapu secara teratur dan konsisten 2x sehari, ataupun sekerap yang diperlukan.

PERHATIAN :
UNTUK KESAN ‘CHICKENPOX’ MAHUPUN KESAN LUKA TERBAKAR, SILA TUNGGU IA BENAR-BENAR KERING SEBELUM MENYAPU AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA.

UNTUK LUKA PEMBEDAHAN PULA, SILA TUNGGU SEHINGGA LUKA TELAH TERTUTUP SERTA JAHITAN TELAH DIBUANG SEBELUM MENGGUNAKAN AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA.

TESTIMONI PENGGUNA AZANIS SCAR SERUM ADVANCED FORMULA:
 
 
 

NURRAYSA BEAUTY SKINCARE SET

NURRAYSA BEAUTY SKINCARE SET
HARGA PASARAN : RM150.00 (S/M) / RM155.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281

NURRAYSA BEAUTY SKINCARE Set ini merupakan trial set yang telah di upgrade daripada set sebelumnya yang hanya 3 in 1. 

Ia sesuai untuk lelaki dan wanita, wanita mengandung, remaja dan kanak-kanak.

SEKARANG NURRAYSA BEAUTY SKINCARE SET 4 IN 1 INI TERDIRI DARIPADA :

1. NURRAYSA COLLAGEN SOAP 30g
Membersih dan mencerahkan kulit wajah.
Menganjalkan kulit muka.
Mengurangkan jerawat dan parut.
Menjadikan tona kulit lebih sekata.
Melembapkan kulit wajah.
Membersihkan pori-pori.
Menanggalkan sisa make-up.

"Nurraysa Collagen Soap sangat wangi, kulit muka rasa lembut, lembab dan tegang je lepas cuci muka. Muka pun semakin cerah dan berseri. Jerawat semakin mengecut....."

2. NURRAYSA TREATMENT SERUM 15ml
Sebagai anti septik dan anti mikrobik untuk melindungi kulit dari jerawat dan menjadikan kulit lebih berseri dan mulus.

"Nurraysa Treatment Serum pun best. Sapu kat jerawat, jerawat cepat kecut. Tak melekit, cepat serap. Kulit jadi tegang dan halus mulusss."

Cara penggunaan Nurraysa Treatment Serum :
Picit dan sapukan ke seluruh permukaan wajah dengan gerakan memutar dan keluar.

3. NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY 30ml
Memutih, mencerah, menegang, menutup liang-liang roma, mengurangkan garis garis halus dan kedutan pada wajah.

"Just spray je kat muka sebelum tidur dah tak perlu pakai krim malam. mudah dan cepat..!!"

Cara penggunaan Nurraysa Miracle Whitening Spray:
Selepas sapu Nurraysa Treatment Serum, semburkan ia ke wajah dan ratakan ke seluruh wajah.

4. NURRAYSA UV CREAM :
Melindungi kulit dari sinaran matahari dan menjadikan kulit cerah berseri.

"Nurraysa UV Cream memang best. Tekstur krim sangat ringan dan lembut. Tidak berminyak dan tidak melekit. Bila pakai Nurraysa UV Cream tak perlu pakai bedak pun ok."  

Cara penggunaan Nurraysa UV Cream :
Selepas menyapu serum, sapu uv cream ke seluruh wajah.

KELEBIHAN SET 4 IN 1 NURRAYSA BEAUTY:
Merawat jerawat dan jeragat.
Merawat kulit berminyak.
Memudarkan parut.
Mengecilkan liang pori pada wajah.
Mencerahkan kulit wajah.
Membuang sel-sel kulit mati.
Melembapkan kulit muka yang kering.
Memperbaiki struktur kulit muka dari dalam.
Mengurangkan whitehead dan blackhead.
Menganjalkan dan menegangkan kulit.
Merawat bekas jerawat berlubang.
Merawat wajah yang rosak akibat tersalah penggunaan skincare.

LANGKAH PENGGUNAAN NURRAYSA BEAUTY SKINCARE SET 4 IN 1:
WAKTU SIANG
Nurraysa Collagen Soap --> Nurraysa Treatment Serum --> Nurraysa UV Cream

MALAM
Nurraysa Collagen Soap --> Nurraysa Treatment Serum --> Nurraysa Miracle whitening Spray

TESTIMONI PENGGUNAAN NURRAYSA BEAUTY SKINCARE SET 4 IN 1;
 
 
 

Monday, 27 July 2015

NURRAYSA COLLAGEN SOAP MURAH

NURRAYSA COLLAGEN SOAP
1 PCS : 55gram
HARGA PASARAN : RM70.00 (S/M) / RM75.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281

NURRAYSA COLLAGEN SOAP DIPERKAYA DENGAN BAHAN-BAHAN BERKHASIAT TINGGI BERIKUT :
Gliserin (untuk menyerap kelembapan agar kulit wajah sihat).
Pure Marine Collagen.
Minyak Zaitun (banyak khasiatnya disebut dalam Al-Quran).
Susu Kambing (rahsia penjagaan wajah nenek moyang).
Vitamin A, C & E.
Herba.

KEBAIKAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP:
■ Membersih dengan lembut dan menyegarkan kulit lesu.
■ Mengecutkan jerawat di wajah atau badan. 
■ Memudarkan parut dan menghilagkan parut dan cela. 
■ Mengurangkan pigmentasi atau jeragat.
■ Mengurangkan kedutan dan garis halus serta kesan regangan atau stretchmark.
■ Menghilangkan Black Head dan White Head.
■ Mengurangkan kesan berminyak diwajah dan badan.
■ Mencerahkan kulit yang kusam dan gelap, kasar dan kering.
■ Menyamaratakan tona kulit.
■ Memelihara kelembutan dan kelembapan semulajadi kulit.

CARA PENGGUNAAN NURRAYSA COLLAGEN SOAP: 
Cuci muka 3x sehari, sapukan buih-buih sabun diwajah, biarkan 1-2 minit kemudian bilas sehingga bersih.

TESTIMONI PENGGUNA NURRAYSA COLLAGEN SOAP
 
 
 
 

EPHYRA PROMOSI MURAH

EPHYRA MENYERLAHKAN KEJELITAAN SEBENAR
1 Kotak : 30 SACHET
HARGA PASARAN : RM197.00 (S/M) / RM207.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281

EPHYRA mempunyai sijil halal oleh JAKIM dan di akui produk selamat dan tidak membahayakan kesihatan oleh KKM.

APAKAH ITU EPHYRA?
Ephyra ialah sejenis minuman antioksida berasaskan kolagen, yang paling sedap, dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, (L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato) yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

APA BEZA EPHYRA DENGAN COLLAGEN LAIN?
EPHYRA menggunakan kolagen ikan laut dalam jenis "white fish" yang hidup di laut dalam. Sebab ikan dekat perairan laut dalam ni bebas pencemaran. 

MENGAPA KOLAGEN IKAN TERHIDROLISIS LEBIH TINGGI KHASIAT DARIPADA STRUKTUR KOLAGEN IKAN BIASA?
EPHYRA diformulasikan dengan kolagen ikan dihidrolisiskan (unit kecil molekul) yang membenarkan kolagen untuk diserap serta-merta oleh sel-sel dan memberikan hasil yang optimum.

MENGAPA ANTIOKSIDA PENTING DAN BAGAIMANA IA MEMBERI KESAN KEPADA KITA?
Antioksidan mengandungi pelbagai keajaiban untuk kesihatan kita secara keseluruhan. Badan kita terdiri daripada 100 trilion sel.

Antioksida adalah bahan-bahan yang melindungi sel-sel dalam badan secara keseluruhan terhadap kesan-kesan radikal bebas. Radikal bebas boleh merosakkan sel-sel, dan dikaitkan dengan pelbagai masalah seperti penyakit jantung, kanser, artritis, Alzheimer, kolesterol tinggi dan penyakit-penyakit lain. Oleh itu, antioksida dalam badan kita bertindak sebagai perisai kepada sel-sel badan anda.

APAKAH KEISTIMEWAAN EPHYRA!
Ramai orang ingat yang EPHYRA cuma mengandungi kalogen ikan laut dalam, sebenarnya kandungan yang paling aktif dan banyak memainkan peranan penting yang memberi kesan yang nyata kepada pengguna adalah disebabkan ASTAXANTHIN.

ANTARA FAKTA PENTING TENTANG ASTAXANTHIN IALAH:
6000 X lebih kuat dari Vitamin C
500 hingga 1000 X lebih kuat dari Vitamin E
800 X lebih kuat dari Co Q10
550 X lebih kuat dari EGCG Green Tea
75 X lebih kuat dari Alpha Lipoic Acid (ALA)
40 X lebih kuat dari Beta Karoten
17 X lebih kuat dari Grape Seed

KEBAIKAN DAN KELEBIHAN ASTAXANTHIN DALAM EPHYRA IALAH:
Meningkatkan kualiti kulit.
Astaxanthin bukan sahaja menghalang kerosakan akibat sinaran matahari UV daripada berlaku, tetapi sebenarnya boleh membantu menterbalikkan tanda-tanda luar penuaan dari luar dalam.
Mengurangkan kedut dan tompok penuaan, meningkatkan tahap kelembapan, keanjalan dan kelancaran, dan untuk memberi kulit anda yang cantik, bersinar sihat.
Antioksidan semulajadi yang dikenali. Ia telah diukur jauh lebih kuat daripada mana-mana antioksidan terkenal: Vitamin E atau Vitamin C, Beta-Karotena, Lutein atau Pycnogenol.
Pemakanan tambahan untuk kulit kelihatan muda, cantik.
Penawar yang amat berkesan untuk semua jenis siku tendon, sendi dan sakit otot dan artritis.
Astaxanthin boleh sampai ke setiap bahagian sel.
Astaxanthin boleh melintasi rintangan darah-otak untuk melindungi otak dan sistem saraf.
Astaxanthin boleh melintasi halangan darah retina dan membawa perlindungan kepada mata.
Astaxanthin berfungsi di setiap bahagian badan, organ-organ dan kulit.
Astaxanthin boleh membantu mengurangkan kesakitan dan keradangan tendon, sendi dan otot.

EPHYRA juga sesuai untuk ibu-ibu yang sedang berpantang. Ibu yang menyusukan bayi mereka pun boleh juga mengambil kerana EPHYRA tiada kandungan yang merbahayakan kerana di perbuat daripada 100 % bahan semulajadi & selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Serta bebas hormon, steroid dan bahan kimia oleh SGS. Ianya selamat & halal!

KEBAIKAN EPHYRA :
Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
Anda dapat merasai kesan dalam 10 hari.
Kesan pencerahan yang menakjubkan.
Menggunakan gabungan antioksidan terhebat didunia.
Merawat serta mencegah jerawat.
Wajah cerah berseri tanpa perlu SUNTIK atau RAWATAN LASER.
Mengecilkan liang roma.
Merawat Eczema.
Mencegah kedutan dan kekenduran pada kulit.
ALTERNATIF kepada SUNTIKAN VITAMIN C dan GLUTATHIONE.
Menghilangkan tompok hitam dan parut.
Meningkatkan fungsi setiap sel dan melambatkan proses penuaan.
Mencegah kerosakan KOLAGEN.
Merawat masalah ECZEMA.
Meningkatkan daya ketahanan badan.
Rambut dan kuku menjadi lebih sihat.
Melindungi daripada sinaran UA-B.
Menyembuhkan luka dan mencegah parut.
Badan menjadi lebih sihat dan bertenaga.
Membantu Menyah-toksik dan pencemaran didalam tubuh, melancarkan pelawasan dan menghasilkan kulit lebih cerah.
Mengawal nafsu makan dan melangsingkan tubuh badan.

CARA PENGAMBILAN EPHYRA:
1. Tuangkan satu sachet Ephyra ke dalam gelas / shaker yang berisi air putih / suam (elakkan air panas / mendidih) sebanyak 180ml.
2. Kacau / goncang sehingga larut.
3. Sedia untuk diminum.

Boleh juga diminum sejuk atau dicampur bersama susu / jus untuk rasa lebih sedap!!

KESAN PENGAMBILAN EPHYRA:
1. Kesan hari pertama ~ kulit jadi lembap dan rasa lebih bertenaga.
2. Kesan hari kedua ~ kulit lebih mulus, jerawat makin mengecut dan pelawasan makin lancer.
3. Kesan hari ketiga ~ kulit makin cerah dan mula nampak glowing, jerawat makin kecil dan menghilang.
4. Kesan hari ketujuh ~ jerawat sama sekali terus hilang bersama parut semakin pudar ~ menghasilkan kulit yang gebu dan flawless: bukan setakat muka malah keseluruhan badan akan rasa putih mulus.

Ada juga yang mengalami penurunan berat badan sebanyak 2-3kg dalam minggu pertama minum Ephyra

TESTIMONI PENGGUNA EPHYRA:
 
 
 
 

Sunday, 26 July 2015

JUWITA FOUNDATION SPF50

JUWITA DIVINE SEXY FOUNDATION SPF50
1 Botol : 10ml
HARGA PASARAN : RM55.00 (S/M) / RM65.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281

Ingat Juwita Foundation, ingat CANTIK + SENANG DIPAKAI!
Diformulasikan oleh kilang bersatus GMP. KKM - NOT150101627K

Anda pernah dengar tak foundation yg berasaskan air?? 
Ya, Juwita Divine Sexy Foundation SPF50 adalah water-based foundation.  

Ok, bagi yangg first time dengar, meh kami nak bagitau uolls water-based foundation ni ialah foundation yg mudah dicuci dan mesra solat.

Juwita Divine Sexy Foundation SPF50 adalah produk yang dirumus dari bahan-bahan semulajadi yang menyerlahkan kulit agar kekal cantik dan berseri.

Foundation ini dibuat dari ekstrak seaweed, biji anggur dan juga ekstrak limau. Ia mengandungi banyak manfaat kepada kulit disamping kaya dengan kolagen yang berfungsi sebagai anti-aging. Selain itu, Juwita Divine Sexy Foundation SPF50 juga mengandungi SPF50 yang sangat sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita Asia (Malaysia khususnya) yang banyak terdedah kepada sinaran matahari berlebihan yang merosakkan kulit wajah.

Kandungan bahan yang digunakan untuk membuat Juwita Divine Sexy Foundation SPF50 ini 100% Bebas bahan kimia dan menggunakan bahan semulajadi.

KEISTIMEWAAN JUWITA DIVINE SEXY FOUNDATION SPF50 :
 Hanya 1 tone warna dan sesuai untuk semua jenis kulit (berminyak, kering, kusam boleh pakai).
 Juwita Divine Sexy Foundation SPF50 menyerap dengan pantas dan blend ikut warna kulit si pemakai.
 Tak berminyak serta tahan sehingga 18 jam (Tak cair).
 Tak bercapuk @ ‘cakey’ walaupun selepas penggunaan yang lama.
 Melindungi lapisan kulit dari sinaran UV.
 Merawat dan meredakan untuk yang ada masalah kulit (eczema).
 Merangsang pertumbuhan sel kulit baru.
 Anti-aging + bertindak sebagai krim siang.
 Water-based dan boleh bawa solat (wudhuk friendly).
 Senang dicuci dan mesra solat.
 Merawat pelbagai jenis masalah kulit muka.
 Kulit lebih moist dan foundation tidak pudar @ comot walaupun berpeluh.
 Menjadikan kulit berseri hanya dalam tempoh 5-10 minit selepas penggunaan
 Mengecilkan liang pori-pori.
 Menutup cela dan parut jerawat di muka dengan serta-merta.
 Kulit lebih glowing dan “flawless” selepas sapuan pertama.
 Boleh digunakan untuk kulit sensitive.

Juwita Foundation ini amat sesuai untuk mereka yg selalu terdedah kepada sinaran matahari dalam tempoh lama, yang bekerja tak tentu masa, dan juga yang sering aktif bersukan

SOALAN LAZIM TENTANG JUWITA DIVINE SEXY FOUNDATION SPF50 :
Apakah Kandungan didalam Juwita foundation?
Juwita Divine Sexy Foundation SPF50 mengandungi rumpai laut (Collagen), SPF50, Vitamin C, Grape seed extract, Lime extract, Water based.

Berminyak tak muka bila pakai Juwita foundation?
Tidak berminyak. Kalau anda rasa berminyak, boleh sapu secara nipis di muka

Lepas pakai Juwita foundation, tak pakai bedak compact boleh ke?
Boleh sangat! Sebab bila dah pakai Juwita foundation, tesktur di muka akan jadi seperti pakai bedak dan ianya tak menyebabkan muka berminyak. So, tak pakai compact powder pun tak apa.

Betulkah Juwita Foundation ini boleh menghilangkan jeragat?
SPF 50 yg ada dalam Juwita foundation berkesan menyekat pembentukan jeragat yg baru. Sungguh pun begitu, disebabkan Juwita Divine Sexy Foundation adalah treatment foundation, penggunaan secara konsisten (berterusan) adalah perlu untuk membantu mengurangkan kesan jeragat sedia ada.

Saya pakai produk lain pun tapi jeragat masih ada, jadi adakah Juwita Foundation ni sama seperti produk-produk lain di pasaran?
Jeragat memang tak boleh hilang secara serta-merta kecuali dengan penggunaan treatment laser yang amat mahal kosnya dan tidak semua orang mampu. Jadi, kami sarankan penggunaan Juwita Foundation yang mampu milik dan kesannya berlainan dengan produk lain untuk membantu menghilangkan masalah jeragat anda.

Juwita Divine Sexy Foundation SPF50 boleh tahan untuk berapa lama?
Sebulan setengah (bergantung pada kekerapan penggunaan)

Bolehkah saya mencampurkan produk lain dengan Juwita Divine Sexy Foundation SPF50?
Boleh, Tiada masalah.

Bagaimana cara menggunakan Juwita Divine Sexy Foundation SPF50 yang betul?
Sapu secara rata pada muka selepas memakai moisturizer. Juwita Foundation Berfungsi seperti pelindung (shield) kepada kulit luar muka daripada dicemari habuk, kotoran udara dan sinaran UV

Adakah SPF 50 dalam Juwita Foundation dapat membantu mengatasi masalah jeragat?
Ya itulah fungsi utamanya

Perlukah saya berpantang dari sudut pemakanan ketika penggunaan Juwita Divine Sexy Foundation SPF50?
Tak perlu berpantang kerana Juwita Foundation bebas dari kandungan bahan kimia dan telah pun diluluskan oleh KKM (Selamat dipakai).

Berapa kali penggunaan Juwita Divine Sexy Foundation SPF50 yang disarankan?
Juwita Foundation boleh digunakan setiap kali selepas mencuci muka iaitu pada waktu pagi, tengahari dan petang (lebih kurang 3 kali sehari).

CARA MENGGUNAKAN JUWITA DIVINE SEXY FOUNDATION SPF50:
Cuci muka sehingga bersih, setelah kering sapukan sedikit moisturiser.
Kemudian Calitkan sedikit Juwita Ffoundation menggunakan span dan ratakan secara nipis dimuka.

TESTIMONI PENGGUNA JUWITA DIVINE SEXY FOUNDATION SPF50:
 

Saturday, 25 July 2015

PERLA CAPSULE MURAH 100% ORIGINAL

PERLA CAPSULE MURAH 100% ORIGINAL
1 Botol : 20 Kapsul
HARGA PASARAN : RM60.00 (S/M) / RM65.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281

Perla capsule tak perlu ambil tiap tiap hari. 

Just ambil sebiji selang sehari ataupun 2 hari kerana perla capsule 100% mutiara asli tanpa campuran bertindak sebagai booster

100% SERBUK MUTIARA ASLI

PUTIH GEBU BERSERI BAK MUTIARA DALAM MASA 7 HARI!!

KELEBIHAN PERLA CAPSULE 100% SERBUK MUTIARA ASLI :
Mudah diserap oleh kulit dan badan.
Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida dan mineral.
Kandungan yang paling bermanfaat:  20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup).
Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua dan berkedut.

KEBAIKAN PERLA CAPSULE 100% SERBUK MUTIARA ASLI :
Mencerahkan kulit.
Menghilangkan radang kulit, melasma dan tompok-tompok hitam.
Mempercepatkan penjanaan sel-sel otak baru.
Membaiki struktur kulit dan menjadikan kulit licin, halus, anjal dan sihat secara semulajadi.
Menyembuhkan bisul dan ruam.
Memberi efek kulit yang lebih lembut dan lembab.
Melindungi dari cahaya matahari.
Peremajaan kulit iaitu mempercepatkan pertumbuhan kulit baru.
Mengurangkan imsonia dan membantu memperbaiki kualiti tidur.
Membetulkan peredaran darah dalam badan.
Meningkatkan penglihatan.
Menjadikan rambut sihat.
Sebagai agen detoksifikasi.
Memutihkan gigi dan merawat gusi bengkak dan berdarah.
Menghilangkan parut jerawat, jerawat, bintik hitam rosacea dan kulit pudar.
Mengecilkan liang roma serta warna kulit lebih rata dan sekata.

CARA PENGAMBILAN PERLA CAPSULE 100% SERBUK MUTIARA ASLI :
- 1 kapsul selang sehari semasa perut kosong, sebaiknya sebelum sarapan.
- Minum air bersih secukupnya sepanjang hari.
- Ibu hamil dan ibu menyusu bayi boleh amalkan.