Klik2

Thursday, 11 February 2016

RYOUNG BEAUTY WHITE GLUCONEY DRINK ADVANCE

RYOUNG BEAUTY WHITE 
GLUCONEY DRINK ADVANCE
1 JAR : 400gram
HARGA PASARAN : 
RM69.90 (S/M) / RM79.90 (S/S)

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

RYoung Beauty - Produk yang berasaskan bahan-bahan berkualiti tinggi untuk kesihatan & kecantikkan kulit seperti Glutathione, Collagen & Honey.

WHITE GLUCONEY DRINK ADVANCE mengandungi bahan-bahan semulajadi yang di jamin HALAL dan SELAMAT oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan JAKIM.

No. rujukan White Gluconey Drink: KKM 230713/07/509

KEBAIKAN RYOUNG BEAUTY WHITE GLUCONEY DRINK ADVANCE
Memutihkan kulit wajah dan seluruh badan.
Dapat mengatasi masalah kulit kering dan berminyak.
Dapat menghilangkan lebam bawah mata.
Menghilangkan parut dan bintik bintik hitam.
Melambatkan proses penuaan seperti jeragat, kedutan (anti-aging).
Membekalkan nutrisi yang maximum untuk kesihatan kulit dan badan.
Membantu menyelesaikan dan mengatasi masalah jerawat & jeragat.
Membantu mengatasi masalah berkaitan kulit seperti kurap, kudis dan ekzima.
Menegang dan menganjalkan struktur kulit agar tidak kendur.
Memberi tona kulit yang sekata, menghaluskan dan melicinkan kulit
Menghilangkan selulit dan rekahan di tumit.

KHASIAT SAMPINGAN RYOUNG BEAUTY WHITE GLUCONEY DRINK ADVANCE
Membantu masalah keguguran rambut.
Menguatkan kuku, gigi, gusi dan tulang.
Memberi tenaga segera yang berpanjangan kepada tubuh badan.
Mengatasi masalah resdung yang mengakibatkan masalah jerawat, rambut gugur dan nafas berbau.
Menstabilkan kitaran haid wanita.
Mengurangkan masalah senggugut sewaktu datang haid.
Meningkatkan kesuburan lelaki dan wanita.
Dapat mengatasi masalah keputihan dan tempat sulit berbau.
Mengatasi masalah badan berbau.
Dapat mengatasi masalah migrain, gastrik, sakit-sakit sendi, otot juga untuk kesihatan jantung, buah pinggang, mata dan minda.
Minuman PENCEGAH KANSER terbaik yang tinggi dengan antioksidan.
Menstabilkan paras gula, darah dan kolestrol.

KANDUNGAN BAHAN RYOUNG BEAUTY WHITE GLUCONEY DRINK ADVANCE
Collagen.
Madu
Strawberry
Purasweet
Pomegranate
White Mulberry
Ascorbic Acid

CARA MINUM RYOUNG BEAUTY WHITE GLUCONEY DRINK ADVANCE
1. Shake 2 scoop White Gluconey Drink Advance dengan 100ml air sejuk.
2. Minum setiap pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur.
3. Baki buihnya boleh dijadikan masker selepas cuci muka. Biarkan kering selama 10-15 minit dan bilas dengan air sejuk.

PENTING!!!!
* Jangan shake White Gluconey Drink Advance dengan air panas. (Ini boleh menyebabkan kandungan collagen di dalamnya mati).
* Elakkan minuman berkafein (kopi, teh) dan minuman bergas.

Tips :
Bagi yang menghadapi masalah kesihatan atau kecantikan, disarankan minum 2 kali sehari sehingga nampak kesan yang positif, barulah minum sehari sekali.

Untuk masalah berat badan, kurangkan makan benda lemak, berminyak, manis, makanan ringan dan makanan segera

* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.   

TESTIMONI PEGGUNA RYOUNG BEAUTY WHITE GLUCONEY DRINK ADVANCE
 
 

Wednesday, 10 February 2016

CALIPH CEREAL NUTRITION FOR EYES

CALIPH CEREAL 
NUTRITION FOR EYES MURAH
1 PEK : 500gram
HARGA PASARAN :  RM55.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281  

Caliph Cereal – Nutrisi Untuk Mata
Tahukah Anda?
80% Daripada Pembelajaran Anak-anak Adalah Melalui Mata

Kalau sebelum ni Caliph Jus menjadi rebutan ibu-ibu yang ambil berat dengan perkembangan minda anak-anak, kini Caliph Cereal diperkenalkan khusus untuk menjaga kesihatan mata anak anda.

Jom lengkapkan sarapan pagi anak-anak dengan Caliph Cereal untuk perkembangan dan kesihatan mata mereka.

Rasa Caliph Cereal sedap. Macam nestum tapi lebih sedap dari nestum. Aromanya memang kanak-kanak suka. Banyak manfaatnya yang bukan sahaja untuk mata, tapi juga untuk antibodi anak anda.

Dengan cara penyediaan yang mudah & lazat, anak anda akan menyukai Caliph Cereal yang berkhasiat ini.
100% ORIGINAL
100% HALAL
100% BAIK UNTUK KANAK-KANAK

APA ITU CALIPH CEREAL?
Caliph Cereal adalah supplement yang baik & lengkap manfaat untuk mata. Ia dirumus dalam bentuk cereal yang sangat lazat. Fungsi utama produk ini ialah untuk membantu penjagaan mata anak-anak diusia muda disamping meningkatkan daya penglihatan.

Mata merupakan organ yang sangat bernilai sehinggakan sebaik sahaja kita dilahirkan, mata antara organ utama yang paling awal diperiksa doktor.

Supplement yang mudah dimakan oleh kanak-kanak menjadi keutamaan kami. Walaupun sesuatu supplement itu berkesan tetapi rasanya tak menarik minat anak-anak & mereka tak nak makan, ia tetap tak memberi manfaat.

Sebab itulah Caliph Cereal – nutrition for eyes ini terhasil dalam bentuk makanan harian iaitu Cereal yang sangat lazat.

Dengan Caliph Cereal, dijamin kanak-kanak akan senang untuk dimakan setiap pagi kerana rasanya yang sangat lazat dan kandungan gula yang selamat iaitu gula purasweet yang digunakan sebagai pemanis (Gula buah).

KEISTIMEWAAN CALIPH CEREAL
Membantu menguat, menajamkan penglihatan mata.
Rasa yang sedap & mudah dimakan.
Membantu perkembangan tumbesaran kanak-kanak.
Mencergaskan fizikal & rohani.
Menjaga kesihatan mata.
Meningkatkan antibodi anak anda.
Mengelakan daripada masalah cirit birit, lelah & demam.
Menguatkan gigi, tulang dan otot.
Membekalkan tenaga lengkap untuk anak anda.
Sarapan yang berkhasiat & lebih nilai.

BAHAN KANDUNGAN PENTING DI DALAM CALIPH CEREAL
Maltodekstrin
Beta karotene
Goat’s Milk (Susu Kambing)

MALTODEKSTRIN
- Adalah gula kurang manis yang berasaskan Purasweet (gula buah) berfungsi sebagai makanan tambahan semulajadi yang membekalkan tenaga mencukupi kepada kanak-kanak.

BETA KAROTENE
- Bahan utama di dalam Caliph Cereal adalah Carrot (Lobak Merah) yang tinggi dengan Beta Karotene
- Beta Karotene menyediakan 50% Vitamin A yang amat diperlukan dalam diet.
- Vitamin A sangat baik untuk penglihatan mata & meninggikan imunisasi tubuh badan kanak-kanak supaya lebih kuat melawan penyakit.
- Ia juga berupaya menghindarkan penyakit seperti lelah, cirit-birit & demam yang biasa terjadi di kalangan kanak-kanak.

SUSU KAMBING
- Susu kambing yang lengkap dengan kandungan magnesium, calcium, phosphorus dan protein bermanfaat untuk anak-anak membesar dengan sempurna disamping menguatkan tulang, otot & gigi.

CARA PENGAMBILAN CALIPH CEREAL
Bancuh dengan air panas atau air suam.
Dimakan semasa sarapan pagi.
Simpan Caliph Cereal ditempat yang sejuk & kering.
Selepas Caliph Cereal dibuka, lipat bungkusan supaya kandungan didalamnya kekal segar.
Bayi dari 6 bulan keatas boleh consume caliph cereal.

Sunday, 7 February 2016

BIO ANNE BIO ACTIVE CREAM WITH SOAP

BIO ANNE BIO ACTIVE CREAM WITH SOAP 
BIO ANNE BUST SOAP : 1 PCS (50g)
BIO ANNE BIO ACTIVE CREAM : 1 PCS (120g)
HARGA PASARAN : RM35.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281

BIO ANNE BIO ACTIVE CREAM
Krim payudara yang berkesan untuk membesar, menegang dan memontokkan payudara
BIO-ANNE Bio – Active Cream yang berasaskan formula Pueraria dan kolagen semulajadi bagi membesarkan saiz payudara dari luar. Diformulasasikan untuk membantu menegang dan memontokkan kulit di sekitar bahagian payudara. Bagi yang telah menggunakan BIO-ANNE Bio Active Cream akan mendapat kesan yang cepat dan secara tidak langsung membantu membesar dan menegangkan payudara. BIO-ANNE berkesan secara 99% kepada kebanyakkan wanita yang telah menggunakan produk ini. Anda akan merasai perbezaan dalam masa seminggu (1) dengan penggunaan yang teratur.

CARA GUNA BIO ANNE BIO ACTIVE CREAM :
Sapu sedikit krim pada bahagian payudara dan urut secara lembut di kedua-dua bahagian payudara, terutama pada bahagian bawah payudara sehingga krim meresap. Guna 2 kali sehari, pada waktu pagi dan malam selepas mandi.


KANDUNGAN BIO ANNE BIO ACTIVE CREAM :
Purified Water, Propylene Glycol, Lactic Acid, Mineral Oil, Glyceryl Monostearate, Vegetable Glycerine, Pueraria Extract, Hydrolyzed Collagen, Avocado Oil, Safflower Oil, Sesame Oil, Sweet Almond, Vitamin E, Methylparaben, Fragrance.

Tuesday, 2 February 2016

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN SET JIHAN MURAH

SECRET SKIN WHITE KAWAII 
COLLAGEN SET JIHAN
1 JAR KAWAII  COLLAGEN MAXX EKSTRA
1 JAR KAWAII COLLAGEN 
HARGA PASARAN : RM220.00

NAK HARGA TAWARAN ?????
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN SET JIHAN
Ingin tahu rahsia kulit cerah bersinar, halus mulus bak salji? Inilah dia supplement TERBAIK kerana bahan-bahannya yang LUAR BIASA untuk kesan LUAR BIASA. Ianya juga mampu melawan radikal bebas dan memberi nutrisi penting yang diperlukan oleh kulit bagi melambatkan penuaan dengan efektif.

KENAPA SET INI WAJIB ANDA CUBA?
~ Kesan lebih pantas apabila gabungkan pengambilan KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA (jar putih) dan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN (jar hijau) serentak.

~ KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dicipta untuk menampung kekurangan SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN, Justeru dua jar ini wajib diminum serentak kerana ia melengkapi antara satu sama lain.

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN  KEPADA KULIT
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan jerawat dan parut hitam

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN  KEPADA KESIHATAN
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi masalah mata
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN  KEPADA PARA IBU
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu

CARA PENGAMBILAN SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
a) Bancuh 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA dgn air sejuk dan diminum sebelum tidur. Kemudian minum pula 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN pada masa yg sama (minggu pertama)

b) Selang selikan 1 hari 1 sachet KAWAII COLLAGEN WHITE MAXX EXTRA diikuti 1 hari 1 sachet SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN hari berikutnya (minggu kedua hingga minggu seterusnya)

TESTIMONI PENGGUNA SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN
 
 

COCOA COLLAGEN POWER PLUS MURAH

COCOA COLLAGEN POWER PLUS
1 SET (3 KOTAK / 30 SACHET)
HARGA PASARAN : RM59.70
(tidak termasuk kos penghantaran)

UNTUK TEMPAHAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

KEMBALIKAN KEREMAJAAN WANITA DENGAN COCOA COLLAGEN POWER PLUS
Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman.
Koko Pracampuran, adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.

COCOA COLLAGEN POWER PLUS MENGANDUNGI:
1. Marine Collagen : Membantu mengimbangi hormon, mencantikkan kulit, menghaluskan dan  menggebukan kulit
2.  Kacip Fatimah : Membantu merapatkan otot-otot rahim, faraj dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri
3.  Lobata : Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung
4.  Krimer bukan tenusu : Membantu meningkatkan daya kesihatan anda
5.  Dextrose monohydrate : Melambatkan proses penuaan
6.  Oligo saccharide : Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan

KEBAIKAN DAN KHASIAT COCOA COLLAGEN POWER PLUS
KHASIAT COCOA COLLAGEN POWER PLUS BAGI YG SUDAH BERKAHWIN:
~  Menjadi SUPER POWER
~  Mengetatkan vagina
~  Yang monopous insyaallah ada pelincir
~  Yang bermasalah dr segi pelincir insyaallah solve problem
~  Hubungan suami isteri lebih intim (luar biasa / pempaham la segan lak)
~  Yang dah bersalin, pinggul kembali kecik. Kemas, tulang pinggul rapat. Biasa dh bersalin pinggul akan lebar.
~  Tambah air susu bg yg menyusu
~  Bantu mengecutkan rahim
~  Repair rahim yang bermasalah. (utk cyst, fibroid jgn bergantung pd Cocoa Collagen Power Plus. Sila dptkan rawatan doktor)
~  Membantu mudah lekat (mengandung if dh sampai rezeki insyaallah)
~  Memperbetulkan kitaran haid yg tidak teratur
~  Whole Body bertambah kemas / menarik / reshape
~  Yang peha besar (Cocoa Collagen Power Plus reshape size peha bertambah menarik)
~  Kulit cerah dari dalam
~  Kulit mulus, gebu
~  Merawat Masalah Jerawat
~  Parut jerawat insyaallah hilang
~  Merawat Masalah jeragat
~  Menambah Tenaga / tak letih / tak mengantuk
~  Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
~  Tumit pecah2 bertambah licin
~  Kurangkan masalah rambut gugur
~  Body menggeleber lepas kurus, push up balik
~  Masalah resdung berkurangan 
~  Hormon stabil
~  Perjalanan darah lancar
~  If high water retention, leh turun kg
~  Seimbang berat badan
~  Mengenyangkan
~  Kencing lawas
~  Lebam bawah mata berkurangan
~  Muka glowing
~  Hilang lenguh2 sendi
~  Melancarkan penghadaman
~  Merangsang pertumbuhan sel baru/antikedut
~  Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
~  Melambatkan Proses Penuaan

KHASIAT COCOA COLLAGEN POWER PLUS BAGI ANAK DARA:
~  Whole Body bertambah kemas / menarik / reshape
~  Yang peha besar (Cocoa Collagen Power Plus reshape size peha bertambah menarik)
~  Kulit cerah dari dalam
~  Kulit mulus, gebu
~  Masalah jerawat berkurangan
~  Parut jerawat insyaallah hilang
~  Masalah jeragat berkurangan
~  Tenaga/ tak letih / tak mengantuk
~  Celahan pelipat (peha, ketiak, siku) semakin cerah
~  Tumit pecah2 bertambah licin
~  Mengurangkan masalah rambut gugur
~  Naik seri pengantin
~  Body menggeleber lepas kurus,push up balik
~  Masalah resdung berkurangan
~  Hormon stabil
~  Perjalanan darah lancar
~  If high water retention, leh turun kg
~  Seimbangkan berat badan
~  Mengenyangkan
~  Melawaskan Kencing
~  Lebam bawah mata berkurangan
~  Muka glowing 
~  Hilang lenguh2 sendi
~  Lancar penghadaman
~  Merangsang pertumbuhan sel baru / antikedut
~  Memontokkan dan menegangkan punggung dan payudara
~  Melambatkan Proses Penuaan

CARA PENGAMBILAN COCOA COLLAGEN POWER PLUS:
Bancuh dengan air panas supaya serbuk benar2 larut, kemudian barulah ditambah air supaya menjadi suam untuk diminum. Seelok2nya setengah jam sebelum sarapan pagi. Boleh juga diambil dua kali sehari pagi dan petang. Tetapi sekali sehari sudah memadai untuk mendapat hasil yang diingini.

Cadangan 1x sehari. Nak 2x pun ok, no problem. Tapi saya selalu ingatkan customer, jgn harapkan Cocoa Collagen Power Plus sebagai 1 program diet, Coz tak semua testimoni dapat penurunan kg. Yang ada high water retention je berjaya. Kalau boleh jangan amik lepas makan. Amik sebelum makan.


Pesanan penting!!
Pastikan byk minum air kosong / masak.. 2 liter – 2.5 liter !!

SIAPA YANG PATUT MINUM COCOA COLLAGEN POWER PLUS INI
- Wanita yang inginkan kecantikan luaran dan dalaman
- Yang belum dan sudah berkahwin, boleh diambil dari umur 20 tahun ke atas
- Mereka yang sibuk dan inginkan tenaga tambahan
- Ibu-ibu yang lepas bersalin (amat digalakkan untuk mempercepatkan penyembuhan dalaman)
- Ibu-ibu yang sedang mengandung dilarang minum ya, boleh ambil selepas bersalin
- Time period pun boleh minum Cocoa Collagen Power Plus
- Bagi ibu-ibu yang breastfeed, jangan risau.. boleh minum Cocoa Collagen Power Plus   
- Dan yang paling penting ianya merupakan produk HALAL dan diluluskan oleh Kementerian Kesihatan

Saturday, 30 January 2016

D'HERBS DIAMOND FOUNDATION

D'HERBS DIAMOND FOUNDATION
1 PCS : 15 Gram
HARGA PASARAN: RM45.50
(TIDAK TERMASUK KOS POS)

UNTUK TEMPAHAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

D'herbs Diamond Foundation mengandungi SPF 35 dan Minyak Biji Anggur yang bertindak sebagai anti oksidan yang melindungi sel kulit selama 8 jam dari sinar sinaran UV dan pencemaran yang boleh merosakkan kulit.

KELEBIHAN D'HERBS DIAMOND FOUNDATION:  

1. Meningkatkan keanjalan kulit.

2. Sesuai sebagai alas bedak dan krim siang (SPF 35).

3. Sesuai digunakan oleh mereka yang mempunyai kulit cerah atau sawo matang tidak kira lelaki atau perempuan kerana ia bersifat semulajadi.

4. Membantu menutup parut jerawat, keragat dan kedutan wajah.

5. Kalis air dan boleh bertahan sehingga 12 jam.

6. Sesuai untuk kulit sensitif, berjerawat, berjeragat dan kulit normal. 

KANDUNGAN BAHAN D'HERBS DIAMOND FOUNDATION:

1. SPF 35 – melindungi kulit dari pancaran UV.

2. Minyak Biji Anggur – merupakan antioksidan yang baik yang dapat menghalang radikal bebas merosakkan kulit.

3. Vitamin E – untuk membantu menutupi dan merawat parut jerawat, jeragat dan kedutan wajah jika digunkan secara berterusan 

CARA MENGGUNAKAN D'HERBS DIAMOND FOUNDATION:

Sapukan pada wajah dan leher dengan sekata dan alaskan dengan bedak untuk kesan yang lebih menyerlah.

Friday, 29 January 2016

DHERBS JULIET BEAUTY SOAP WHITENING + COLLAGEN

DHERBS JULIET BEAUTY SOAP 
WHITENING + COLLAGEN
1 pcs : 60 gram
HARGA PASARAN: RM19.90
(TIDAK TERMASUK KOS POS)

UNTUK TEMPAHAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

KULIT CERAH SEMPURNA SEAWAL 3 HARI
Juliet Beauty Soap dihasilkan daripada herba-herba dan gabungan susu untuk mendapatkan hasil yang bermutu tinggi dan kaya dengan vitamin E dan C. Juliet Beauty Soap mencuci dengan lembut, meyegar, melembab dan mencerahkan kulit serta mengembalikan keremajaan kulit wajah seawal tiga hari. Ia sesuai digunakan oleh semua peringkat umur untuk lelaki dan wanita.

CARA PENGGUNAAN JULIET BEAUTY SOAP WHITENING + COLLAGEN:
Buihkan Juliet Beauty Soap sapu dan urut perlahan-lahan selama 1-2 minit,
Bilas sehingga bersih.
Untuk mendapatkan kesan yang terbaik guna 2-3 kali sehari.
Untuk siang hari gunakan Diamond Foundation utk kesan yang lebih baik.