Klik2

Monday, 22 December 2014

RAWATAN RESDUNG DI ALOR SETAR

[JOM RAWAT RESDUNG ANDA SEKARANG]

TANDA2 ANDA MEMPUNYAI RESDUNG..
>> Hidung tersumbat dan berbau busuk
>> Gatal-gatal di kawasan muka, telinga, mata dan hidung
>> Hidung kerap berair walaupun tidak selsema
>> Kerap bersin terutama di waktu pagi
>> Rasa berat muka atau sakit terutama di kawasan antara mata
>> Sakit tekak sacara berpanjangan serta berulang
>> Mengalami demam atau rasa tidak sedap badan secara berpanjangan
>> Kerap sakit kepala atau migrain

RAWATAN RESDUNG PADA HARGA PROMOSI RM 10 JER..

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
TUNGGU APA LAGI...JOM LA KITA RAWAT RESDUNG SEBELUM MELARAT...

Boleh dtg ke permis kami di :
Aura Mega Trading.
Tingkat bawah. No A17.
Susuran tandop.Kwsn Perusahaan Tandop Baru,
05400 Alor Setar, Kedah.

(Hadapan Alor Star Mall (pacific).
Buka pkul 10.30 pg. Tutup pkul 6.30 ptg.
Jumaat cuti.
HUBUNGI 04-7718281 utk temujanji anda


PROMOSI SAH SEHINGA 31 DEC, 2014

PROMOSI RAWATAN WAJAH DI ALOR SETAR (FACIAL NORMAL)

[ PROMOSI RAWATAN WAJAH ]

Teringin nk buat rawatan muka???
tapi risau sabab mahal???

skrg x perlu risau lg kerana #auramega ada menyediakan pakej promosi hujung tahun utk rawatan facial normal serendah RM25 shj

NAK TAHU APA KELEBIHAN RAWATAN MUKA ??
Rawatan asas untuk kulit wajah dapat membantu mengurangkan bintik hitam dan bintik putih.

Rawatan ini dapat membantu menanggalkan sel kulit mati dan juga membersihkan wajah dengan lebih mendalam

Dan hasilnya kulit anda anda nampak lebih segar & bersih.

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
BERMINAT UNTUK MENCUBA ??

Boleh dtg ke permis kami di :
Aura Mega Trading.
Tingkat bawah. No A17.
Susuran tandop.Kwsn Perusahaan Tandop Baru,
05400 Alor Setar, Kedah.

(Hadapan Alor Star Mall (pacific).
Buka pkul 10.30 pg. Tutup pkul 6.30 ptg.
Jumaat cuti.
HUBUNGI 04-7718281 utk temujanji anda

PROMOSI SAH SEHINGA 31 DEC, 2014

RAWATAN SAUNA KABIN SINAR INFRA -RED (FIR) DI ALOR SETAR

RAWATAN SAUNA KABIN SINAR INFRA -RED (FIR)

KEBAIKAN SAUNA KABIN SINAR INFRA -RED
1. Penyahtoksida
2. Mengurangkan berat badan
3. Pembersihan selulit
4. Peredaran darah
5. Keremajaan kulit

SAUNA KABIN SINAR INFRA -RED SESUAI UNTUK RAWATAN PEMULIHAN KESIHATAN
1. Darah tinggi
2. Kencing manis
3. Gout
4. Sakit kepala (migrain)
5. Resdung
6. Rawatan selepas bersalin
7. Pembuangan lemak

■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■■
TUNGGU APA LAGI... JOM CUBA SAUNA KABIN SINAR INFRA -RED

Boleh dtg ke permis kami di :
Aura Mega Trading.
Tingkat bawah. No A17.
Susuran tandop.Kwsn Perusahaan Tandop Baru,
05400 Alor Setar, Kedah.

(Hadapan Alor Star Mall (pacific).
Buka pkul 10.30 pg. Tutup pkul 6.30 ptg.
Jumaat cuti.
HUBUNGI 04-7718281 utk temujanji anda


PROMOSI SAH SEHINGA 31 DEC, 2014

Tuesday, 9 December 2014

BLACKHEAD REMOVER SERUM UNTUK TANGGALKAN BINTIK HITAM DAN PUTIH

BLACKHEAD REMOVER SERUM 
UNTUK TANGGALKAN BINTIK HITAM DAN PUTIH
1pcs : 10ml
HARGA PASARAN
RM25.00
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Atau Klik sini untuk pembelian di website : http://auramega.com/shop/blackhead-remover-serum/ 
BLACKHEAD REMOVER SERUM CARA MUDAH UNTUK HILANGKAN MASALAH BINTIK HITAM DAN PUTIH DI MUKA ANDA

KELEBIHAN BLACKHEAD REMOVER SERUM :
Terbaik untuk melindungi kulit daripada kotoran,
Mencegah terhasilnya blackhead dan whitehead. 
Bertindak menutup kembali pori-pori yang terbuka akibat bekas blackhead dan whitehead.
Membekalkan kepada kulit nutrient-nutrient yang diperlukan untuk pori-pori wajah mengecil.
Baik untuk menghilangkan dan mencegah terjadinya blackhead, whitehead dan kerosakkan kulit.  
CARA MENGGUNAKAN BLACKHEAD REMOVER SERUM 
Cuci / Bersihkan wajah dahulu.
Bahagikan kapas kepada dua.
Basahkan / tuangkan serum pada kapas.
Tampal / tekap kapas (ala² strips / mask) pada tempat bermasalah.
Tunggu 15-20minit. If ada terasa pedih / gatal. Dunt worry normal je tu!
Tanggalkn kapas & sila guna besi extractor / besi pimple untuk keluarkan sisa kotoron whitehead / blackehad.
Picit perlahan dan tak perlu tekan kuat-kuat. Sebab kotoran tu senang nak keluar / tanggal.

TESTIMONI PENGGUNA BLACKHEAD REMOVER SERUM
 
 
 
 

Sunday, 7 December 2014

BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB HALUSKAN KULIT ANDA

BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB
1 JAR : 200g
HARGA PASARAN :
RM70.00 (S/M) / RM75.00 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB DIGUNAKAN KHAS UNTUK :
Ketiak
Tangan dan lengan
Celah peha
Tempat2 yg berdaki degil.

KANDUNGAN BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB :
Vitamin C
Vitamin E
Collagen
Milk
Pure Smooth Salt
Micro Pure Gold

KHASIAT BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB :
Mencerahkan dan memutihkan kulit
Melicinkan kulit
Menegangkan kulit
Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA
Melembabkan kulit
Menghilangkan parut
Menanggalkan daki lama dan degil
Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal,panau, dan kurap
Menghaluskan kulit 
CARA MENGGUNAKAN BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB : 
Skrub pada bahagian badan bermasalah terutama pelipat dan celahan yang gelap serta berdaki degil seperti ketiak, siku, lutut dan peha serta kawasan yang banyak terdedah pada sunburn seperti tangan dan kaki.

Amalkan 3x seminggu untuk hasil yang memuaskan.

Kesan seawal 3-5x penggunaan. Kulit lebih halus, cerah sekata dan lembut seperti bayi

TESTIMONI PENGGUNA BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB :
 
 

Saturday, 29 November 2014

KRIM PEMUTIH GIGI - RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE

KRIM PEMUTIH GIGI - 
RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE
1PCS : 25g
HARGA PASARAN : RM25.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Rasyan Herbal Clove Toothpaste adalah krim pemutih gigi yang dibuat dari Herbal Cengkeh yang terkenal dapat memutihkan, menyegarkan dan melindungi gigi anda. Rasyan Herbal Clove Toothpaste telah diformulasikan dengan gabungan bahan aktif asteraceae, lauraceae, mentol, clove oil, sodium laurilsuiphate untuk menghilangkan kapur / kerak gigi, memutihkan, mengurangi gigi hipersensitif dan anti bakteri. dan miliki nafas segar sepanjang waktu

CARA MENGGUNAKAN KRIM PEMUTIH GIGI - RASYAN HERBAL CLOVE TOOTHPASTE 
Ambil sedikit dengan stik yg disediakan, lalu oleskan ke gigi, biarkan lebih kurang 2 minit kemudian kumur-kumur.

Lebih baik kalau dipakai setelah gosok gigi.

Monday, 24 November 2014

KLOROK CANDY PRODUK PEMUTIHAN KULIT MASA KINI

KLOROK CANDY 
PRODUK PEMUTIHAN KULIT MASA KINI
HARGA RM140.00

SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Atau Klik sini untuk pembelian di website : http://auramega.com/shop/klorok-candy-produk-pemutihan-kulit-masa-kini/ 
KLOROKCANDY (60,000mg) - 60 tablets
Nak transform jadi putih putih melati? Selalu nak cantik dah try seribu satu cara tapi tak der kesan?

Ni klorok candy dah ada kompem flawless and letopss, kulit yang kering akan menjadi lembab. Yang berminyak pun boleh settle,

Yang ada jerawat?
Hahh tu tak perlu cerita memang akan licin bak kena klorok lantai tu, putih tulus mulus. Tona kulit pun semakin cerah,

ANTARA KELEBIHAN DARI FORMULA KLOROK CANDY :
~ Pencerahan 1 badan dengan sekata seawal 7 hari.
~ Menukarkan pigmentasi kulit gelap, kuning, sawa matang kepada pigmentasi kulit putih kemerahan.
~ Merawat kedutan dan garis halus pada wajah.
~ Melambatkan penuaan / kekalkan awet muda.
~ Meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit.
~ Mengembalikan keremajaan kulit dengan menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru.
~ Mengatasi masalah jerawat, mengelakkan liang pori dari tersumbat seterusnya mengurangkan risiko kemunculan jerawat.
~ Membaiki sistem pencernaan dan membuang toksin dalam badan sekaligus mengawal obesiti
~ Mengawal keguguran rambut, merawat kuku dan berupaya mengalakkan pembentukan tulang dan rawan yang sihat.
~ Merawat ekzima, psirosis, parut chicken pox dan masalah kulit sensitif.
~ Mengatasi masalah jeragat dan parut di semua bahagian kulit.  
~ Membantu mengawal kolestrol dalam darah.

KANDUNGAN DAN BAHAN AKTIF DALAM KLOROK CANDY :
Astaxanthin, argan extract, acai berry extract, apple stem cell, L-glutathione, vitamin A C E, pearl powder, red snapper collagen (500mg), maltose jelly, dextrose anhydrous, lutein
CARA PENGAMBILAN KLOROK CANDY :
v  1 botol 60 biji 
v  Dalam 1 botol ada 3 perasa: grape, apple, strawberry
v  Kunyah / Kemam sahaja
v  Ambil ketika perut kosong di waktu pagi sebelum sarapan / malam sebelum tidur
v  Sehari min 2 biji, max 5 biji

TESTIMONI PENGGUNA KLOROK CANDY :
 
 
 
 
 
 
 

KLIK