Klik2

Thursday, 29 December 2016

KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE

MOLEEK SKINCARE KRIM JERAGAT 
1 KOTAK : 1PCS
HARGA PASARAN : RM100.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Moleek Skincare Krim Jeragat ialah merupakan krim No 1 Di Malaysia yang berkesan dalam membantu anda di luar sana yang serius ingin hilangkan jeragat dari wajah!

Krim Jeragat MOLEEK SKINCARE sesuai diguna oleh mereka yang mempunyai kulit yang bermasalah seperti tonal tidak sekata, masalah jeragat, jerawat, bintik hitam kesan parut jerawat, terdedah kepada sinaran matahari dan gelap di bawah mata.

Ingredient yang ada dalam produk nie kesemuanya material gred A. Original asli berstatus HALAL dari tumbuhan seperti vitamin E untuk menghilangkan masalah kulit di samping melembut dan melicinkan kulit. Jerawat jeragat boleh hilang dalam tempoh masa 72 jam!!

Moleek Skincare Krim Jeragat bukan sekadar memudarkan jeragat, malah ia juga dapat membantu mencerahkan kulit wajah dan menghilangkan segala bintik-bintik hitam.

FUNGSI/ KELEBIHAN/ KEBAIKAN/ MANFAAT MOLEEK SKINCARE KRIM JERAGAT:
Membantu menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
Membantu menghilangkan Jerawat,bintik hitam & kesan sinaran matahari
Membantu memudarkan kesan parut, menjadikan kulit licin.
Eyebag bengkak dan hitam kian mengecil dan cerah sekata.
Membantu menyekatakan tona warna kulit.
Membantu menghilangkan jeragat dengan pantas.
Membantu mencegah dari jeragat muncul semula.
Membantu mencerahkan kulit & anti penuaan.
Membantu merawat kulit muka yang rosak akibat bahan kimia yang tinggi.
Sesuai untuk semua jenis kulit.

KANDUNGAN KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE:
Aqua, Macadamia, Glisyerin, Tocopherol, Arbutin, Propylene Glycol, Kojic Acid, Niacinamide & Morus Alba Bark Extract.

CARA PENGGUNAAN MOLEEK SKINCARE KRIM JERAGAT:
Pertama sekali bersihkan wajah sebelum masuk tidur.
Kemudian sapukan krim Jeragat Moleek secara menipis dan sekata pada seluruh wajah dan leher.
Amalkan setiap malam sebelum tidur.
Kesan perkembangan kulit boleh lihat setiap pagi.

TESTIMONI PENGGUNA MOLEEK SKINCARE KRIM JERAGAT:
 
 

Tuesday, 27 December 2016

DHERBS UPIN IPIN KIDS HEAD TO TOE

DHERBS UPIN IPIN KIDS HEAD TO TOE
1 BOTOL : 500ML
HARGA PASARAN : RM25.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

ANAK KULIT SENSITIF???
ANAK MEMPUNYAI KUPING KEPALA??
RAMBUT KUSUT DAN TIDAK TERATUR??

Jangan risau lagi, Shampoo Upin & Ipin Jeng Jeng Jeng keluaran terbaru D’Herbs memang terbukti berkesan kerana ia lembut dan dirumus khas untuk kulit kepala bayi sehinggalah golongan dewasa.

BAHAN UTAMA DHERBS UPIN IPIN KIDS HEAD TO TOE:
Ekstrak Bunga Raya,
Minyak Kelapa,
Minyak Zaitun.

DHERBS UPIN IPIN KIDS HEAD TO TOE:
100% HALAL
MENGANDUNGI BAHAN SEMULAJADI.

Saturday, 10 December 2016

TONER PELUNTUR DAKI MURAH

TONER PELUNTUR DAKI 
HILANGKAN DAKI DEGIL 
PADA SELURUH BADAN
HARGA PASARAN : RM60.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Memperkenalkan TONER PELUNTUR DAKI 3IN1, produk terbaru inovasi terkini. Set hilangkan kulit gelap, kusam dan berdaki.

TONER PELUNTUR DAKI MENGANDUNGI:
1.TONER PELUNTUR
2. UNDER ARM & MISS V CREAM
3. BLEACHING SCRUB

KEISTIMEWAAN TONER PELUNTUR DAKI:
Produk Malaysia.
Membantu menghilangkan daki, sel2 kulit mati, kulit kusam, gelap juga strechmark.
Melembabkan kulit kasar dan kering.
Memudarkan parut.
Mengembalikan kulit selembut dan sehalus kulit bayi.
Hasil mulai jelas terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur setiap hari.
Sesuai digunakan untuk menghilangkan kesan hitam dan mencerahkan bahagian gelap seperti celah peha, siku, leher dan ketiak.

FUNGSI UTAMA TONER PELUNTUR DAKI:
👍 Membantu menghilangkan bahagian-bahagian badan yang gelap, stretchmark, dan menghalus kulit.
👍 Mengembalikan kulit selembut kulit bayi.
👍 Hasil mulai terlihat setelah pemakaian 1 minggu secara teratur.
👍 Menghilangkan hitam-hitam tak diinginkan di bahagian tertentu seperti garis-garis paha dan siku.
👍 Menghaluskan dan mencegah pecah-pecah pada siku kaki.

BAHAN KANDUNGAN TONER PELUNTUR DAKI:
Ekstrak Betik, Minyak Zaitun, Tawas, Rumpai Laut, Vitamin C & E.

CARA MENGGUNAKAN TONER PELUNTUR DAKI:
Titiskan Toner pada kapas, kemudian gosok dan sental pada bahagian yang diperlukan sebelum mandi.
Ia sejuk, tidak memedihkan kulit dan selamat digunakan.
Kesan gelap atau daki yang tanggal boleh di lihat pada kapas dengan serta merta.
Gunakan selalu untuk dapatkan kulit cerah, bersih dan bermaya.

Gosok BLEACHING SCRUB pada kawasan hitam seperti siku, ketiak dan celah paha biarkan selama 5 minit kemudian bilas dengan air / mandi.

Sapukan UNDER ARM & MISS V CREAM pada kawasan ketiak dan celah paha atau kawasan hitam yang lain selepas mandi.

TESTIMONI PENGGUNA TONER PELUNTUR DAKI:
 
 
 

Wednesday, 7 December 2016

TROPIKA BABY HAIR & BODY OIL

TROPIKA BABY HAIR & BODY OIL
1 BOTOL : 30ML
HARGA PASARAN : RM20.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Tropika Baby Hair & Body Oil menjadi pilihan kerana ianya dirumus khas sepenuhnya daripada minyak kelapa dara (VCO) serta bebas steroid, parabens, toksik dan lain-lain bahan kimia.

Diadun khas dengan bauan lavender untuk merangsang mood dan emosi si manja anda. Menenangkan bayi untuk lebih mudah tidur.

Terbukti berkesan merawat masalah alahan kulit sensitif di kalangan bayi seperti ekzema, ruam panas, ruam, ruam susu serta lain-lain masalah kulit.

TROPIKA BABY HAIR & BODY OIL MEMBANTU MERAWAT MASALAH SEPERTI:
Ruam panas.
Ruam susu.
Ruam lampin.
Radang ekzema.
Parut scabies / chicken pox.
Masalah kulit sensitive.
Masalah kerak kulit kepala.
Melebatkan rambut.

DI SAMPING ITU TROPIKA BABY HAIR & BODY OIL JUGA BOLEH:
Melegakan kesan gigitan nyamuk.
Kulit bersisik.
Kudis.
Parut luka kudis atau campak.
Kulit kering dan gatal.
Kulit melecur akibat terkena air panas / minyak panas.
Kulit kepala berkuping (cradle cap).
Melebatkan rambut.

CARA PENGGUNAAN TROPIKA BABY HAIR & BODY OIL:
Sapu tropika baby hair & body oil pada badan bayi dan kepala bayi setiap kali selepas mandi.

TIP PENGGUNAAN TROPIKA BABY HAIR & BODY OIL:

Sapu tropika baby hair & body oil ini pada badan anak anda 2 kali sehari selepas mandi & sekerap mungkin dengan sapuan nipis.

Monday, 5 December 2016

SUFI SECRET GEL MANDIAN BIDARA LIMAU PURUT SYIFA' (PENAWAR SIHIR SAKA & GANGGUAN)

 
GEL MANDIAN BIDARA 
LIMAU PURUT SYIFA' 
(PENAWAR SIHIR SAKA & GANGGUAN)
1 BOTOL : 250ML
HARGA PASARAN : RM22.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

GEL MANDIAN BIDARA LIMAU PURUT SYIFA' (PENAWAR SIHIR SAKA & GANGGUAN)
Membantu mengatasi masalah gangguan makhluk halus seperti sihir, saka, santau, jin dan lain-lain.

KELEBIHAN DAUN BIDARA Ia secara khusus digunakan dalam merawat penyakit-penyakit bersifat rohani seperti gangguan emosi (cepat marah), susah tidur (stress), gangguan makhluk halus dan sihir. Kaedah mengunakan daun bidara ini telah diamalkan oleh para ulama terdahulu sebagai bahan utama rawatan.

Imam Qurtubi menceritakan daripada Wahab untuk mengubati Sihir:
“Diambil 7 helai daun bidara ditumbuk halus lalu dicampurkan air dan dibacakan Ayat Kursi dan diberi minum pada orang yang terkena sihir tiga kali teguk dan baki airnya diguna untuk mandi, Insya Allah akan hilang sihirnya”.

“Dan diutamakan membaca Qul A’uzubil Falak, Qul A’uzubirabinnas juga ditambah Ayat Kursi kerana ayat-ayat itu dapat mengusir Syaitan.”

KEKUATAN GEL MANDIAN BIDARA LIMAU PURUT SYIFA' (PENAWAR SIHIR SAKA & GANGGUAN):
Dibacakan dengan doa-doa khas untuk pengubatan.
Sebagai gelombang positif menyingkirkan gelombang negatif.
Menghapuskan tapak-tapak jin dalam badan.
Membatalkan perkara BATHIL seperti sihir.
Merawat diri daripada gangguan jin.
Nilai PH yang tinggi bersifat alkali 8.5 sehingga 9.
Sesuai untuk merawat penyakit kulit.

CARA PENGGUNAAN GEL MANDIAN BIDARA LIMAU PURUT SYIFA' (PENAWAR SIHIR SAKA & GANGGUAN):
1. Membaca surah Al-Fatihah (di luar bilik mandi).
2. Selawat ke atas Nabi.
3. Mohan daripada Allah dijauhi segala gangguan.
4. Disyorkan digunakan semasa mandi antara waktu Asar & Maghrib. (InsyaAllah dengan izinNya.)

TESTIMONI PENGGUNA GEL MANDIAN BIDARA LIMAU PURUT SYIFA' (PENAWAR SIHIR SAKA & GANGGUAN):
 

Saturday, 19 November 2016

NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA

NANO LIGHTENER CREAM 
EXTRA MINT + ALOE VERA 
1 PCS : 15 GRAM
HARGA PASARAN : RM40.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA untuk memberi rasa segar, gunakan selepas mandi / sebelum tidur. Tambahan aloe vera untuk putih kan celahan 2 kali ganda lebih cepat.

TIADA BAU, boleh gunakan deadoran selepas memakai NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA tidak perlu simpan di dalam peti sejuk. Tanpa merkuri atau paraben, cream yang pekat padat dan matte. 

NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA 
Fungsinya sama dengan packing lama.
BEZANYA isi dalam (cream) di padatkan tambahan 5g.

KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA:
 Kesan seawal 7 hari.
 Sesuai untuk semua peringkat umur.
 Diguna di ketiak dan celahan miss v, siku, lutut, leher, celahan peha, buku lali, lutut baby, rekahan tumit, celahan-celahan lipatan kulit.
Tiada bau-bauan. 
KKM approved.

CARA PENGGUNAAN NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA:
Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap).
Tak perlu di bilas.
 Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini.

TESTIMONI PENGGUNA NANO LIGHTENER CREAM EXTRA MINT + ALOE VERA:
 
 

Sunday, 6 November 2016

MISS FEET BY NOURBELL RAWAT MASALAH KULIT KAKI MEREKAH

MISS FEET HEEL CREAM BY NOURBELL 
RAWAT MASALAH KULIT KAKI MEREKAH
1 KOTAK : 100ML
+ PERCUMA 1PCS PUMICE STONE
HARGA PASARAN : RM79.00

UNTUK PEMBELIAN
SMS / WHATSAPP 012-4348281 

Kecantikan muka semuanya terjaga rapi tapi bila tengok kaki??
Kaki kering!
Tumit pecah!
Tumit kasar!
Tumit berduri!
Ngeri kan!

Nak cantikkan semula tumit kaki anda?? 
Inginkan kulit kaki selembut bayi?? 
Gunalah MISS FEET BY NOURBELL!!

KELEBIHAN MISS FEET BY NOURBELL:
 Tidak berminyak.
 Tidak melekit.
 Berbau wangi.
 Krim mudah serap.
 Memberi kesan cerah pada kaki.
 Melembutkan tapak kaki yang keras.
 Melembutkan tumit dan menghilangkan rekahan tumit.
 Penggunaan bersama dengan PUMICE STONE sangat digalakkan untuk memberi kesan yang lebih efektif.

KANDUNGAN BAHAN DALAM MISS FEET BY NOURBELL:
SHEA BUTTER
Berfungsi menghilangkan rekahan dan melembutkan tapak kaki dalam masa 24 jam.

ALMOND OIL
 Kaya dengan Vitamin E, protein, potassium & zinc yang baik untuk kulit, jantung dan rambut.

COCONUT OIL
 Melembapkan kulit, mudah meresap ke rongga badan.
 Kesan positif boleh dilihat dengan cepat.

MACADAMIA OIL 
 Kaya dengan Omega 9 yang berfungsi melembapkan dan melembutkan kulit.

WITCH HAZEL
 Melindungi kulit daripada sebarang jangkitan.

VITAMIN C & E 
 Menyihatkan kulit.
 Kulit lebih muda dari usia.

ALOE VERA
 Melembapkan kulit dan menyembuhkan kulit luka.

KESAN SELEPAS MENGGUNAKAN MISS FEET BY NOURBELL:
Mampu mencantikkan kulit kaki kering dan merekah.
 Memberi kesan lembut kepada kaki terutamanya tumit yang kering.
 Meningkatkan keyakinan diri pengguna.
 Memberi kesan yg dinginkan dengan penggunaan berterusan.
 Masalah kulit kaki yang kasar kembali lembut.
 Kulit kaki tidak lagi kering dan kusam.
 Tidak perlu mendapatkan rawatan ribu-riban, hanya dengan MISS FEET kaki kembali lawa dan tidak merekah.
 Yang penting, bila nak pakai kasut tumit tinggi dah tak perlu risau pasal tumit kaki, cantik je sarung uoolls.
 Ada kelulusan KKM & sijil HALAL.

CARA PENGUNAAN MISS FEET BY NOURBELL:
Rendam kaki di dalam air suam selama 10 ke 15 minit.
 Biarkan kulit mati yang terdapat pada bahagian kulit itu keputihan.
 Gosok kaki menggunakan PUMICE STONE yang disediakan.
 Gosok sehingga kesemua bahagian kulit mati hilang.
 Lap kaki sehingga kering dan sapukan MISS FEET ke bahagian yang dikehendaki.
 Elok dilakukan sebelum tidur supaya krim boleh meresap ke dalam kulit secara perlahan-lahan.
 Hanya sapu MISS FEET secara konsisten sebanyak 2x sehari, pagi dan malam, akan mampu mengembalikan keremajaan kaki anda serta keyakinan diri anda.

TESTIMONI PENGGUNA MISS FEET BY NOURBELL: